Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä

::.. 240 ..::Creative Commons License michael dornbierer
(MIELIKUVITUS) Paikallisessa suomalaisessa kunnassa on noussut suuri huoli epäilyttävästä havainnosta kirkonkylän koulun liepeillä. Paikallinen äiti Martti-Kaarina Vitunhullu huomasi muutama päivä sitten, että koulun lähistöllä liikkui aamukahdeksan jälkeen henkilöauto.
”Tuolta se tuli ja tuonne se meni”, Vitunhullu selostaa ikävää tapausta viittilöimällä ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Hän huomauttaa, että heinäkuussa koulun lähellä liikkui huomattavasti vähemmän autoja, ja pelkää pahinta.
Hän sanoo nähneensä sittemmin koulun lähellä useita muitakin autoja ja pari kertaa jopa bussin. Vitunhullu onkin yhdessä muiden äitien kanssa lähettänyt ketjukirjeviestejä Facebookiin.
Myös useissa muissa kunnissa on nähty autoja koulujen lähellä, ja paikalliset äidit kehottavatkin kaikkia menettämään välittömästi järkensä valon.

7 vastausta aiheeseen “Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä”

Olen jo pitkään ihmetellyt miksi ei voitaisi vaatia tällaisten autojen pakkorekisteröintiä. Autohin laitettaisi joku tunnistuslaatta, josta saisi selville kuka k.o. ajoneuvon omistaa ja missä hän asuu. Ongelmanahan tässä toki on se, että joidenkin auntojen tai kiinteistöjen arvo saattaisi laskea jos naapurin pihalla seisoo rekisteröity auto, mutta lasten edun rinnalla tämä olisi pieni paha. Paitsi jos minun naapurissani olisi tuollainen auto, silloin vaatisin tällaisen rekisteröinnin kieltämistä.

Meidän Kristian kertoi että koulun ohi käveli iltapäivällä noin 60-vuotias mies popliinitakissa. Selvä pedofiili, laitoin tekstiviestirinkiimme varoituksen kaikille lapsien vanhemmille. Paikallislehden toimittaja lupasi tehdä ylihuomiseksi jutun asiasta.

Vitunhullun naapurissa asuva Pauli Pahvikaali kertoo nähneensä eräänä aamuna oudon hahmon nousevan auton kyydistä koulun kohdalla. ”Semmonen se oli, krhhh, mhhh, kaksi jalkaa ja kaksi kättä, pää, kankaista tehdyt vaatteet, nahkaiset kengät jalassa. Äännähteli silleen moi, moi”, Pahvikaali kertaa kokemustaan. ”Siis tosi outo, vertaatpa keneen vaan mun tutuista, Vitunhulluun tai mun mummoon Bertiliin tai sen kuusijalkaiseen koiraan. Mä soitin poliisille, et lopettakaa nyt helvetissä nää laittomat joukkokokoukset, ennen kun me kunnialliset veronmaksaja-kasvattajat joudutaan kärsimään”, Pahvikaali huutaa ja survoo irronneen kitarisan takaisin suuhunsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Areva-Siemens palkkaa Axl Rosen vastaamaan Olkiluoto 3:n valmistumisesta

(SAGRADA EURAJOKI) Olkiluodon kolmannen ydinvoimalayksikön valmistumisaikataulu uhkaa venyä entisestään. Rakennustöistä vastaava Areva-Siemens-konsortio koettaa nyt saada rakentamiseen vauhtia nostamalla Olkiluodon kolmosreaktorin...

Close