Kategoriat
Politiikka

Kansanedustaja Immonen sekoitti vaalivuodet keskenään

(TYÖTTÖMÄT STEVARIT) Oululainen kansanedustaja Olli Immonen (ps.) erehtyi kuluneella viikolla luulemaan ensi vuotta seuraavaksi eduskuntavaalivuodeksi, vaikka kyseessä on vasta kunnallisvaalivuosi. Sekaannuksen seurauksena Immonen tehtaili useita lakialoitteita aivan liian aikaisin.
Immonen ehdotti viikolla muun muassa vähemmistövaltuutetun viran lakkauttamista, monikulttuurisuustukien leikkaamista, tai mitä näitä muita avainsanoja onkaan, joilla tyhmiä tätä nykyä kusetetaan. Säästyneet rahat Immonen käyttäisi valtion velan lyhentämiseen tai oliko se vanhuspalveluihin, tai mitä näitä muita avainsanoja onkaan, joilla tyhmiä tätä nykyä kusetetaan.
”No voi satanus, nämähän piti tehdä vasta eduskuntavaalien alla”, päivitteli Immonen, joka tituleeraa itseään turvallisuusalan ammattilaiseksi. Termi kilpailee Suomen edustajana ensi vuoden kansainvälisissä eufemismien MM-kisoissa.
Immonen lupaa kuitenkin, että ikävästä mokasta huolimatta hänellä riittää aloitteita vielä eduskuntavaalejakin silmälläpitäen. Niihin sisältyy muun muassa, että monikulttuurisuuden julistettaisiin olevan virallisesti yäk tillilihaa, ja sitten ihan mitä vaan pakkoruotsista, tai mitä näitä muita avainsanoja onkaan, joilla tyhmiä vielä silloinkin kusetetaan.

6 vastausta aiheeseen “Kansanedustaja Immonen sekoitti vaalivuodet keskenään”

Ihan hyvä että on edes yksi kansanedustaja joka ei herää hommiin vasta puoli vuotta ennen vaaleja. Jospa edes joku noista hyvistä ehdotuksista menisi läpi jo tänä vuonna.

Immosen fanikerho Oulun Työväen Ampujat kehuu kansanedustajan uhrautuvaisuutta ja suvaitsevaisuutta. ”Pyhä Maahanmuuttajakriitikkojen Messias Immonen kuuluu itse tosi pieneen vähemmistöön, mutta enemmistön pelastaakseen hän meidän kaikkien edessä on luopuva kaikista ihmisoikeuksistaan ja vuodattava verensä meidän kaikkien edestä ristillä ensi vappuna vai mikä päivä se oli kun semmoisia tehdään!”.

Selasin Lehden sivuille miettien, että siellä ei kyllä todennäköisesti ole mitään muuta kuin joku uusi ei kovin hauska perussuomalaistenhaukuntakirjoitus. Ja kah, eipä olisi voinut osua oikeampaan. Uutissirkus – http://cheatingu.com/uutissirkus/ – on melko lailla ottanut Lehden paikan, Lehden jäädessä toimittajien persuantipatioiden purkamismediaksi.

Kyllä todellakin Jiihin on yhdyttävä. Ei oikealla satiirilla ole Suomessa tulevaisuutta, niin kauan kuin hampaatonta hymistelyä on tarjolla.

Immonen haluaa myös muistuttaa, että tärkein kriteeri moderniin suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutumisessa on naiselle se, ettei käytä päähuivia mutta sen sijaan käyttää vaalentavia ihovoiteita, jos sattuu olemaan väärän vär… Kaikessa rauhassa voi olla käyttämättä ehkäisyä, olla koskaan käymättä ansiotöissä kodin ulkopuolella eikä meikkiä tarvitse käyttää, jos on riittävän valkoinen. Sopii maamme perinteisiin! Kunhan vain asuu Immosen kotimaakunnassa ja pukeutuu tuulipukuun. Onneksi ammattikauhisteltavaa antimodernismista huolestuneelle kansanedustajalle löytyy yllin kyllin pääkaupunkiseudulta.

Mistäköhän se johtuu että ainakun persuista kirjoitetaan jotain ”ilkeää” niin hommahopot alkavat parkumaan täyttä kurkkua, mutta jos mitään muuta puoluetta piikitellään niin nämä samat henkilöt ovat aivan hiirenhiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen äiti näki auton koulun lähettyvillä

michael dornbierer (MIELIKUVITUS) Paikallisessa suomalaisessa kunnassa on noussut suuri huoli epäilyttävästä havainnosta kirkonkylän koulun liepeillä. Paikallinen äiti Martti-Kaarina Vitunhullu huomasi...

Close