Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Amnesty syyttää Libyan väliaikaishallintoa Moskan käytöstä kuulusteluissa

(SAUNABAD) Ihmisoikeusjärjestö Amnesty sekä YK:n ihmisoikeusvaltuutettu epäilevät ihmisoikeusloukkausten jatkuvan Libyassa Muammar Gaddafin syrjäyttämisestä huolimatta. Amnestyn tuore raportti paljastaa, että useissa libyalaisvankiloissa pidätettyjä on pakotettu seuraamaan Ylen Moska-sarjaa parhaaseen katseluaikaan.
Moskan käyttö kidutustarkoituksissa ja kaikissa muissakin tarkoituksissa on kielletty YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun suomalaistuotteita on käytetty epäilyttävissä yhteyksissä. Esimerkiksi 1980-luvulla arveltiin Kiinan hankkineen toisinajattelijoilta pakotettuja tunnustuksia puolinopeudella pyöritetyn Spede-Show’n avulla. Neuvostoliitto puolestaan suunnitteli asevarustelukisan kiihkeimmässä vaiheessa lähettävänsä kiertoradalle monikärkiohjuksilla varustellun Timo T.A. Mikkosen.

5 vastausta aiheeseen “Amnesty syyttää Libyan väliaikaishallintoa Moskan käytöstä kuulusteluissa”

On moraalitonta kyseenalaistaa/arvostella journalistien moraalia! Siksi Moska on ihan tosi roskaa.

Gaddafi murrettiin Kummeli-sarjalla ’Luoteja ja lihaksia’, ensimmäisen jakson puolivälissä lentänyt harhaluoti säästi miljoonia oikeudenkäyntikuluissa.

Koittakaas nyt jo blokata noiden kommenttien valuminen RSS-feedin puolelle. t: vihainen kakka mies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansanedustaja Immonen sekoitti vaalivuodet keskenään

(TYÖTTÖMÄT STEVARIT) Oululainen kansanedustaja Olli Immonen (ps.) erehtyi kuluneella viikolla luulemaan ensi vuotta seuraavaksi eduskuntavaalivuodeksi, vaikka kyseessä on vasta kunnallisvaalivuosi....

Close