Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies loukkaantui internetissä

Day Thirty Eight - Sore ToeCreative Commons License Yortw
(FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että artikkelissa sanottiin jotain, josta joku saattaisi olla eri mieltä. Varmuuden vuoksi Tinrintin ei kuitenkaan kysynyt asiasta keneltäkään muulta, vaan loukkaantui heidän puolestaan.
”Koin täyttäväni kansalaisvelvollisuuteni. Mitä siitäkin tulisi, jos tässä maassa jouduttaisiin puhumaan asioista sen sijaan, että joku polttaa päreensä toisten puolesta?” hän kertoi.
Kyseessä on Tinrintinin 27. loukkaantuminen. Aiemmilla kerroilla hän on loukkaantunut muun muassa Mannerheimin, sotaveteraanien, presidentin, missien, kansanedustajien, eläkeläisten, lasten, vammaisten, piispojen, nuorten, työttömien, rumien, karppaajien, lihavien, pienten pörröisten nisäkkäiden, suomalaisten, Nina Mikkosen, koululaisten, yksityisautoilijoiden, turkistarhaajien, heteropariskuntien ja käyrien kurkkujen puolesta.
Viranomaiset pitävät todennäköisenä, että loukkaantuminen jatkuu ainakin huomiseen saakka, jolloin molemmat iltapäivälehdet aikovat käyttää kansiotsikkoa ”KANSA RAIVOSTUI” ja siteerata sisäsivuilla ainakin kolmea nimimerkillä internetiin kirjoittelevaa vatipäätä, joista yksi on Usko Tyykkä.

6 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies loukkaantui internetissä”

Silmiinpistävää sinänsä, että juuri ne asiat joista normaalisti nämä ammattiloukkaantujat tuohtuvat, loistavat poissaolollaan jutusta. Näiden mainitsemisestahan olisi joku saattanut loukkaantua.

Iltapäivälehtien toimintojen ulkoistamiset ovat näköjään johtaneet siihen, että päivittäiset loukkaantujatkin haetaan oman talon ulkopuolelta, ja kiire siihen, että heitä on 0,5 – 0,75 henkilöä, riippuen hajoilun asteesta.

Netissä tapahtui äskettäin myös kuolemantapaus. Perussuomalaisen nettiaktiivin Matti Huolestunut veronmaksaja-Somalit hiiteen-Aito Suomalainen-Vihreät Ahvenanmaalle-Penttilän nimimerkki ”Kyllä Kansa tietää” sai surmansa, kun Vihreän liiton nettiaktiivi Joni Pelkonen huomautti hänelle että tämähän on sama juttu jonka olet kertonut nimimerkillä ”Huolestunut veronmaksaja” Hesarin palstoilla joka päivä viimeisen kolmen vuoden ajan parin tunnin välein.

Minä äänestän häntä ehdokkaaksi, joka lupaa asettaa lopun näille loukkaantumisille. Milloin päättäjät tajuaa että kansan hyvinvointi ei ole EU-sörssönsöö?

Väyrynen sanoi ”emäntä”. Seurauksena Jani Toivolan loukkaantumisavustaja Touko Aalto ja Jyrki Kasvi katsoivat Haaviston seksuaalisuuden tulleen loukatuksi. ”Emäntä” -sana on tullut oraalista pitkittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhä useampi tarpeeksi paukuissa hyväksyäkseen Guggenheim-museon

(KATAJANOKKA) Tuoreen selvityksen mukaan yhä useampi Guggenheim-museon parissa työskentelevistä helsinkiläistä vaikuttajista on sopivasti pajareissa puoltaakseen rakentamispäätöstä. Tähän mennessä pössyttelyyn on...

Close