Kategoriat
Urheilu

Rallikausi alkoi niin jännästi että

(BRÖMBRÖM) Rallin MM-sarja käynnistyi todella yllättävissä merkeissä tänään Monte Carlossa. Toisin kuin koskaan aiemmin Jari-Matti Latvala ajoi ulos ja keskeytti. Samoin koskaan ennen ei  Sebastien Loeb ole ollut matkalla ylivoimaiseen voittoon. Saman paskan odotetaan jatkuvan kauden loppuun saakka, joka ei tule taatusti yhtään kisaraporttia liian aikaisin.
”Tosi jännä laji on hei. Tosi jännä, tosi tosi jännä. Onhan tässä toi ranskalainen ja sitten on ne Jouhkin Timpan pari kaveria ja sitten pari muuta, joiden sukulaiset on pakotettu ostamaan tarroja öljypohjaan ja hansikaslokeron kahvaan”, ralli-intoilija Arvaas-Oonko Cannes hehkuttaa.
Rallikauden alkua ovat varjostaneet talousvaikeudet.  MM-sarjan kaupalliset oikeudet hankkinut North One Sport ymmärsi todellakin ostaneensa MM-rallin kaupalliset oikeudet ja asetti itsensä selvitystilaan. Kaikki eivät kuitenkaan pidä ralli-innon vähenemistä pelkästään negatiivisena asiana.
”On tätä jo odotettukin. Fuck yeah!”, riemuitsi Suomen englanninopettajat ry:n puheenjohtaja Fuck Yeah.

4 vastausta aiheeseen “Rallikausi alkoi niin jännästi että”

Meillä kauteen valmistutaan tuunaamalla leikkiautoja eri tallien väreihin ja päristellään olohuoneen katukuvioidulla matolla jonka alle on laitettu erilaisia esineitä niin että reitillä on korkeuseroja. Eniten riitaa tulee lippiksistä.

Tunsin nuorena Rallin Leenan. Hyvä sillä oli harjoiteilla, sai painaa täysillä niin että urut soi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies loukkaantui internetissä

Yortw (FORUM) Paikallinen mies Tero Tinrintin loukkaantui internetissä tänään aamupäivällä. Sanomalehden nettisivuilta juttua kirjain kirjaimelta tavannut Tinrintin loukkaantui ymmärrettyään, että...

Close