Kategoriat
Politiikka

Kampanjointi päättyi, Biaudet'n suosio kasvussa

(STIFTELSE) Presidenttiehdokkaat lopettivat kampanjointinsa lauantaina ja antoivat äänestäjille vaalirauhan ensimmäisen kierroksen varsinaisena vaalipäivänä. Hiljentyminen on nostanut varsinkin Eva Biaudet’n kannatusta. Äänestäjät ovat arvostaneet varsinkin hiljaa olevan Biaudet’n työtä Itämeren pelastamiseksi.
”Vielä parin väittelyn verran katkeria kyyneliä itsensä uhriudesta naisena, niin Itämeri olisi ollut happamampi kuin Paavo Lipponen. Siinä ei parit venäläiset lannoitetehtaat paljon tunnu”, huokaisee Itämeren suojelusta väitellyt tohtori Tapani Hansa.
Sisäministeriö on luvannut kaikkien ehdokkaiden hiljaisuuden jatkuvan kello kahdeksaan ja ennakkoäänien julkistamiseen saakka. Sen jälkeen kansalaisia kehotetaan pysymään sisätiloissa, riisumaan pikkutakkinsa ja varaamaan riittävästi säilykkeitä toisen kierroksen päättymiseen asti.
 
 

5 vastausta aiheeseen “Kampanjointi päättyi, Biaudet'n suosio kasvussa”

Timo Soinin kiitospuheen jälkeen Hätäkeskuslaitos suosittelee myös, että televisiot, radiot, tietokoneet, facebook, twitter ja se mainoksia ovenraosta väkisin tunkeva naapurin akka lakkautetaan 5.2. saakka suurempien henkisten vaurioiden välttämiseksi.

Että jatkoon pääsee vain kaksi eniten saanutta? Aika epistä, ei kai tää nyt näin voi olla?!

Odottakaa vaan, kunhan tämä vastajytkyn moottori pääsee käyntiin: Kyllä siinä porukan naama venähtää, kun presidentinvaalien toisen kierroksen voittaakin… TA-DAA: Eva Biaudet!!
Nielkää pölyä Haavisto ja Niinistö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Rallikausi alkoi niin jännästi että

(BRÖMBRÖM) Rallin MM-sarja käynnistyi todella yllättävissä merkeissä tänään Monte Carlossa. Toisin kuin koskaan aiemmin Jari-Matti Latvala ajoi ulos ja keskeytti....

Close