Kategoriat
Kansalaisjournalismi Politiikka

Leikkauksesta toipuva Jyrki Katainen palasi julkisuuteen

(HOTEL DE BILDERBERG) Pääministeri [search term=”Jyrki Katainen”]Jyrki Kataisen[/search] (kok) lobotomialeikkaus on onnistunut. Leikkauksesta toipuva Katainen nähtiin tänään maanantaina kokoomuksen eduskuntaryhmän juhlatilaisuudessa. Tilaisuuden vieraiden mukaan hän vaikutti silminnähden hyvinvoivalta. Lääketieteen asiantuntijan, tohtori Henry Jekyllin mukaan Kataisen virnistelyä muistuttavat ilmeet johtuvat siitä, että tikit kiristävät vielä hänen kasvojensa ihoa.
Kataisen lobotomialeikkauksesta päätettiin niin sanotussa Bilderberg-kokouksessa Ateenassa vuonna 2009. Kokous sai aikoinaan runsaasti julkisuutta, koska siellä syntyi myös päätös entisen pääministerin, androidi [search term=”Matti Vanhanen”]Matti Vanhasen[/search] (kesk) tunnesirun poistamisesta.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Ilpo Ratto”]Ilpo Ratto[/search].)

3 vastausta aiheeseen “Leikkauksesta toipuva Jyrki Katainen palasi julkisuuteen”

ne jotka ovat voineet ovat varastaneet kiihtyvällä tahdilla kuormasta sen mitä ovat pystyneet. Uudet suuret kuntaköyhtymät yksityistävät tai lopettavat kaiken mahdollisen ja mahdottoman, ja takaavat loppujenkin pankkien näpyttämien lainarahojen kuppaukset turvaan paratiisisaarille turvaan veromoolokilta. Mutta velat jää, niille joilla ei ole varaa kohta mihinkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kampanjointi päättyi, Biaudet'n suosio kasvussa

(STIFTELSE) Presidenttiehdokkaat lopettivat kampanjointinsa lauantaina ja antoivat äänestäjille vaalirauhan ensimmäisen kierroksen varsinaisena vaalipäivänä. Hiljentyminen on nostanut varsinkin Eva Biaudet'n kannatusta....

Close