Leikkauksesta toipuva Jyrki Katainen palasi julkisuuteen

0
3

(HOTEL DE BILDERBERG) Pääministeri Jyrki Kataisen (kok) lobotomialeikkaus on onnistunut. Leikkauksesta toipuva Katainen nähtiin tänään maanantaina kokoomuksen eduskuntaryhmän juhlatilaisuudessa. Tilaisuuden vieraiden mukaan hän vaikutti silminnähden hyvinvoivalta. Lääketieteen asiantuntijan, tohtori Henry Jekyllin mukaan Kataisen virnistelyä muistuttavat ilmeet johtuvat siitä, että tikit kiristävät vielä hänen kasvojensa ihoa.

Kataisen lobotomialeikkauksesta päätettiin niin sanotussa Bilderberg-kokouksessa Ateenassa vuonna 2009. Kokous sai aikoinaan runsaasti julkisuutta, koska siellä syntyi myös päätös entisen pääministerin, androidi Matti Vanhasen (kesk) tunnesirun poistamisesta.

(Jutun kansalaistoimitti Ilpo Ratto.)

3 lukijakirjettä

 1. Hustler sanoo:

  Katainen liukastui katsoessaan pornoa uudella Lumia-kännykällä.

  (0)
 2. Perhe&väkivlta-lehti sanoo:

  “Ei tullut muijalta pataan vaan kaaduin pataan”, Nimim.Jyrki K.

  (0)
 3. LAU-RI sanoo:

  ne jotka ovat voineet ovat varastaneet kiihtyvällä tahdilla kuormasta sen mitä ovat pystyneet. Uudet suuret kuntaköyhtymät yksityistävät tai lopettavat kaiken mahdollisen ja mahdottoman, ja takaavat loppujenkin pankkien näpyttämien lainarahojen kuppaukset turvaan paratiisisaarille turvaan veromoolokilta. Mutta velat jää, niille joilla ei ole varaa kohta mihinkään.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.