Kategoriat
Tiede

Nuorisopoliitikoilta tieteellinen läpimurto: musta on valkoista

(VARMAT PÄIVÄT) Neljän poliittisen nuorisojärjestön puheenjohtajat ovat tehneet tieteellisen läpimurron todistamalla, että musta on valkoista. Löytö julkaistiin aikaisemmin tänään internetissä, joka on arvostettu brittiläinen tiedejulkaisu.
”Tähän asti olimme vakaasti uskoneet, että tasapuolisen kohtelun nimissä kaikenlaiset jumalaisen ilmaisjakelun vastaanottajat voisivat verorahoilla eheyttää homoja, mutta ilmeisesti näin ei ole”, pohjustaa oivallusta KD Nuorten puheenjohtaja Aki Ruotsala (ei kuvassa).
Pian tämän jälkeen Ruotsala löi päänsä Dorén raamattuun ja ymmärsi, että kyseessä on termodynamiikan lakien vastainen ilmiö. Hän kokosi pikavauhtia ympärilleen asiantuntijajoukon, joka onnistui samaa perusajatusta hyödyntämällä osoittamaan, että musta on valkoista, suvaitsevaisuus on suvaitsemattomuutta ja homot väliaikaisesti rikkoutuneita heteroita, jotka saa eheytettyä Erikeeperillä, nisulla ja nettivideoilla.

Yksi vastaus aiheeseen “Nuorisopoliitikoilta tieteellinen läpimurto: musta on valkoista”

On kommentti: kaikki suomenruotsalaiset osaa kyllä suomea joten ruotsinopetus suomalaisille on lakkautettava turhana. Ruotsinopettajat osaa opettaa tarpeellisia kieliä, kuten vähintäänkin englantia ja saksaa, joten ei huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Leikkauksesta toipuva Jyrki Katainen palasi julkisuuteen

(HOTEL DE BILDERBERG) Pääministeri [search term="Jyrki Katainen"]Jyrki Kataisen[/search] (kok) lobotomialeikkaus on onnistunut. Leikkauksesta toipuva Katainen nähtiin tänään maanantaina kokoomuksen eduskuntaryhmän...

Close