Kategoriat
Kulttuuri

Yhä useampi tarpeeksi paukuissa hyväksyäkseen Guggenheim-museon

(KATAJANOKKA) Tuoreen selvityksen mukaan yhä useampi Guggenheim-museon parissa työskentelevistä helsinkiläistä vaikuttajista on sopivasti pajareissa puoltaakseen rakentamispäätöstä. Tähän mennessä pössyttelyyn on käytetty 2,5 miljoonaa euroa, minkä takia idea alkaa tuntua erittäin hyvältä, ellei kenties parhaalta idealta ihmiskunnan historiassa tähän mennessä ja myös pitkälle tulevaisuuteen.
”Kelatkaa mitkä galaksit aukeaa, kun kansainvälisesti tunnetut kuvataiteilijat saapuu Suomeen seurueineen! Mieti miten hyvät möyhöt niillä tyypeillä täytyy olla”, punertavasilmäinen Janne Gallen-Kallela-Sirén perusteli mielipidettään.
”Jätkät, hallituspaikkoja kaikille! Ai saatana miten törkeen hauska läppä!” piparia hamuava Carl Gustaf Ehrnrooth kommentoi.

4 vastausta aiheeseen “Yhä useampi tarpeeksi paukuissa hyväksyäkseen Guggenheim-museon”

Jokohan muuten Jorma Uotisen ja Kerkko Koskisen yhteisprojekti alkaa olla paketissa?

Joonas Neuvonen valmistelee museon suunnitteluvaiheesta elokuvaa Guggenheimspotting, joka tulee edistämään Suomi-kuvaa maailmalla unohtumattomalla tavalla.

Mannerheim-höyryisten touhuja. Haiskahtaa niin pahasti heprealta että Alepa-Pajunen saa ilmoittaa olevansa fantastisen tyytyväinen jos ei enempää pyydetä korvauksena siitä mitä polttouuneissa tapahtui.

Olenko oikeassa että täällä pilvenpolttoa harjoitetaan? Ei minun mielessä ole sellaiselle tilaa, miksi kenenkään pitää tehdä mitään mikä ei ole yleisesti eli iltapäivälehdissäkin hyväksyttyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen BKT kohoaa ennätyslukemiin vaalikahvittelun ansiosta

(HAKANIEMEN TORI) Valtiovarainministeriön ennakkotietojen mukaan Suomen kansantalous kasvaa tänä vuonna ennätysvauhtia vaalikahviloissa myydyn kahvin ansiosta. Viime vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna...

Close