Kategoriat
Talous

Suomen BKT kohoaa ennätyslukemiin vaalikahvittelun ansiosta

(HAKANIEMEN TORI) Valtiovarainministeriön ennakkotietojen mukaan Suomen kansantalous kasvaa tänä vuonna ennätysvauhtia vaalikahviloissa myydyn kahvin ansiosta. Viime vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna kasvua on tullut kymmeniätuhansia prosentteja.
”Projisointiemme mukaan koko vuoden kasvu liikkuu – varovaisestikin sanottuna – miljoonissa prosenteissa, etenkin jos otamme kaffen lisäksi mukaan laskelmiin myös pullat. Ei sovi unohtaa pullan merkitystä kansantaloudelle. Sitä paitsi pulla on hyvää, kun kahvistelee”, alivaltiosihteeri Pääuunissa Entuupois kommentoi.
Valtiovarainministeriön laskelmiin ei ole sisällytetty tietoa vaalimökkibisneksen räjähtävän kasvun vaikutuksista. Aalustavasti näyttäisi siltä, että Suomen talous on turvattu seuraavan 234 vuoden ajaksi pelkästään Paavo-nimisten presidenttiehdokkaiden kampanjaorganisaatioiden maksamien mökkivuokrien avulla.
Ministeriön mukaan ei ole nähtävissä merkkejä siitä, että kasvu taittuisi lähiviikkoina.

7 vastausta aiheeseen “Suomen BKT kohoaa ennätyslukemiin vaalikahvittelun ansiosta”

Juuri tulleen tiedon mukaan Stora Enso ja UPM peruvat kaikki ilmoittamansa yt-neuvottelut ja perustavat Suomeen viisi uutta tehdasta pahvi-Saulien suuren menekin myötä. Pahvi-Sauleihin asennetaan myös vetoavia fraaseja lateleva suu ja alta kulmain lähes aidon empaattisesti katsovat silmät, jolloin mahdollisen vaalivoiton jälkeen voidaan säästää maakuntamatkoissa.

Presidentti-kahvin kysyntä on aiheuttanut mellakoita Brasiliassa. Tuhansia kuollut taisteluissa sademetsien omistuksesta.

Pullakahvin lisäksi on kansantaloutta nostavana tekijänä syytä tuoda esiin myös komeasti ylös kohti stratosfääriä pyrkivät ilmapallot.

Höpöhöpö, kyllähän vuosi sitte kahvia meni myös, varmaan enemmänki, kun oli enemmän ehdokkaita silloisis vaaleis, ja oman kylän pojat kahvittivat kaikki ääntelijät. Tämä on taas tätä mokutusta, muka tummien ulkomaalaisten (juomien) suosio jotenki nousus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Satu Ruotsalainen ennustaa vuoden 2012 rakkaustapahtumia lampaan suolista

(HARUSPEKSI) Lehden lukijoille on luvassa poikkeuksellisen mutkikas rakkausvuosi 2012, ennustaa lampaan sisäelimistä tulevaisuuden lukeva Satu Ruotsalainen. Vastateurastetun eläimen veri höyryää...

Close