Kategoriat
Seksivau

Satu Ruotsalainen ennustaa vuoden 2012 rakkaustapahtumia lampaan suolista

(HARUSPEKSI) Lehden lukijoille on luvassa poikkeuksellisen mutkikas rakkausvuosi 2012, ennustaa lampaan sisäelimistä tulevaisuuden lukeva Satu Ruotsalainen. Vastateurastetun eläimen veri höyryää vielä hänen käsissään, kun astrologi kurkottaa ajan verhon tuolle puolen.
”Alkuvuodesta luvassa on hapokasta kellumista nesteessä, jonka jälkeen unelmien prinssi kohtaa paksusuolen. Sitä seuraa pitkällinen kapea kausi, joka päättyy, kun tunnelin päästä pilkistää valoa”, Ruotsalainen kertoo.
Lisäksi hän ennustaa vaikeuksia raha-asioissa jokaiselle, joka sijoittaa puolitoista euroa Iltalehden viikonvaihdenumeroon siinä toivossa, että Satu Ruotsalaisen ennusteet auttaisivat järkevämpään rahankäyttöön vuonna 2012.

7 vastausta aiheeseen “Satu Ruotsalainen ennustaa vuoden 2012 rakkaustapahtumia lampaan suolista”

Kun lammas pieraisee, ruotsalaisen sormukset lentävät parviaisena porkkanan mausteeksi.

Viittaus paksusuoleen on selvä merkki siitä että Haavistosta tulee presidentti. Jutta lukee salaa näitäkin talousvinkkejä, ovathan suurempienkin maiden johtajat kysyneet neuvoja astrologilta.

Nyt on mennyt toimittajalla suolet sekaisin. Jos ennustaja aloittaa ennustuksensa mahalaukusta, edeten kronologisesti päin persettä, on seuraavana vuorossa ohutsuoli ja sitten vasta paksusuoli. Faktat kuntoon!

Että semmoista selluloosaa. Elimistöni poistaa sen huomisaamuna, kun syvennyn uusimpaan Jalluun, joka on sentään laatutavaraa.

Ei lamphaan suolista mithään voi varmhuudella ennusthaa. Saattuapi nimithäin olla, että siellä suolten seassa on ylimäärhäisiä elimhiä, jotka haittuavat ennusthamista. Omani ovat tellella, naapurin Mikolle kävi huonomphi tuurhi, kun ei lopethanut ajoisha.

Itse sijoitin veronpalautukset kaikkiin vuonna 2012 rekisteröityihin pyramidi-yrityksiin. pyrämidin kärjestä on hyvä pyllistää ja loppuvuodesta pyyhinkin sitten voit leivän päältä.

Pöö, pötsissä ei ole mitään pelättävää. Satakunta, juoksumaha. Nahkurin orsirlla tavataan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arabiliitto: Miten vitussa täältä mitään löytää?

(HELL'S KITCHEN) Väkivaltaisuuksia Syyriassa tutkinutta Arabiliiton tarkkailijaryhmää on kritisoitu voimakkaasti. Ihmisoikeusaktiivien mukaan presidentti Bashar al-Assadin joukot ovat jatkaneet vastarinnan väkivaltaista...

Close