Kategoriat
Ulkomaat

Arabiliitto: Miten vitussa täältä mitään löytää?

(HELL’S KITCHEN) Väkivaltaisuuksia Syyriassa tutkinutta Arabiliiton tarkkailijaryhmää on kritisoitu voimakkaasti. Ihmisoikeusaktiivien mukaan presidentti Bashar al-Assadin joukot ovat jatkaneet vastarinnan väkivaltaista tukahduttamista, mutta tarkkailijaryhmää johtava Matt Murdock kiistää väitteet.
”En minä ainakaan mitään epäilyttävää ole nähnyt”, erittäin kireään punaiseen nahka-asuun pukeutunut Murdock vakuuttaa.
Osa syyrialaisista on kuitenkin ollut erittäin tyytyväisiä Arabiliiton tarkkailijoiden toimiin. Erityisen positiivisen vastaanoton saivat tarkkailuryhmän varajohtajat Andrea Boccelli ja Stevie Wonder, jotka esittivät paikallisen ikivihreän Älä viitti, alaviitti. Sen sijaan heidän jälkeensä esiintynyt presidentti Assad ei miellyttänyt kuulijoita.
Ilomiellä sun jäljessäs käymme, teit’ isäin astumaan”, presidentti yllytti Haman asukkaita joukkolaulantaan heikoin tuloksin.

3 vastausta aiheeseen “Arabiliitto: Miten vitussa täältä mitään löytää?”

Minä valitsin Stevien ihan henkilökohtaisesti. Ilman opaskoiraa, tuota islamilaisissa maissa saastaista elukkaa, mitään epäkohtia ei voi löytyä. Meidän presidentinvaaleihin aion antaa ukaasin että kaikilla äänestämään tulevilla pitää olla vaalisalaisuuden säilyttämiseksi burkha. Iskuryhmäni ovat jo valmiina varsinaiseen vaaliralliin, ja todennäköisesti jo pari tuntia vaalihuoneistojen avaamisen jälkeen äänestysprosentti on 100 ja vaalihuoneistot voidaan sulkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden luetuimmat jutut 2011

Lehden luetuin juttu vuonna 2011 oli marraskuussa 2009 julkaistu Ilmastonmuutoksen takaa paljastui huikaiseva salaliitto – katso kuvat! Kymmenen suosituimman artikkelin...

Close