Kategoriat
Kotimaa

Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle

father checks blood pressureCreative Commons License irina slutsky
(YPÄJÄ-LOIMAA) Paikallinen mies Perho Littoinen on yrittänyt tavoitella viime viikot [search term=”Hannu Karpo”]Hannu Karpoa[/search], koska hänellä olisi asiaa. Toistaiseksi haku on ollut hedelmätön, mutta Littoinen ei aio antaa periksi.
”Naapurin ukko on pitänyt läpiruostunutta Transportteria meidän pihatien edessä poikittain silkkaa vittumaisuuttaan kohta kolmatta vuotta. Panee vihaksi, kun kunnalla eivät ota vakavissaan”, Littoinen sanoi.
Paikallinen mies toivoo Karpon sijainnista tietävien ottaisivat häneen yhteyttä ja kertovan, että asiaa olisi.
”Kerroinko jo siitä, kun oltiin hirvimettällä ja sama naapurin paska ruili jumalauta ensin vaikka minä olin ihan hollilla? Vittumaisuuttaan teki sen, se on jämpti”, lisää Littoinen vielä.

3 vastausta aiheeseen “Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle”

”Perskules, mää oon Satakunnan kansan tekstiviästipalstalle nakutellu kohta 500 eurolla, että ”naapuri nyt oikeesti, heijastin vasemmalle eikä oikeelle pualelle t: vähempikin v*tuttais”, mut eikö tää vaan uhallas laita oikein monta killutinta siihen oikeelle mänpuupsille, ni tämmönen uhittelu kyllä pistää vihaks, seuraavan kerran ko kolaroidaan ni pippurisumutin ja etälamautin löytyy. MOT:hen ku meen, ni niillä rahoilla syödään aapeeceellä, pennut ollu ilman ruakaa kaks viikkoo. Ja jos aapeeceen juippi alkaa taas länkyttään, että ”mää voisin korjata noi sun rikkinäiset etuvalot”, ni jalkajousi on ihan sitä varten matkassa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lallukka epäilee dopingkäryn syyksi välipalaksi syömäänsä Alberto Contadoria

(DANS LE PORT D'AMSTERDAM) Kasvuhormonin käytöstä epäilty huippuhiihtäjä Juha Lallukka arvelee positiivisen testituloksensa johtuneen todennäköisesti ruokavaliosta. Lallukka kertoo Lehden haastattelussa...

Close