Kategoriat
Ulkomaat

Putin varoittaa venäläisiä sekaantumasta Venäjän vaaleihin


(DNEPROPETROVSK) Venäjän pääministeri, siis presidentti, tai siis [search]Vladimir Putin[/search] (sd.) varoittaa venäläisiä sekaantumasta ensi kuussa pidettäviin Venäjän parlamenttivaaleihin ja kevään presidentinvaaleihin. Putinin mukaan venäläiset haaskaavat aikaansa pyrkiessään vaikuttamaan vaalikampanjaan vaalikampanjoinnin kautta.
Putin syyttää venäläisiä yrityksistä puuttua Venäjän sisäisiin asioihin rahoittamalla venäläispuolueiden ja -järjestöjen toimintaa. Hän muistuttaa, että venäläisten puuttumisesta maan asioiden hoitamiseen ei ole seurannut kuin Neuvostoliitto.
”Ja Jeltsin”, Putin lisäsi.
Putinin jonkunniminen puolue nimitti hänet viikonloppuna maan tulevaksi pääministeriksi ja presidentiksi. Hän seuraa tehtävissä Vladimir Putinia (sd.).

2 vastausta aiheeseen “Putin varoittaa venäläisiä sekaantumasta Venäjän vaaleihin”

Putin (sd)?! Eiköhän hän ole kuitenkin Kokoomuksen veljespuolueen jäsen ja vahva antio-sosiaalidemokraatti Berlusconin symppari. Asiantuntemus hoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallisella miehellä olisi asiaa Hannu Karpolle

irina slutsky (YPÄJÄ-LOIMAA) Paikallinen mies Perho Littoinen on yrittänyt tavoitella viime viikot [search term="Hannu Karpo"]Hannu Karpoa[/search], koska hänellä olisi asiaa....

Close