Kategoriat
Kotimaa

THL muuttaa virallisen ravintosuosituksen nimen karppaamiseksi "koska ei vittu jaksa enää"

(PRETORIA) Suomalaisia viime kuukaudet puhuttanut ruokasota terveellisistä ravintotottumuksista on päättynyt. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on uudelleennimennyt perinteisen virallisen ravintosuosituksensa karppaamiseksi. Samalla THL kehottaa kutsumaan kaikkia muitakin dieettejä sekä ruokavalioita karppaamiseksi ”koska ei tässä vittu jaksa enää sitä loputonta lässytystä saatana”.
Itse ravintosuositusten sisältöön ei ole puututtu millään tavalla, koska asiantuntijat ovat havainneet, että sisältökysymysten vaikutus ihmisten käyttäytymiseen on varsin mitätön verrattuna siihen että saa sanoa olevansa vähän parempi ihminen kuin muut. Jatkossa jokainen suomalainen voi tehdä niin riippumatta siitä mitä syö.
”Nyt kun kaikkia mahdollisia ruokavalioita kutsutaan karppaamiseksi, jokainen voi tuntea olevansa terve ja trendikäs ja saada omatuntonsa puhtaaksi odotellessaan sepelvaltimotautia”, selittää THL:n suurmufti Leipuri Hiiva.
Viranomaiset uskovat, että karppaus yhdistää suomalaiset taas tiiviiksi yhtenäiseksi kansakunnaksi ja kohentaa huomattavasti maamme kansainvälistä kilpailukykyä.

14 vastausta aiheeseen “THL muuttaa virallisen ravintosuosituksen nimen karppaamiseksi "koska ei vittu jaksa enää"”

Viranomaiset ovat oikeassa, karppaus tulee yhdistämään suomalaiset yhtenäiseksi kansakunnaksi. Mistä te junnut luulette talvisodan ihmeen tulleen? Me karpattiin, perkele.

Karppaus ei ole enää muotia. Nykyään jengi hörppää ja kaikista kovimmat ovat siirtryneet jo seuraavaan trendiin eli narkkaukseen joka on todella vähähiilihydraattinen ruokavalioa jossa ei tule syötyä moneen päivään mitään.!

Minä olen larpannut kohta jo vuoden, eikä paino ole pudonnut yhtään. Työkaverit vaan katsovat kieroon, kun lounastan ruokalassa rengaspanssari päällä. Hilpari ei mahtunut narikkaan, joten se piti vaihtaa kompaktimman kokoiseen pertuskaan. Kilpikädellä en ruokaan koske, mutta silti saan paheksuvia katseita koko ajan. Kamojen raahaaminen vituttaa kun ovat niin painavia ja kaikki töllistelee vaikka pitäis olla muotidieetti ja kaikkee.
Ja kaikki mukama larppaa, mutta silti oon ainoa ruokalassa kellä on haarniska.
En tajua. Lopetan kohta koko homman.

Minoon kerranki aikaani edellä, hörpänny olosuhteitten pakosta jo kymmenen vuotta ja voin kyllä sanua, että kyllä välillä vituttaa nähä kuinka pelleilee ja nirsoilee ruokansa kans livenä ja kokkiohjelmissa kuin normisyöminen olis kaikille itsestäänselvyys. Kyllä pakkohörppääjää kyrsii välillä kun oikeen tekee mieli ruisleipää voilla, suolakurkulla ja kermajuustolla väkevöitettynä. Ei ne soseutettuna tunnu samalta. Kannatan kaikille sekasyöjille pientä syrjähyppyä hörppäilyn maailmaan, ei muuta ku ryystämään kaikki, sauvasekottimia saa halavalla ja paino pysyy jos ei sitte tipu tykkänään miinukselle. Kyllä alakaa ruoka maistua.

Ruokavinkki tulevalle suonentukkimisviikolle. Olkaapa hyvät!
– Kolesteroli on vähän tunnettu mutta herkullinen mauste. Se on namia erityisesti kasvisruoan päällä, kannattaa kokeilla! Kolesteroli puristetaan suoraan pekonihedelmästä salaatin päälle ja nautitaan härskinä. Ruokajuomaksi kinkunpaistorasvaa vahvasti suolattuna!

Karppaus on eduskunnan vastikään säätämällä poikkeuslailla tehty pakolliseksi Suomessa. ”Erikoisyksikkömme on 24 tunnin hälytysvalmiudessa siltä varalta, että kuulemme vanhemmista, jotka valmistavat lapsilleen hiilihydraattipitoisia aterioita. Huostaanotto ja sitä seuraava viisivuotinen intensiiviterapia eivät toki voi koskaan parantaa lapselle koituvaa fyysis-psyykkistä traumaa”, sanoo Pöytyän lastensuojeluviraston vastaava sosiaalityöntekijä Felix K.E. Tschup.
Karppauksesta ollaan tohkeissaan myös yliopistopiireissä.
”Maon Kiinassa ns. Suuri Karppaus (1958 – 60) johti lopulta kannibalismiin”, hymyilee kehonrakennuksen professori Alvi Palvi huuliaan lipoen.

Minä olen alkanut laihduttamaan uudella ihmeellisellä HARPPAUS-dieetillä. Syön mitä haluan, niin paljon kuin haluan. Harppaan vain pikkasen pidempiä askeleita, pikkasen nopeammin ja pikkasen useammin, niin läskit lähtee syömisestä tinkimättä!

Kovasti hämmästelen että Larppaus ei muka laihdusta. Rengaspanssari painaa 25 kg, joten sehän on kuin kantais punttisalia mukanaan.

Koskapa suomalaiset ja inuiitit ovat geneettisesti käytännössä samaa kansaa, on karppaaminen suomalaisille normaalia hiilihydraattipitoista ruokavaliota huomattavasti parempi ruokailutottumus. Juuri kalan ja hylkeenrasvan avullahan useimmat sinivalkoiset karppaajatkin elävät.

Syömällä hyvinsyöneitä THL:n virkamiehiä (naisetkin menettelevät jos ei laardibyrokraattia ole tarjolla) hyvinvointi on taattu, ja se voi kestää jopa useita päiviä. Tämä on kuitenkin suuri salaisuus, joten THL:n olisi syytä järjestää näkyvä kampanja jolla kasvisten, kalan ja viljatuotteiden syönti julistetaan ennen-pitkää-tappavaksi, alaotsikolla ”eiku” tai ”Simo ruumishuoneelta hei”. Jopa alkaa houkuttaa rehut, mutta känni pitää myös luvata, eivät suomalaiset muuten moiseen ryhdy.

Tää on just sama mitä me jouduttiin Katolisessa kirkossa tekemään geocentrisen maailmakuvan kannsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Putin varoittaa venäläisiä sekaantumasta Venäjän vaaleihin

(DNEPROPETROVSK) Venäjän pääministeri, siis presidentti, tai siis [search]Vladimir Putin[/search] (sd.) varoittaa venäläisiä sekaantumasta ensi kuussa pidettäviin Venäjän parlamenttivaaleihin ja kevään...

Close