Kategoriat
Kulttuuri

Suomalaismies ahdistui, kun hänellä ei ollut jakaa omakohtaista kokemusta Loirista

(PÖYTYÄ) Lapualainen Aleksi Tyyninen (nimi muutettu ensin toiseksi ja sitten takaisin) koki kauhunhetkiä huomatessaan, ettei hänellä ollut sosiaalisessa mediassa jaettavaksi ainuttakaan henkilökohtaista kohtaamista Vesa-Matti Loirin kanssa. Vastikään menehtyneestä viihdetaiteilijasta kertoi keskiviikon aikana omia kokemuksiaan eri kanavissa arviolta noin seitsemän miljoonaa suomalaista.

Tyynisen tilanteen karmaisevuutta lisää se, että hän ei kyennyt synnyttämään hyväksyttävää tunnereaktiota kuolinuutiseen.

”Kuuntelin Nocturnen, Lapin kesän ja Afrikka pötpyrin ties kuinka monta kertaa ja aivan tosissani päkistin! Luin ääneen Jari Tervoa ja yritin niin kovin tikistää. Katsoin Vain elämää ja eläydyin suomalaisartistien rikkaaseen tunnemaailmaan. Ei irronnut, ei tipan tippaa. En uskaltanut koko loppupäivänä mennä ulos asunnostani tai kirjautua Facebookiin”, hän kertoo ääni täristen.

Tyyninen aikoo yrittää vielä pelastaa maineensa ja sosiaalisen pääomansa rippeet ostamalla kaikki sanomalehtien Loiri-liitteet sekä tulevat erikoisnumerot ja jakamalla Hermann Hesse -sitaatteja ystävilleen.

2 vastausta aiheeseen “Suomalaismies ahdistui, kun hänellä ei ollut jakaa omakohtaista kokemusta Loirista”

Oi, minun on niin helppo samaistua Aleksin kärsimykseen! En koskaan tavannut henkilökohtaisesti suurta viihdetaiteilijaa, en ymmärtänyt Uuno-elokuvien nerokkuutta ja olin liian kova punkkari kuunnellakseni Eino Leino tulkintoja. TV:stä tutun Jari Tervon suurteos suurmiehestä on sekin jäänyt lukematta. Nyt en kehtaa liikkua julkisilla paikoilla ennen kuin hädissäni tilaamani Kusela t-paita saapuu. Itsetuntoni on murskattu ja häpeän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailman rauha -patsas havaittu Haminan rantavesissä – poliisi eristää aluetta

(HAMINA) Haminan vesillä on maanantaiaamuna havaittu harvinainen näky. Kaupungin venerannassa vaikuttaa silminnäkijöiden mukaan köllöttävän täysikasvuinen Maailman rauha -patsas. Viranomaiset eristävät...

Close