Paikallinen mies: “Voi vittu”

0
12

“Voi vittu”, analysoi paikallinen mies Heppo Sepatiitti tuoreeltaan uusimpia tapahtumia.

“Vittujen vitun vitun vittu vittu-vittu”, hän jatkoi.

“On se vittu saatana vitullinen vittu.”

Lehden toimitus seuraa tilanteen kehitystä.

12 lukijakirjettä

 1. Heta N.S. Salvete sanoo:

  Jeesus ei tänä pääsiäisenä noussut ylös. “No helvetti perjantaina koitin viritellä striimiä ristiinnaulitsemista varten, mut eihän se saatana toiminu. Kiira’s torstaibileet peruttiin, kun Kiira’s ja muutkin ehtoollisbaarit oli kiinni”, Jeesus sanoi. “Jumala on kyl aika kämäisellä etäyhteydellä ollut yhteydessä tähänki asti. Ja Pontius Pilatus vaan pesee handujaan”, Jeesus totesi happamatonta lammassuklaamunaa syöden.

  (4)
 2. Ona Cor sanoo:

  Vittu mihin tää maailma on menny ku mun lempibisse on nykyään pumppupullossa ja siitä on vähennetty etanoli 85%:iin. Pienpanimot herätkää nyt vittu oikeesti!

  (3)
 3. Mia de Pan sanoo:

  Wc-paperia on hyvä olla vähintään 500 000 rullaa henkeä kohti, koska koronanloppumisbileissä syödään vuodelle 2022 päivätyt, viisi vuotta vanhat hernekeitot ja chilimarinoidut tonnikalat.

  (2)
  • Aksuu sanoo:

   Ritaharjun K-Supermarketissa myydään pilantuneita tuotteita mm; Hedelmiä jotka ovat mätiä, perunoita jotka ovat vihreitä, kananmunia joista on päiväys mennyt, palvelutiskillä kaloja jotka haisevat pilantuneille, pähkinöitä joista on päiväys mennyt, viiliä ja maitoa joista on päiväys mennyt! Kauppiaat eivät tee mitään asialle! Siellä näkyy myös hiiriä ja rottia.
   Olin ostamassa maitoa kun näin että maidosta oli mennyt päiväys, sanoi asiasta henkilökunnan jäsenelle. Myyjä nauroi vain menemään. Kauppiaat Esko Ja Niina Valkola eivät välitä koko asiasta!

   Eräs tuttavani osti ritaharjun K-Supermarketista tonnikala eväs leivän ja sai ruokamyrkytyksen ja minä sain sieltä koronanviruksen!
   Älkää ostoko mitään ritaharjun K-Supermarketista mitään!! Mikäli ette halua koronaan ja ruokamyrkystä!!

   (-2)
   • Tule apuun Anja! sanoo:

    No ei ihme että Heppoa vituttaa, jos on käynyt Ritaharjun K-Supermarketissa. Oliko sisäänheittotarjouksena ämpärillinen ilmaisia vessapaperirullia (oma ämpäri mukaan)? Sauli, tule ja pelasta tilanne!

    (1)
 4. Turvan väli sanoo:

  Ei ole helppoa olla etäopetuksessa oleva stand up -koomikko, jolla on vessapaperia vain 200 000 rullaa.

  (0)
 5. Sanni sanoo:

  Jos haluut COVID-19-testaa mua yhen kerran vaan,
  mulla on mesta mihin mennä,
  siellä on kaapissa pari coronaa,
  jos meil ei juttu muuten lennä.

  (0)
 6. Nino Rota-Virus sanoo:

  Myönteiset koronasähkeet tiistaille

  Monen pienen kylän ilmapiiri on parantunut selvästi koronan myötä. ”Kaduilla ja kaupoissa vastaantulevia ihmisiä kyräillään ja mulkoillaan nyt vihamielisesti etäisyyden päästä. Positiivinen muutos on valtaisa”, kertoo kuntaliiton kyläkehityshankkeen projektipäällikkö Per Ä. Hikiä.

  Valtaosalle Suomen stand up -koomikoista kymmenen hengen kokoontumisrajoitus ei aiheuta ongelmia. ”Vaikka raja olisi neljä läsnäolijaa, suurimmalle osalle koomikoista se edelleen tarkoittaisi mahdollisuutta yleisön kolminkertaistamiseen”, stand up -koomikoiden liiton pääsihteeri Vappu Nenä nauraa.

  (-1)
 7. ( . ) ( . ) sanoo:

  Kas kun ette ole pitkään aikaan maininneet tissejä. Hepohemmokin saisi jotain kouriintuntuvaa ajateltavaa.

  (-2)
 8. Perry Marankoski sanoo:

  Kuka enää haluaa olla stand up -koomikko? Tv:ssä niille nauraa enää kameramies ja äänimies ja nekin maksettuina. Yleisökään ei olis nauranut aiemmin ellei niille olis juotettu tuotantoyhtiön kuukauden viinoja ja käsidesejä päälle.

  (-2)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.