Lehden taloustoimituksen tyylikirja Björn Wahlroosin haastatteluihin

0
5

Ohjeeksi toimitukselle:

 1. käynnistä nauhuri
 2. odota
 3. sulje nauhuri
 4. toista vuosittain.

-toimituspäällikkö G. Sportprengten

5 lukijakirjettä

 1. ää... Ennntinen taistolainen sanoo:

  Lisää palstatilaa Nallelle! Vasemmiston vahvaan katkeruuspohjaan perustuvaa kokemusasiantuntemusta ja tunneperäisiä primitiivireaktioita on mukava seurata ja vertailla suomenruotsalaisen sivistyneen tohtorismiehen loogisiin argumentteihin.

  (1)
 2. R. Suominen sanoo:

  Ette sitten yhtään ajattele toiminnan hiilijalanjälkeä?

  (0)
 3. A. Terv sanoo:

  Ota kohteesta kuva pömpöösien, jalopuisten, kiiltävien ja nahkaisten huonekalujen keskellä korostamaan vieraantumista kaikesta?

  (0)
 4. Aku Utti sanoo:

  Kuluttajariitalautakunnan mukaan 74 euroa puhelusta löytötavaratoimistoon on liikaa, vaikkakaan Postin työntekijänä toimiva soittaja ei menettänyt puheluhinnassa kuin kolmen kuukauden palkan (sis. ylityö-, yötyö-, viikonloppu- ja ikälisät).

  (0)
 5. Great Balls of Fire sanoo:

  (YHEN TUIJAN SÄNKY) Suomi pääsi jalkapallon EM-kisoihin voittamalla Liechtensteinin. Tämä on maailmanhistorian kolmanneksi tärkein tapahtuma sen jälkeen, kun Mäkisen ruunalta vedettiin hammas ja Pate maksoi 3 sätkää jotka se oli pystyssä vuodelta 1981. Nyt odotetaankin vuotta 2345, jolloin Suomi voittaa jalkapallon MM-kisat. Tällöin tosin muun maailman kädelliset ovat kehittyneet niin, että ne ovat siirtyneet ihmisten pelaamiin lajeihin.

  Suomi nousi kisoihin muiden Euroopan sivistyskansojen joukkoon huitomaan pesäpallomailalla, viskomaan polttopulloja ja viuhahtelemaan EU-direktiivien vähimmäismäärän verran.

  Lisäksi suomalaiskatsojien ei enää tarvitse lippukassalla sanoa tunnuslausetta ”olen ääliö suomalainen”, antaa paikkaansa kaljajonossa lihavalle Göranille tai maksaa hengittämisestä.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.