Kategoriat
Talous

Lehden taloustoimituksen tyylikirja Björn Wahlroosin haastatteluihin

Ohjeeksi toimitukselle:

  1. käynnistä nauhuri
  2. odota
  3. sulje nauhuri
  4. toista vuosittain.

-toimituspäällikkö G. Sportprengten

10 vastausta aiheeseen “Lehden taloustoimituksen tyylikirja Björn Wahlroosin haastatteluihin”

Ota kohteesta kuva pömpöösien, jalopuisten, kiiltävien ja nahkaisten huonekalujen keskellä korostamaan vieraantumista kaikesta?

Ota kohteesta kuva pömpöösien, jalopuisten, kiiltävien ja nahkaisten huonekalujen keskellä korostamaan vieraantumista kaikesta?

Lisää palstatilaa Nallelle! Vasemmiston vahvaan katkeruuspohjaan perustuvaa kokemusasiantuntemusta ja tunneperäisiä primitiivireaktioita on mukava seurata ja vertailla suomenruotsalaisen sivistyneen tohtorismiehen loogisiin argumentteihin.

Lisää palstatilaa Nallelle! Vasemmiston vahvaan katkeruuspohjaan perustuvaa kokemusasiantuntemusta ja tunneperäisiä primitiivireaktioita on mukava seurata ja vertailla suomenruotsalaisen sivistyneen tohtorismiehen loogisiin argumentteihin.

Kuluttajariitalautakunnan mukaan 74 euroa puhelusta löytötavaratoimistoon on liikaa, vaikkakaan Postin työntekijänä toimiva soittaja ei menettänyt puheluhinnassa kuin kolmen kuukauden palkan (sis. ylityö-, yötyö-, viikonloppu- ja ikälisät).

Kuluttajariitalautakunnan mukaan 74 euroa puhelusta löytötavaratoimistoon on liikaa, vaikkakaan Postin työntekijänä toimiva soittaja ei menettänyt puheluhinnassa kuin kolmen kuukauden palkan (sis. ylityö-, yötyö-, viikonloppu- ja ikälisät).

(YHEN TUIJAN SÄNKY) Suomi pääsi jalkapallon EM-kisoihin voittamalla Liechtensteinin. Tämä on maailmanhistorian kolmanneksi tärkein tapahtuma sen jälkeen, kun Mäkisen ruunalta vedettiin hammas ja Pate maksoi 3 sätkää jotka se oli pystyssä vuodelta 1981. Nyt odotetaankin vuotta 2345, jolloin Suomi voittaa jalkapallon MM-kisat. Tällöin tosin muun maailman kädelliset ovat kehittyneet niin, että ne ovat siirtyneet ihmisten pelaamiin lajeihin.
Suomi nousi kisoihin muiden Euroopan sivistyskansojen joukkoon huitomaan pesäpallomailalla, viskomaan polttopulloja ja viuhahtelemaan EU-direktiivien vähimmäismäärän verran.
Lisäksi suomalaiskatsojien ei enää tarvitse lippukassalla sanoa tunnuslausetta ”olen ääliö suomalainen”, antaa paikkaansa kaljajonossa lihavalle Göranille tai maksaa hengittämisestä.

(YHEN TUIJAN SÄNKY) Suomi pääsi jalkapallon EM-kisoihin voittamalla Liechtensteinin. Tämä on maailmanhistorian kolmanneksi tärkein tapahtuma sen jälkeen, kun Mäkisen ruunalta vedettiin hammas ja Pate maksoi 3 sätkää jotka se oli pystyssä vuodelta 1981. Nyt odotetaankin vuotta 2345, jolloin Suomi voittaa jalkapallon MM-kisat. Tällöin tosin muun maailman kädelliset ovat kehittyneet niin, että ne ovat siirtyneet ihmisten pelaamiin lajeihin.
Suomi nousi kisoihin muiden Euroopan sivistyskansojen joukkoon huitomaan pesäpallomailalla, viskomaan polttopulloja ja viuhahtelemaan EU-direktiivien vähimmäismäärän verran.
Lisäksi suomalaiskatsojien ei enää tarvitse lippukassalla sanoa tunnuslausetta ”olen ääliö suomalainen”, antaa paikkaansa kaljajonossa lihavalle Göranille tai maksaa hengittämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden uudet Päivän Zirkoni -huippujutut tuovat lisäarvoa tilaajille

(KULMAHUONE) Suomen johtaviin ja luetuimpiin (KMT-mittaukset 1997-2019) medioihin lukeutuva Lehti uudistaa julkaisutoimintaansa uskollisten lukijoidensa ja tilaajiensa eduksi. Konserni aloittaa kaikissa...

Close