Lehden taloustoimituksen tyylikirja Björn Wahlroosin haastatteluihin

0
5

Ohjeeksi toimitukselle:

 1. käynnistä nauhuri
 2. odota
 3. sulje nauhuri
 4. toista vuosittain.

-toimituspäällikkö G. Sportprengten

5 lukijakirjettä

 1. A. Terv sanoo:

  Ota kohteesta kuva pömpöösien, jalopuisten, kiiltävien ja nahkaisten huonekalujen keskellä korostamaan vieraantumista kaikesta?

  (0)
 2. ää... Ennntinen taistolainen sanoo:

  Lisää palstatilaa Nallelle! Vasemmiston vahvaan katkeruuspohjaan perustuvaa kokemusasiantuntemusta ja tunneperäisiä primitiivireaktioita on mukava seurata ja vertailla suomenruotsalaisen sivistyneen tohtorismiehen loogisiin argumentteihin.

  (0)
 3. Aku Utti sanoo:

  Kuluttajariitalautakunnan mukaan 74 euroa puhelusta löytötavaratoimistoon on liikaa, vaikkakaan Postin työntekijänä toimiva soittaja ei menettänyt puheluhinnassa kuin kolmen kuukauden palkan (sis. ylityö-, yötyö-, viikonloppu- ja ikälisät).

  (0)
 4. Great Balls of Fire sanoo:

  (YHEN TUIJAN SÄNKY) Suomi pääsi jalkapallon EM-kisoihin voittamalla Liechtensteinin. Tämä on maailmanhistorian kolmanneksi tärkein tapahtuma sen jälkeen, kun Mäkisen ruunalta vedettiin hammas ja Pate maksoi 3 sätkää jotka se oli pystyssä vuodelta 1981. Nyt odotetaankin vuotta 2345, jolloin Suomi voittaa jalkapallon MM-kisat. Tällöin tosin muun maailman kädelliset ovat kehittyneet niin, että ne ovat siirtyneet ihmisten pelaamiin lajeihin.

  Suomi nousi kisoihin muiden Euroopan sivistyskansojen joukkoon huitomaan pesäpallomailalla, viskomaan polttopulloja ja viuhahtelemaan EU-direktiivien vähimmäismäärän verran.

  Lisäksi suomalaiskatsojien ei enää tarvitse lippukassalla sanoa tunnuslausetta ”olen ääliö suomalainen”, antaa paikkaansa kaljajonossa lihavalle Göranille tai maksaa hengittämisestä.

  (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *