Kategoriat
Talous

Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta

You and me both, brother!Creative Commons License Michael Titus
(0xB24FA634) Paikallinen nettisurffaaja Pertti Mozilla klikkasi bannerimainosta tänään kello 13.22. Kyseessä on ensimmäinen kerta world wide webin historiassa, kun kukaan on todistetusti klikannut bannerimainosta. Tapahtuman johdosta paikalle hälytettiin IAB Finlandin johtokunta, Eero Lehti, puolenkymmentä mediamyyjää sekä ambulanssi.
”Minä vahingossa klikkasin, kun piti vaan tissikuvia katsella”, selitti Mozilla tapahtunutta.
Asiantuntijoiden mukaan vielä on liian varhaista sanoa varmasti, oliko kyseessä todellakin pelkkä vahinko vai osoittaako tapahtuma, että bannereihin perustuva nettimainonta on kannattava liiketoimintamazzzzzzzzkrrrooooohhhzz

8 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies klikkasi bannerimainosta”

Minä aina klikkaan mainosta kun banneri sanoo että olen miljoonas kävijä, ja että olen voittanut Ipadin.
Tähän mennessä olen voittanut jo 42 Ipadia.
Mutta miksi postinkantaja ei tuo niitä Ipadeja? Olen jo monta viikkoa odottanut voittoja päiväpostin mukana, mutta ei vaan tule.
Postinkantajan uhkaileminenkaan ei tunnu auttavan.

Mä en oo klikannu mitään mut jostain syystä itella vaan tuo mulle iPadeja. Oon nyt saanu niitä 42 ja myyny niistä 41. Ostin rahoilla salmiakkia, ja nyt odotan uutta iPadia jotta voin myydä sen ja mennä juurihoitoon.

Tässä nähdään, että laadukkaaseen journalistiseen juttuun ei mene kuin 4 minuuttia ja rapiat. Mediataloista voi surutta heittää mäkeen toimittajat, jotka puurtavat yhden jutun parissa yli 5 minuuttia. Hidas journalismi on hitaita varten.

Unohdin mainita, että Usko Tyykän suoritus olisi muutoin ollut napakymppi, mutta hän ehti nukkua 2 minuuttia jutun kirjoittamiseen varatusta ajasta. Aionkin ehdottaa mediakonsernijohtajien kevätpäivillä juttujen kirjoittamisen maksimiajaksi 2 minuuttia 20 sekuntia.

Onneksi Mozilla älysi soittaa ennen 112:een pirauttamista Lehti-konsernin ylläpitämään Paikallisten miesten auttavaan puhelimeen, jolloin tieto Paikallisen miehen bannerin klikkauksesta saatiin ennen hätäkeskuksen toimittamaa tiedotetta tarpeeksi nopeasti myös kansainväliseen mediaan, missä se nousi heti ykkösuutiseksi.

Niin, lähetinkös minä tämän johonki brännäreenne jo, en tiä, vai mihin se katos kesken kaiken samantien? No kuitenki, nyt näín. Mä en oikeastaankaan tiedä mitä toi banneri tarkoittaa. Olisko siinä kirjoitusvirhe eli tarkoitatteko banderia? En kyllä tiedä mitä sekin vois tarkoittaa. Kerran tai siis oikeastaan monta kertaa klikkailin jonkun Jumbo (onko se disney-hahmo?). com-sivuilla joitakin luukkuja, joista en kyllä oikeastaan tajunnut mitään. Palkinnoksi arvottiin fishbee (onko se joku vapaamuurari/-hainen – en tunne kieliä kovin hyvin), jonka voitin. Mutta sitten sainkin jotkut Jumbo.com shortsit. Ne oli kokoa short ja muutenki ihan shit!!!, eikä niistä mitään iloa, tosin ei harmiakaan, ollut. Olenko siis, ihan aikuisten oikeesti joku paikallinen, eli siis FORSSAlainen julkkis?. Jos näin on, niin en anna haastattelua, mutta voitte silti haastatella.

Tietääkö kukaan hyviä baareja Vähähikiällä? Bannerin mukaan uskomattomia sinkkunaisia olis just sieltä, kaikki haluis bailaamaan tai kukkoa. Onneks on pitkä pääsiäisviikonloppu tulossa, klikkasin nimittäin jokaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vasemmistoliitto ja Vihreät leikkaisivat velkaa myymällä periaatteita

(KABINETTI) Vasemmistoliitto ja Vihreät hankkisivat valtiolle tuloja myymällä tarpeettomiksi todettuja periaatteita. Puolueet julkaisivat tiistaina julkilausuman, jonka mukaan ne aikovat itse...

Close