Kategoriat
Viikonvaihde

Tis is Finland neissön män

Wald - forestCreative Commons License picccus
(KAUHAVA) Finland neissön män is laik tis.
Ven Finland neissön män kou tu internet, Finland neissön män ängri. Häs meni opinjons. Häs friidom of spiits. Red änd kriin piippul not laik Finland neissön män opinjons. Tei mast pii piiten ap. Not häv koknitiv dissonans.
Finland neissön män is laik tis.
Häs ö triim of vait kristmas. Voor is veri important olsou. In voor, Finland neissön män fait atör kalor piippul. Tous piippul liv in his länd änd in his hed. Voor oolveis in vintter. Finland neissön män ängri.
Finland neissön män laiks fläks. Fläks important ven ralli draiver vins sämppiönsips. Red änd kriin piippul vant to purn fläks. Finland neissön män ängri, kou tu internet.
Ven holidei, Finland neissön män ket trank änd kou tu internet in tö nait. Finland neissön män ängri. Finland neissön män wrait apaut opinjons. Nekst mornink not pii ösheim, häs friidom of spiits.
Finland neissön män not spiik oter länkvitsiis tän finish. Iksept inglish. Inglish veri important, kän toolk tu atör Finland neissön män autsaid. Inglish meiks mesits luks important änd internashonal. Not häv koknitiv dissonans.
Finland neissön män häs pjuö blaat from matö änd vatö noubadi sviidis.
Finland neissön män lavs vimen, nou houmou. Houmous vant to teik övei aur vimen, meik tem veminists. Veminists not kiv kenitaals tu Finland neissön män. Finland neissön män ängri.
Ven trank, Finland neissön män heil hitler.
Tis wos Finland neissön män.

16 vastausta aiheeseen “Tis is Finland neissön män”

Tät vas a veri kuud vraiting. Viil sou kuud sampadi andöständs mai opinjons. Houp tu sii moor vraiting laik tis hiör, not tsast ret kriin immikrant piipöl laving sit.
Finland män tänks juu.

Tät vas a veri kuud vraiting. Viil sou kuud sampadi andöständs mai opinjons. Houp tu sii moor vraiting laik tis hiör, not tsast ret kriin immikrant piipöl laving sit.
Finland män tänks juu.

Ai äm estooniän neissön män. Tät vas veri kuud vraiting. Ai tink te seim vei. Ai vant tät mai neissön olsou preiv is bat tei vant tu prink inn bläk negris huu stiil änt reip auer vumän änt teik auer vörk änt mani avei. Ai laik tu trink tuu Ai laik russkaja votka. Ai tont laik bläks änt homous. Hai vaiv!

Ai äm estooniän neissön män. Tät vas veri kuud vraiting. Ai tink te seim vei. Ai vant tät mai neissön olsou preiv is bat tei vant tu prink inn bläk negris huu stiil änt reip auer vumän änt teik auer vörk änt mani avei. Ai laik tu trink tuu Ai laik russkaja votka. Ai tont laik bläks änt homous. Hai vaiv!

Nais van. Pat Ai tinks its tsast anater tsouk af kriin-ret riitard öbäyt truu finnis män. Pikoos peinfuli avias is tät thö raida vraits in inklis-inklis tät is not kuul vei to ekspres vanself änd it häs tät sitti stents av rasja. Truu finnis pipal vraits truu inklis, ömerkan inklis, pikoos inörned is olsou vritten in ömerikan. Finnis män=kuul män, redkriin vässäri-kamjunist=not ö kuul man, onli eiböl to sak Pjutins kak.
Aim rait, jua rong, praplems vit it, kamoon hier än Ai kik ja sari ääs matafaka til teers nou tumarou.

Nais van. Pat Ai tinks its tsast anater tsouk af kriin-ret riitard öbäyt truu finnis män. Pikoos peinfuli avias is tät thö raida vraits in inklis-inklis tät is not kuul vei to ekspres vanself änd it häs tät sitti stents av rasja. Truu finnis pipal vraits truu inklis, ömerkan inklis, pikoos inörned is olsou vritten in ömerikan. Finnis män=kuul män, redkriin vässäri-kamjunist=not ö kuul man, onli eiböl to sak Pjutins kak.
Aim rait, jua rong, praplems vit it, kamoon hier än Ai kik ja sari ääs matafaka til teers nou tumarou.

Tis is veri dankerous taim to vrite pikous it is leit at nait nau. It is sou koolled Immonen-taim. Tink apaout tät! Finland näissön män is at his moust dankerous and anest steit rait nau zast bifoor Hi is gona pääst aut. Tink apaout tät! Täts wai Ai häve driim.

Tis sait roks! Änd iiven it is tö sou koold Immonen-taim oolsou nau, ai tsast vona koment tis: ai ooslou häv ö triim. Änd it is tät vii kiip on tookking änd visjuölaising a diferönt imidz dän dous Immonen-gais duu. Lets peint ö piktsö dät kavös dö agli piktzö dät dei trai tu get foovääd! Let peint a bjuutiful piktsö, änd meik ö greit vööld in vits vii ool fit in, nou mätö vot rilidsön, kalö oo etnisiti vii represent. jes, täts ool from mii. LAV TU JU OOL!

Tis is veri dankerous taim to vrite pikous it is leit at nait nau. It is sou koolled Immonen-taim. Tink apaout tät! Finland näissön män is at his moust dankerous and anest steit rait nau zast bifoor Hi is gona pääst aut. Tink apaout tät! Täts wai Ai häve driim.

Tis sait roks! Änd iiven it is tö sou koold Immonen-taim oolsou nau, ai tsast vona koment tis: ai ooslou häv ö triim. Änd it is tät vii kiip on tookking änd visjuölaising a diferönt imidz dän dous Immonen-gais duu. Lets peint ö piktsö dät kavös dö agli piktzö dät dei trai tu get foovääd! Let peint a bjuutiful piktsö, änd meik ö greit vööld in vits vii ool fit in, nou mätö vot rilidsön, kalö oo etnisiti vii represent. jes, täts ool from mii. LAV TU JU OOL!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Siveysvyötiäinen on Väestöliiton uusi maskotti

Javier Lastras (ROAD TO ARMADILLO) Väestöliitto aloittaa uuden seksuaaliterveyskampanjan, jonka tunnuseläin paljastettiin maanantaina viikonlopun tapahtumien lopulta valjetessa hapuilevien viestien ja...

Close