Kategoriat
Yleinen

Asiantuntija lupaa: Suomi saa varmasti pikkusieluisen ja alaisilleen sietämättömän kitivitun presidentiksi jatkamaan Halosen-Niinistön linjaa

sign illustration

(MÄNTYNIEMI) Suomalaiset voivat valmistautua presidentinvaalin ensimmäisen kierroksen iltaan täysin vailla pelkoa siitä, että mikään tulisi muuttumaan, lupaa Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen laitoksen jahtipäällikkö Jari-Matti Puikkonen-Nykänen (os. Ylipulli). Koko 2000-luvun Suomen presidentti on pysytellyt vahvasti niin sanotulla Halosen-Niinistön linjalla, joka tarkoittaa jo aiemmin pikkusieluisen ja läheisilleen mahdottoman egon paisumista megalomaanisiin mittoihin uuden tehtävän myötä.

”2000-luvulla suomalaiset ovat olleet presidenttien suhteen täysin yhtenevällä linjalla riippumatta siitä, mihin he sijoittuvat poliittisella kartalla. Käytännössä kaikki ovat halunneet jossain vaiheessa presidentiksi itseriittoisen ja vittumaisen juristin”, Puikkonen-Nykänen toteaa haarakiilaansa venytellen.

Viimeiset 24 vuotta vallinnutta poikkeuksellisen yhtenäistä linjaa kuvastamaan Puikkonen-Nykänen on laatinut nelikentän, jossa vaaka-akselina toimii Niinistö-Halonen ja pystyakselina kitivittuisuus-herkkähipiäisyys. Nelikenttä on kauttaaltaan musta.

Sama haiku on
askelten, kyllä, haistan
me tunnemme sen

Tänään järjestettävä presidentinvaalin ensimmäinen kierros ei tuo muutosta tilanteeseen.

”Suurin ennakkosuosikki Alexander Stubb (ihan vitun kok.) saa juristiuteen vain sivuosuman vaimonsa kautta, mutta muuten hänellä on kaikki ominaisuudet olla 2000-luvun presidentti. Stubbin jo nuorena esiin nousseet koulukiusaajan kyvyt saavat Tasavallan presidentin kansliat pitkäaikaiset työntekijät tuntemaan olonsa heti kotoisaksi. Presidenttiainesta”, Puikkonen-Nykänen arvioi jalat levällään.

Gallupeissa kakkosena majailevan Pekka Haaviston (ei ainakaan punavihreä jos joku kysyy) kohdallakaan kansalaisilla ei ole huolta, lupaa Puikkonen-Nykänen.

”Haaviston ominaisuudet johtajana ovat ehkä kahdesti vieneet hänet presidentinvaalien kakkoseksi, mutta ennen kaikkea ne ovat vieneet hänet kertaalleen valtakunnanoikeuden porteille. Presidenttiainesta.”

Myös Jussi Halla-aholla (bs.) on gallupien perusteella mahdollisuudet toiselle kierrokselle. Ja täysin kykenevä jatkamaan Halosen-Niinistön linjalla, Puikkonen-Nykänen vahvistaa.

”Halla-aho on niin suora kopio kahden edellisen presidentin ikävämmistä puolista salatupakointia myöten, että suomalaiset tuntisivat hänen voittaessaan kaiken olevan ennallaan. Presidenttiainesta.”

Yleisradion ennusteen odotetaan valmistuvan neljän päivän käymisen jälkeen suunnilleen juomakelpoiseksi.

6 vastausta aiheeseen “Asiantuntija lupaa: Suomi saa varmasti pikkusieluisen ja alaisilleen sietämättömän kitivitun presidentiksi jatkamaan Halosen-Niinistön linjaa”

Loppuisi tämä ainainen kitinä kun toisen kierroksen sijasta presidentiksi kutsuttaisiin suosiolla Putin, joka luonnollisesti nimittäisi Suomen käskynhaltijaksi Janus Putkosen.

Tärkein tieto on se, että Björn ”talousguru, nero ja toimittajien kiva kaveri” Wahlroos on tukenut rahallisesti kumpaakin ehdokasta. Tosin Pepsodentin mainospoika sai enemmän, mutta onhan voittokerroinkin korkeampi.

Edellä Arvid sylki suustaan Anus Putkosen. Varsin noloa. Arvidille haluan lähettää sellaiset terveiset, että tuskin kommenttisi Putinista olisi ollut sen parempi, vaikka olisit pitänyt Anuksen suussasi siementen kera. Ei millään pahalla silti, kyllä Kekkonenkin jne.

PS. Olen käynyt kommunistisen perussuomikansakoulun aina 3:olmanteenluokkaan saakka Ja sIis käytännössä toimittajaksi kelpaava. Ottakaa töihin. Tuon omat tamppaksit.

Suomen euroviisuedustaja Windows95manin Japanin no-teatterin ylivertaisuutta kuvaava kappale No rules on saanut innostuneen vastaanoton Malmössä. Kappaleessa on vedonnut euroviisuille ominaiseen tapaan esiintyjien hyvin peittävä pukeutuminen, syvällinen sanoma sekä hiljainen ja muodollinen esitystapa.

Teollisuuden Voima (TVO) perustaa kolmeen Olkiluodon ydinvoimalaansa kalaravintolat toukokuun loppuun mennessä. Ravintoloissa tarjotaan muun muassa ahventa uraanipedillä sekä plutoniumtäytteistä haukea. ”Tämä on erinomainen tapa päästä eroon lopuistakin Itämeren kaloista, jotka vain haittaavat energiantuotantoamme tunkeutumalla huuhtelukanavista voimaloihin. Itämeren muoviroska ja saasteet ovat tappaneet suurimman osan kaloista, ja nyt voimme antaa jäljellä olevillekin kalakannoille lopullisen kuoliniskun”, kertoo TVO:n voimalapäällikkö Roni Neut. ”Eipä silti, että tuottaisimme juurikaan energiaa, kun loppuvuoden kalenterissa on vain merkintä jatkettu, pidennetty, sössitty, väärän pituiseksi ilmoitettu huoltotyö, voimalapäällikön rokuliviikko, älä soita tänne, me ei tod. tiedetä millon tää päättyy”, Neut toteaa.

Jo muinaiset roomalaiset syrjäyttivät tämänkaltaisilla väitteillä Consensus Suuren.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen uusi Pisa-strategia: Tehdään muiden maiden lapsista vielä tyhmempiä

(TEMPPELIAUKIO) Suomen heikko kehitys koululaisten taitoja mittaavassa Pisa-selvityksessä on johtamassa nopeisiin muutoksiin opetussuunnitelmissa ja koko maan opetusviennin strategiassa. Luvassa on...

Close