Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Siveysvyötiäinen on Väestöliiton uusi maskotti

ArmadilloCreative Commons License Javier Lastras
(ROAD TO ARMADILLO) Väestöliitto aloittaa uuden seksuaaliterveyskampanjan, jonka tunnuseläin paljastettiin maanantaina viikonlopun tapahtumien lopulta valjetessa hapuilevien viestien ja epävarmojen tarkistuspuheluiden jälkeen. Maanlaajuisen mainoskampanjan keulahahmona toimii siveysvyötiäinen, joka katsoo syyttävin silmin liian syvälle sieluun.
Samalla siveysvyötiäisestä tehdään koko järjestön maskotti, jonka on määrä muistuttaa seksuaalisen holtittomuuden vaaroista juuri tällaisten työviikkojen alussa, toteaa punasilmäinen Väestöliiton pääsihteeri Pertti Ylermi Ahomaa ohimoaan painellen.
”Vyötiäinen on yksineläjä, jota suojaa panssarimainen ihokerros. Se merkitsee reviirinsä virtsalla, ulosteella ja perärauhastensa eritteellä. Niiden on tarkoitus symboloida sitä häpeää, jota min…ihmiset saattavat tuntea tehtyään elämässään vääriä ratkaisuja”, Ahomaa toteaa laskien katseensa kohti maata.
Siveysvyötiäinen elää tyypillisesti eteläamerikkalaisilla savanneilla sekä toteutumattomana ideaalina kesäviikonloppujen alussa.

8 vastausta aiheeseen “Siveysvyötiäinen on Väestöliiton uusi maskotti”

Suomessa johtavat perinnetalibanistit voisivat ottaa maskotikseen muurahaissydänkäpysen, joka tietenkin puolustaisi naisen ja miehen välistä pyhää ja elinikäistä liittoa lapsien oikeuksia rikkovia sateenkaarimädättäjiä vastaan. Samalla se pitäisi kodit puhtaana muurahaisista.

Suomessa johtavat perinnetalibanistit voisivat ottaa maskotikseen muurahaissydänkäpysen, joka tietenkin puolustaisi naisen ja miehen välistä pyhää ja elinikäistä liittoa lapsien oikeuksia rikkovia sateenkaarimädättäjiä vastaan. Samalla se pitäisi kodit puhtaana muurahaisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Johtajaksi Kotimaisten kielten keskukseen Yoda valittiin

Pat Loika (DAGOBAH) Kotimaisten kielten keskuksen uudeksi johtajaksi on nimitetty jedimestari Yoda. Paikasta kamppailivat loppuun saakka myös pääsiäispuheillaan vakuuttanut entinen...

Close