Kategoriat
Kotimaa Talous

Posti myöntää: LSD kahvissa ei tehostanut postinkantoa, kokeilemme nyt amfetamiinia

(WOODSTOCK) Posti (ent. Itella, ent. Posti, ent. Horttanainen) keskeyttää kohua herättäneen salaisen projektinsa tehostaa postinkantoa ja -lajittelua psykedeelien avulla. Yhtiön mukaan kenttäkokeissa huomattiin valitettavan selkeästi, ettei työntekijöiden kahviin lisätty LSD nostanut työsuoritteiden määrää ja laatua, pikemminkin päinvastoin.

”LSD kyllä vähensi selvästi jännitteitä työpaikalla ja rentoutti ilmapiiriä, mutta sen lisäksi havaittiin, että yks juttu mitä oon tosi pitkään miettinyt on se, että miks kanoilla on sellaset oudot ruttuiset nahkajalat, tiiätkö, kun eihän ne muilla linnuilla oo sellaiset vaan jotenkin sellaset tosi kiinteet ja sileet ja räpylät on ihan whole other story tietenkin mut KANAT, niinku mitä, vai onks se sillee että kaikilla god tier eläimillä niinku kissoilla ja koirilla jalat on samaa matskua kuin muu eläin mutta shit tier eläimillä eri, ei kyl salee, meidän isän perheellä oli kanoja kun se oli nuori, millainen vaikutus sun isällä on ollu suhun ja sun käsitykseen siitä mitä on hyvä elämä?” kertoo projektivastaava David Ewen Cameron.

Vahingosta viisastunut Posti aikoo seuraavaksi korvata LSD:n amfetamiinilla. Cameron arvioi, että sopiva annostus voisi selvästi tuoda piristystä ja uutta vauhtia joskus monotonisilta tuntuviin työpäiviin. Mahdolliset kielteiset vaikutukset, kuten työntekijöiden vieterin kiristyminen, ovat hallittavissa.

”Oletsä milloin viimeksi nähnyt sun isän jalat, onks ne semmoset enemmän kananjalat voi luoja voi luoja voi luoja voi luoja, vai silleen samaa matskua kuin muu isä, meidän äidin jalat tiiätkö, puhutsä mulle katotsä tänne hei miks sä tölläät miks mä SULLE puhun vittu mitään näistä vittu kuka sä oot SAATANA SAATANAN SAATANA nyt lähetään äkkiä MAKE HEI MAKE TUU TÄNNE MAKE”, Cameron jatkaa.

Lehden tietojen mukaan seuraavan Postin henkilöstön virkistyspäivän ohjelmanumeroksi on hankittu lahtelainen teknoyhtye Business City.

4 vastausta aiheeseen “Posti myöntää: LSD kahvissa ei tehostanut postinkantoa, kokeilemme nyt amfetamiinia”

Postin sisäisten tutkimusten (mihisse papru nyt taas joutu) mukaan LSD oli tarkoitettu selkiyttämään asiakaspalvelijoiden viestintää osastolla, jolla vastataan tiedusteluihin kadonneista lähetyksistä. LSD:llä arvioitiin saatavan aikaan merkittävä kohennus asiakaspalvelijoiden tuottamaan onomatopoeettiseen puheeseen. Lisäksi LSD:n uskottiin sujuvoittavan jokaviikkoista jakelupäivien arvontaa ja päätöksentekoa jakelua vaille jätettävistä kaupungeista.

Amatöörien puuhastelua! Oikein annosteltuna homma hoituu lentopostina ja haastavimpinkiin osoitteisiin kirjeet toimitetaan keltaisella sukellusveneellä. Töihin tullaan innolla ja avoimin mielin – ja mieltä laajennetaan kuin jakelupi(i)riä.

Hallitussähkeet lauantaiksi

Hallitus perustelee suunnittelemiaan työttömyysturvan leikkauksia sillä, että Suomi olisi samassa linjassa muiden Pohjoismaiden kanssa. ”Esimerkiksi Ruotsissa työttömät on jo viisi vuotta laitettu giljotiiniin, minkä jälkeen niiden jäänteet on murskattu teilipyörällä”, työministeriöstä todetaan.

Hallitus puolustaa sosiaaliturvan leikkauksia sillä, että Suomi toimii samoin kuin muut Pohjoismaat. ”Norjassa sosiaalitukia saavat henkilöt on jo 20 vuotta karkotettu Huippuvuorille mukanaan pala näkkileipää ja köysi. Tietävät sitten, kannattaako tulla anomaan sosiaalietuuksia”, sosiaali- ja terveysministeriö tiedottaa.

Hallitus tekee kiristyksiä maahanmuuttoon, jotta Suomi olisi yhdessä rintamassa muiden Pohjoismaiden kanssa. ”Tanskassa pakolaisia maahan tuovat alukset ankkuroidaan 50:n kilometrin päähän rannikosta, ja uimalla maahantuloa yrittävät ammutaan sen jälkeen, kun niiden jalkoihin on sidottu teräsharkot ja annettu räpiköidä hetki”, sisäministeriöstä kerrotaan.

Hallitus haluaa tukea taidetta, jossa kuvataan nyky-Suomen kaikkein huono-osaisimpia ja päähänpotkituimpia, ja se on tilannut Aki Kaurismäeltä ihmisyydestä ja empatiasta kertovan elokuvan, jossa kaksi asuntosijoittajaa menettää 0,2 % (n. 15 000 e) tuloistaan. Kadotettuaan toivonsa miltei täysin he kohtaavat toisensa Helsingin yössä ja saavat elämänhalunsa takaisin, koska hallituksen myöntämien verohelpotusten turvin he saavat hankituksi 58 tuottoisaa asuntoa molempien Suomessa toimivien rakennusliikkeiden uudiskohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hätkähdyttävä tulos: Woketus tuhosi Nokian matkapuhelinliiketoiminnan, bilateraalikaupan sekä naapurin rhododendronit

(MATIAKSEN IHAN OMA HUONE) Suomalainen perinteinen kesämaisema näyttää päällisin puolin aivan tavanomaiselta – mutta tyyni pinta voi pettää, varoittavat asiantuntijat....

Close