Kategoriat
Politiikka Talous

Elinkeinoelämä toivoo enemmän hallitusta vastustavia mielenosoituksia, joissa kehuttaisiin hallitusta

(RITARIÄSSÄHUONE) Suomalaisia työnantajia sekä somessa aurinkolaseja käyttäviä miehiä edustava Elinkeinoelämän keskusliitto EK moittii viime viikkojen hallitusta kritisoivia mielenilmauksia yksipuolisuudesta ja negatiivisuudesta. EK:n yhteiskuntasuhdejohtaja Leopold Iguaanin mukaan protesteissa on nähtävissä kummallinen kaava, joka vaatisi hänen mielestään tarkempaa selvitystä.

”Käytännössä katsoen jokaikinen Orpon hallitusta vastustava mielenosoitus on ollut kriittinen hallituksen toimia kohtaan, mikä ei voi olla herättämättä tärkeää kysymystä: suhtautuvatko nämä ihmiset hallitukseen siis kielteisesti? En usko, että olen ainut, joka kummeksuu tätä tasapuolisuuden puutetta”, Iguaani kommentoi.

EK muistuttaa, että terveessä pohjoismaisessa demokratiassa hallitusta vastustavat mielenosoitukset olisivat myös hallitusta kehuvia, mitä ei ole tänä kesänä ja alkusyksystä kuitenkaan nähty.

”Moninkertaisesti oudompaa tästä tekee se, että meidän hallitusohjelmamme ’Vähät välittävä Suomi’ tarjoaa heikoimmin toimeentuleville pelkän kepin ohella myös leikkauksia, mikä on jostain syystä jäänyt oppositiolta heidän ideologisessa huumassaan täysin huomaamatta”, Iguaani kuittaa.

EK:n huolta polarisaation kiristymisestä lisäävät ammattiyhdistysliikkeen äskettäin ilmoittamat työtaistelutoimet, jotka pohjoismaisesti katsottuna ennenkuulumattomasti saattavat sijoittua jopa työaikaan ja työpaikoille.

”On totta, että hallitusohjelma ’Vahvoista välittävä Suomi’ tuo ehkä joitain heikennyksiä työntekijöiden asemaan, mutta toisaalta se myös tuo runsaasti parannuksia työnantajille. Valitettavaa huomata, ettei nykypäivänä tämäkään kaikille riitä, vaan aletaan voimatoimin hakea selkävoittoa”, valittelee Iguaani.

3 vastausta aiheeseen “Elinkeinoelämä toivoo enemmän hallitusta vastustavia mielenosoituksia, joissa kehuttaisiin hallitusta”

Valtiovarainministeri Purra toi myöskin esiin huolensa siitä, että ay-liike on lähellä vasemmistoa, joka on tunnetusti vastustanut työelämän parannuksia. Riikka oli yllättynyt, ettei hallituksen esitys nauti suurempaa suosiota työtätekevien keskuudessa, koska valtioneuvoston tavoite on lisätä työssäkäyvien määrää pakottamalla työstä kieltäytyvät töihin tai tappamalla heidät kylmällä ja nälällä. Samalla turvataan hyvinvointivaltion säilyminen.

Kipeät leikkaukset ovat sairaan mielen tuotosta, jossa ilman puudutusta tehdyt amputoinnit oikeutetaan itselle parantavina toimenpiteinä, vaikka todellisuudessa satutetaan ja kenties jopa tapetaan uhri. Sadistisen psykopaatin mieli löytää järkevän ja todentuntoisen selityksen teolleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Posti myöntää: LSD kahvissa ei tehostanut postinkantoa, kokeilemme nyt amfetamiinia

(WOODSTOCK) Posti (ent. Itella, ent. Posti, ent. Horttanainen) keskeyttää kohua herättäneen salaisen projektinsa tehostaa postinkantoa ja -lajittelua psykedeelien avulla. Yhtiön...

Close