Kategoriat
Politiikka

Rkp:n Henriksson: Jos olisi ollut tiedossa, että pyllystä tulee kakkaa, tuskin olisimme paskoneet housuun

(MITT SOMMARLOV) RKP:n puheenjohtaja, opetusministeri Anna-Maja Henrikssonin mukaan hän on ”ganska säkert” siitä, ettei Rkp olisi paskonut housuun kesken päivän, jos he olisivat tienneet, että pyllystä tulee kakkaa. Henrikssonin mukaan eduskuntaryhmässä onkin keskusteltu viime viikot tiuhasti siitä, olisiko pitänyt ennalta tietää, että ihmisellä on pyllyssä reikä, josta tulee kakkaa. Keskustelu on jatkunut vilkkaana kesäloman ensimmäisestä viikosta asti.

”Siihen maanantai-iltapäivään asti oli tunne, että on kesäloma. Sen jälkeen se loppui, kun huomasimme että olimme kaikki paskoneet pöksyyn keskellä päivää”, Henriksson kertoi.

Vaikka tilanne yllättikin koko puolueen, hän näkee kuitenkin myönteisenä sen, että kakka tuli pyllystä ulos.

”Tulevat viikot tulevat olemaan tärkeitä, niin kuin olen tuonut esille. Tulemme seuraamaan tarkasti pyllyssä olevaa reikää ja tuleeko sieltä lisää kakkaa, härregod, det händer igen, hur är det möjligt, hjälp mig!”

3 vastausta aiheeseen “Rkp:n Henriksson: Jos olisi ollut tiedossa, että pyllystä tulee kakkaa, tuskin olisimme paskoneet housuun”

Samalla tuli todistetuksi vanha totuus, että jos kakka olisi kultaa niin köyhillä ei olisi persreikää. Anna-Maja kumppaneinnen on samalla riu’ulla Riikan ja Petterin kanssa. Sari säestää polku-uruilla eli harmoneilla. Suloista, mutta haisee p…skalle.

RKP:n iltalypsytoive on nyt helppo toteuttaa eikä maksa paljoa, eli rekkakuorma serlaa. Paljon kalliimmaksi olisi tullut joku tarpeeton palkintovirka yhdelle henkilölle jonka nimeä en tässä nyt mainitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turkistarhaajat: Jos emme itse kasvata Suomessa tappavia influenssaviruksia, ne kasvatettaisiin ulkomailla epäeettisemmissä oloissa

(NYKARLEBY 5) Huolet lintuinfluenssan muuntumisesta ihmisiin tarttuvaksi suomalaisilla turkistarhoilla ovat ylimitoitettuja, rauhoittelevat alan edunvalvojat. Ja vaikkeivät olisikaan, on ihmisille tappavien...

Close