Kategoriat
Kotimaa

Tukholman pommi liitetty rokote-epäilyyn

(TUKHOLMA) Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa itsensä räjäyttäneen 28-vuotiaan miehen tekojen yhteyttä sikainfluenssarokotuksiin ei ole tutkinnassa onnistuttu poissulkemaan. Joukko huolestuneita äitejä pitää ”alitajuisesti” varmana, että irakilaissyntyinen mies oli tai ei ollut saanut sikainfluenssarokotetta.
Kaikkien vitunmoiseksi yllätykseksi ruotsalaiset viranomaiset eivät ole löytäneet todisteita, joilla rokote-epäily voitaisiin sulkea kokonaan epäilysten ulkopuolelle.
”Förlåt, kuka siellä soittaa?” tiedotetaan Ruotsin yleisen syyttäjän virastosta.
Ruotsin sotilasakatemiassa puolestaan kysytään, kenelle puhelu halutaan yhdistettäväksi.
Myös Helsingissä epäily
Myöskään Helsingissä tapahtuneen räjähdyksen yhteyttä THL:n rokoteyhtiö GlaxoSmithKlinelta tilaamaan H1N1-rokotteen saaneisiin ei voida Lehden selvityksen mukaan poissulkea.
”Mitä vittua nyt taas?” kysyi räjähdyspaikan läheisyydestä tavoitettu paikallinen mies.

4 vastausta aiheeseen “Tukholman pommi liitetty rokote-epäilyyn”

Boring, näitä tehtailee nykyään vissiin eri porukka kuin aikaisemmin. Ei mitään tajua siitä, millä asioilla voi vitsailla ja miksi. Tähän loppui Lehden luku, sori!

En ymmärrä miksei Ruotsi lähetä itsemurhapommittajia takaisin kotimaahansa. Suomessa kun seurataan kaikessa Ruotsin esimerkkiä niin kohta täälläkin saavat itsemurhapommittajat suorittaa tihutyötään vapaasti, valtion ökysosiaalituella avitettuna vieläpä. Viimeistään toisesta kerrasta takaisin sinne mistä on tullutkin!

Mielestäni itsemurhapommittajan ruumis voitaisiin luovuttaa kulttuuritarkoituksiin esim. Lars Vilksille. Kyseisen henkilön koristelu esim. sianpäällä olisi aiheellista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa: Sosiaalietuudet kohdistettava talvisodassa kuolleille

(IL.FI) Suomalaiset haluaisivat tulevan hallituksen kohdistavan sosiaalietuudet Suomen sodissa kuolleille sekä itselleen. Esimerkiksi nimimerkki Reiluako?? katsoo, että etenkin talvisodassa kuolleiden...

Close