Kategoriat
Kotimaa

Jyrki Katainen käsirysyssä itsensä kanssa

(PASILA) Valtiovarainministeri [search]Jyrki Katainen[/search] (kok.) on ajautunut käsirysyyn itsensä kanssa matkalla Pasilan tv-studiolta Valtioneuvoston linnaan Helsingissä tänä iltana. Silminnäkijöiden mukaan tilanne on alkanut suukopuna, joka nopeasti riistäytyi tönimiseksi, läpsimiseksi ja tukasta vetämiseksi.
Useiden silminnäkijöiden mukaan sanaharkka oli koskenut sitä, kuka maksaa yritysverot. Katainen oli ensin väittänyt Kataiselle yrittäjien joutuvan kaksinkertaisen verotuksen kohteeksi, mikäli osinkotulojen verovapaus poistetaan.
”Yrittäjä on maksanut osingoistaan veron jo yritysverotuksessa”, oli Katainen silminnäkijöiden mukaan väittänyt.
Katainen oli Kataisen väitteestä provosoitunut ja huutanut kiihtyneenä takaisin, että yritysveroon ei saa koskea, sillä se maksetaan viime kädessä työntekijöiden palkoista.
Mitä enemmän yritysverotusta nostetaan, sitä vähemmän palkkoja maksetaan”, oli Katainen huutanut Kataiselle.
Tämän jälkeen Katainen oli käynyt käsiksi Kataiseen ja vaatinut puolustamaan pienituloisia perheitä sekä vanhuksia nostamalla välillistä verotusta, jotta heihin kohdistuisi suurempi verorasitus, jolla voitaisiin taata mahdollisimman pienet leikkaukset heidän tarvitsemiinsa peruspalveluihin. Katainen oli vastannut tähän vetämällä Kataista hiuksista ja kravatista sekä raapimalla tämän kasvoja.
Paikalle on lähetetty poliisipartio.

Yksi vastaus aiheeseen “Jyrki Katainen käsirysyssä itsensä kanssa”

Artikkelinne olisi hauskempi, jos Jyrki Kataisesta olisi Jyrki Kataisen sijaan käytetty hänen hassumpaa nimeään Jyrki Käteinen. Voisitteko selvittää, miksi näin ei ole toimittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tukholman pommi liitetty rokote-epäilyyn

(TUKHOLMA) Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa itsensä räjäyttäneen 28-vuotiaan miehen tekojen yhteyttä sikainfluenssarokotuksiin ei ole tutkinnassa onnistuttu poissulkemaan. Joukko huolestuneita äitejä pitää...

Close