Kategoriat
Kotimaa

Paikallisen miehen joulu jo pilalla

(ADVENTTIKALENTERI) Paikallinen mies Esi-Seppo Lisä-Seppo on onnistunut pilaamaan koko perheensä joulun jo hyvissä ajoin ennen aattoa. Valmistelut aloitettiin lokakuussa, jolloin perheen 5-vuotias esikoinen Homo-Petteri Lisä-Seppo antoi isälleen joululahjalistan, jonka tämä välittömästi kadotti.
Hyvin päin persettä lähteneet juhlavalmistelut jymähtivät syvemmälle suohon, kun Esi-Seppo sanoi vaimolleen, että ”jos ei tänä jouluna olisi ihan pakko sinne sun mulkkujen sukulaisten luokse”, mistä riemastuneena vaimo Eeva-Gina ilmoitti, että ”järjestä kuule omat juhlas aivan rauhassa, multa on turha apua kysyä enää mihinkään”.
Jouluvalmistelujen epäonnistumisen lokaali maksiimi saavutettiin tänään aamupäivällä, jolloin koko perhe oli ostoksilla Espoon Matinkylän Iso omena -ostoskeskuksessa. Vielä ei tiedetä, saiko Esi-Seppo hankittua Hyper Dragonoidin vai joutuiko hän tyytymään Juggernoidiin. Viranomaisten mukaan sivullisia ei loukkaantunut, mutta ostoskeskus evakuoitiin varmuuden vuoksi.

8 vastausta aiheeseen “Paikallisen miehen joulu jo pilalla”

Sitä mnää vaa et hiukka alka tympäse tämmöne ku Lehti bluffa ja otta Onionist gaigem maailma ideoit… niinku tää Area Mani. Tää ei ol yhtää hyvä meinink..

Rikkaamman Suomen puolesta. Kunhan vaan ne maahanmuuttajat rikastuttavat maisemaa Keski-Espoossa, eivätkä tule meidän Westendiin eikä Kauniaisiin. Mehän olemme muutenkin rikkaita.

Joulu on stukkokoristeisella ovella myös Kauniaisissa. Onni Lelu-Röykkiön, 3 vee, lahjalistaa varten isä rakennutti taloon lisäsiiven. Tällä viikolla valmistui laajennusosa, johon aattoillan anti kärrätään kuorma-autoilla. ”Iskää, se tryffeli- ja kaviaarirekka tuli”, hihkaisee Onni isän viittoillessa laskeutumispaikkaa Chanelilla, Guccilla ja Pradalla lastatulle Boeing 747:lle.

Tahdon esicristilisen joulun tawat tuotavan caicen cansan iloxi. Cecripucci ja silawa kuitenkin cecriksi.

Rikkaamman Suomen puolesta. Kunhan vaan ne maahanmuuttajat rikastuttavat maisemaa Keski-Espoossa, eivätkä tule meidän Westendiin eikä Kauniaisiin. Mehän olemme muutenkin rikkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jyrki Katainen käsirysyssä itsensä kanssa

(PASILA) Valtiovarainministeri [search]Jyrki Katainen[/search] (kok.) on ajautunut käsirysyyn itsensä kanssa matkalla Pasilan tv-studiolta Valtioneuvoston linnaan Helsingissä tänä iltana. Silminnäkijöiden mukaan...

Close