Kategoriat
Aikakaus

Lehden keskustelualue on avattu

Kansalaiset! Lehden uusi Keskustelualue osoitteessa forum.lehtilehti.fi on avattu. Sen tarkoituksena on koota yhteen paikkaan ihmisiä, joita kiinnostaa lätistä Lehdenkin läheiseksi tuntemista aiheista: media, politiikka, satiiri, Paavo Väyrynen ja mitä näitä nyt on.
Keskustelualue on paikka, jossa tilitykset iltapäivälehtien perseilystä ja äskettäin lukemastasi tosi hyvästä lehtiartikkelista löytävät sopivan yleisön. Tai sitten ei, koska piruko tässä tietää, että kannattaako Facebookin aikakaudella mitään keskustelualueita enää perustaa.
Debatin sävy olkoon sävykäs, älykäs ja sivistynyt. Seuraamme kehitystä kiinnostuksella ja saatamme itsekin osallistua keskusteluun.
Olkaa hyvä ja täyttäkää maa.

3 vastausta aiheeseen “Lehden keskustelualue on avattu”

Kansanedustajat kansaa vastaa- ilman rajoja- järjestö
paheksuu tietoa mitä kansalle annetaan.
Esim. Alex Stuzz ulkohuoneministeri (cock.)on sitä mieltä viki liiksistä , ettei kansan ole hyvä tietää sitä koskevia asioita.

Ikämies on joutunut yhteiskunnan julman kohtelun kohteeksi ja pakoitettu ottamaan jonkinmoinen toimi vastaan. Tästä on ollut seurauksena että ei ole ehditty lueskelemaan, saati vastailemaan oikeastaan yhtään mihkään.
Nyt kokemuksesta voin sanoa että toimen hoitamisesta saattaa tosiaan olla haittaa muuhun elämään ja varsinkin vapaa-ajan toimintaan.

Linkki keskustelualueelle yläpalkissa ei toimi. Mikä ei kyllä ole mikään yllätys näin paskassa sivutoteutuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallisen miehen joulu jo pilalla

(ADVENTTIKALENTERI) Paikallinen mies Esi-Seppo Lisä-Seppo on onnistunut pilaamaan koko perheensä joulun jo hyvissä ajoin ennen aattoa. Valmistelut aloitettiin lokakuussa, jolloin...

Close