Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kansa: Sosiaalietuudet kohdistettava talvisodassa kuolleille

(IL.FI) Suomalaiset haluaisivat tulevan hallituksen kohdistavan sosiaalietuudet Suomen sodissa kuolleille sekä itselleen. Esimerkiksi nimimerkki Reiluako?? katsoo, että etenkin talvisodassa kuolleiden pitäisi saada yhteiskunnalta nykyistä huomattavasti enemmän tukia. Lisäksi oikea tukien lisäämisen kohde olisi keskustelijoiden mielestä he itse.
Sen sijaan muun muassa maahanmuuttajat ja hänen naapurinsa eivät Reiluako??:n mielestä tarvitsisi tukia, sillä he ovat Reiluako??:n havainnon käyttäneet niitä väärin ostamalla jotain sellaista, mitä Reiluako?? ei ole ostanut, koska on ostanut jotain muuta. Lisäksi maahanmuuttajista vain pieni osa on Suomen sodissa kuolleita.
Lisäksi kansa, jota Lehden uutisoinnissa edustaa Iltalehden nettikeskusteluun arki-iltapäivisin kokoontuva keskustelijajoukko, haluaisi kansalaisuuslakiin vaatimuksen, että Suomen kansalaisuuden saadakseen maahanmuuttajan on asuttava Suomessa vähintään 12 vuotta, kuoltava talvisodassa ja läpäistävä kieli koe.
Onko sinulla aiheesta sanottavaa? Haluatko äänestää jostakin tähän liittyvästä? Tee se muualla.

10 vastausta aiheeseen “Kansa: Sosiaalietuudet kohdistettava talvisodassa kuolleille”

Onkohan missään päin maailmaa sellaista maata, johon suomalainen työtön olisi tervetullut oleilemaan. Sellainen maa, jonka kansa auttaisi mieluummin minua kuin omia vanhuksiaan, vaikka ryöstelisin ja raiskaisin paljon innokkaamin kuin auttajani keskimäärin.

Nettikeskustelijat, jotka edustavat kansan enemmistöä ja joita noudattaen kaikki Suomen ongelmat katoaisivat, ovat sentään lieventäneet vaatimuksiaan. Aiemmin Suomen kansalaiseksi kelpasivat vain Mannerheim, Koskela ja Rokka, joista tosin kaksi viimeistä ovat mielikuvituhenkilöitä ja Rokka lisäksi epäilyttävä maahanmuuttaja Karjalan kannakselta.

Tutkikaas humanistit missä vaiheessa homma kääntyi niin, että omalla auttamisinnokkudellaan ja sen julistamisella masturboivat hipit päättivät ottaa kohteekseen juuri maahanmuuttajat, eikä esim. sairaat lapset, vanhempia menettäneet lapsiperheet tai vammautuneet kotosuomesta. Ja miksi, mikä saa ihmisen valitsemaan näin?

Tässäkö on meille sodissa kuolleiden sukulaisten jälkeläisille kiitos? Maassa maan tavalla, Mannerheim-viitaus sekä natsikortti, kiitos 1939-45 ja vain Suomessa.

SOTA VETERAANEILLE TÄYSI TUKI HE TAISTELIVAT TÄMÄN MAAN PUOLESTA !! MAMUT POIS TUHLAAMASTA SUOMALAISILLE LORVIJOILLE KUULUVIA SOSSU RAHOJA !!!

Pieni tarkennus huonoa parodiaa esittävälle caps lock-kaverille: Niitä sossurahoja ei ole olemassa, me otetaan velkaa, että saadaan sellasia maksettua. Kenelle sinä haluaisit ohjata rahat, jotka sinä ja perheesi joudutte aikanaan maksamaan?

Pohjanmaan kansalaisuuden saa painimalla ja/tai uhoamalla muut kumoon. Uusi passi kaiverretaan puukkoon ja isketään selkähän. Eikö tämä käytäntö kelpaa muille tässä maassa?

Mittee työ huuatte, paannaan neekerj sylttytehtaalle. Suahaan hyvät lihat, eikä savon sellukaan haese niin ennee pahalle kum pistetään nivelet uuniin. Voe veikkone, vuan kyllä se elävä neekerj haesoo niin pahalle. Ee tänne kuopioon passia tarvita, mänkee seinäjokelaeset hurreja merellä vastaan, meillehä se muahanmuuttoki on hyväks vuan. Ahvenkukko se kyllä syyvään, eekä mikkään muahanmuuttokukko, neekerj syyään leivän piällä vasta.

Kyllä ihan maalaisjärjellä ajateltuna on selvää, että valtion 50 miljardin euron sosiaalimenoista ei riitä rahaa niille, joiden iho on eri värinen kuin minulla. Mikä tässä asiassa on hippien niin vaikea ymmärtää?
Olen ihan itse osannut lukea internetistä ja sitten ajatella oma-alotteisesti, että eihän tuosta rahamäärästä voi riittää kuin JOKO sotaveteraanien vaippoihin ja kantasuomalaisten keskoskaappeihin TAI pakolaisten ökyautoihin (olen luotettavasta internetlähteestä lukenut, että sossu antaa avoimia shekkejä pakolaisten auto-ostoksiin).
On vain yksi looginen lopputulema: muiden kulttuurien edustajilta rahahanat kiinni. Tai selkeyden vuoksi muun värisiltä ihmisiltä. Tai siis potkitaan mutakuonot vittuun.
Turha sitten tulla mitään rasistikorttia heiluttelemaan, koska tämä on maalaisjärjellä ja logiikalla ihan itse ajateltua ja foorumilta luettua – kylmän rauhallisen pohdinnan tulos. Jos ensin vähänkin tutustuu asioihin foorumeilla ja sitten ajattelee ihan itse samoin kuin muutkin, ei voi muuhun lopputulemaan päästä. Paitsi Thorssin koplalaiset, ituhipit, viherpiipertäjät, mokurakastajat, feministit, ynnä muut saatanan työttömät (itse olen vain töiden välissä) pummit ja vitun neekerit takaisin Afrikkaan syömään banaania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oppineet: Ruotsin iskulla ei uskonnollisia perusteita

(ABSURDISTAN) Islamin uskonoppineet korostavat, ettei islamin usko kehota ketään minkäänlaiseen väkivaltaan. Muissa uskonnollisissa yhteiskunnissa ollaan samaa mieltä: itse asiassa mistään...

Close