Kategoriat
Kotimaa

Ensimmäinen täysin maahanmuuttajataustainen ehdokas eduskuntaan

(SCRIPTA) Sunnuntaisten vaalien jälkeen eduskuntaan nousee ensimmäistä kertaa kokonaan maahanmuuttajataustainen kansanedustaja. Perussuomalaisten [search term=”Jussi Halla-aho”]Jussi Halla-ahon[/search] taustaan ei kuulu mitään muuta kuin maahanmuuton kauhuista vaahtoaminen. Ammatiltaan hän on korkeakoulutettu kirkkoslaavin kääntäjä.
Yltiöpatrioottisuudella ja erilaisia vähemmistöjä koskevilla ennakkoluuloilla on ratsastettu monesti ennenkin, mutta ensimmäistä kertaa eduskuntaan valittiin nyt ehdokas täysin ilman mitään muuta ansiota. Esimerkiksi pitkälti maahanmuuton vastustajana profiloituneella [search term=”Tony Halme”]Tony Halmeella[/search] oli myös hyvä perse. Eduskunnassa on kuitenkin jo aiemmin ollut mustaihoinen homoseksuaali, [search]Kari Häkämies[/search].

11 vastausta aiheeseen “Ensimmäinen täysin maahanmuuttajataustainen ehdokas eduskuntaan”

Halla-ahon ansiot Suuren Suomalaisen Internet-Maahanmuuttokeskustelun aloittajana on nyt palkittu Kansan tahdosta kansanedustajapaikalla. Maahanmuuttajakriitikot valitsivat hänet keskuudestaan kansanedustajaksi, koska hän on keksinyt Internetin väittelyitä kaikkein eniten voittaneet laatuargumentit ”mutakuonomuslimit takaisin Afrikkaan kuolemaan nälkään” sekä ”muslimit on kaikki homoja ja raiskaa suomalaisnaisia”.
Halla-kahjo on tunnettu myös Suurena Internet-Profeettana, jonka mukaan muslimimaahanvyöryn olisi pitänyt tapahtua v. 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 ja ehkä se tapahtuu nyt armon vuonna 2011 jos Allah suo.

Pitää yhtyä tuohon huomautukseen rikkinäisistä sivuista. Kuuluuko taustavärin olla harmaa joka paikassa? CXX on nyt ricci ja aprilli on ohi.

Vasemistopuolueet kuuluu opositioon
Kyllä Vasemistopuolueiden paikka ei ole hallituksessa, kannatus alle 30% ja jos viherhöröt otetaan mukaan, niin vaivoin yli 30%. SDP:n paikka on opositiossa, koska vasemisto puolueet oli häviäjiä.

Kyllä tämä kevät on kauheaa aikaa, kun ilmat lämpenee ja kaikki Halla-Ahot ja Oinosen Pentit tulevat esiin lumen alta. Haju on ihan kauhea, ja jos ei pidä varaansa niin sitä voi tallata Oinosen Penttiin, ja eihän sitä sitten saa millään irti kengänpohjasta.
Monta kertaa olen tikulla kaivanut kengänpohjia, eikä vaan tule puhdasta.
Kyllä koiranomistajien pitäisi sen verran ajatella, että jos se rakas hauveli vääntää Oinosen tai Halla-Ahon siihen tienposkeen, niin pitäisi jaksaa kerätä se Jussi Pentti-pussiin ja raahata lähimpään roskikseen. Ei ole niin iso vaiva.
Tai jos ei millään jaksa kuljettaa Penttiä lähimpään roskikseen, niin sitten pitäisi viitsiä kuljettaa vaikka lasten leikkilapiota mukana lenkillä ja nakata se Pentti sillä lapiolla syvemmälle metsään. Ei tästä mitään tule, että kunnon kansalaisten lapset joutuvat leikkimään Jussien ja Penttien seassa.
Joka kevät sama juttu, mutta jotenkin tuntuu että tänä keväänä on pahempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Punavuori uhkaa irtautua Suomesta

(FANNY) Punavuori ei aio tunnustaa sunnuntaisten eduskuntavaalien tulosta, uhataan Helsingin kaupunginosan pakolaishallituksen julkaisemalla videonauhalla. Perussuomalaisten rynnistys vaaleissa sai monet kaupunginosan ironisella tavalla muodikkaat...

Close