Kategoriat
Kotimaa

Punavuori uhkaa irtautua Suomesta

(FANNY) Punavuori ei aio tunnustaa sunnuntaisten eduskuntavaalien tulosta, uhataan Helsingin kaupunginosan pakolaishallituksen julkaisemalla videonauhalla. Perussuomalaisten rynnistys vaaleissa sai monet kaupunginosan ironisella tavalla muodikkaat ironikot reagoimaan ironisesti. Nopeasti perustettu hallitus vannoo nauhalla kuuntelevansa paskaa syntikkateknoa.
Punavuori on saanut kannatusta eri puolilta kaupunkia ja maata, tai ainakin eri puolilta Facebookia. Sosiaalisessa mediassa on perustettu useita nokkelan ironisia ryhmiä, joissa halutaan muuttaa Suomesta. Punavuoren pakolaishallitus kannustaa kaikkia ryhtymään tähän äkkiä, ennen kuin elämässä tulee ensimmäistä kertaa vastaan joku ihan oikea vastoinkäyminen.

2 vastausta aiheeseen “Punavuori uhkaa irtautua Suomesta”

Ylivoimaisella 19% enemmistöllä Suomen diktaattoriksi valittu Timo Soini kyllä estää hipstereiden aikeet. Uskoisin, että myös Halla-aho vastustaa uusien pakolaisten aikeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Al-Sahhaf: Litmasen kanssa ei sopimusta

(HELSINKI) Irakin entinen puolustusministeri, nykyinen Helsingin Jalkapalloklubin tiedottaja Muhammad Saeed al-Sahhaf kiistää jyrkästi huhut [search term="Jari Litmanen"]Jari Litmasen[/search] paluusta HJK:n...

Close