Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Al-Sahhaf: Litmasen kanssa ei sopimusta

(HELSINKI) Irakin entinen puolustusministeri, nykyinen Helsingin Jalkapalloklubin tiedottaja Muhammad Saeed al-Sahhaf kiistää jyrkästi huhut [search term=”Jari Litmanen”]Jari Litmasen[/search] paluusta HJK:n väreihin tulevalla Veikkausliiga-kaudella.
Huhut Litmasen siirrosta hallitsevan Suomen mestarin riveihin kiihtyivät, kun Litmanen liittyi joukkueen harjoituskokoonpanoon maaliskuun alussa. 40-vuotias jalkapallolegenda on iskenyt pelaamissaan harjoitusotteluissa jo kaksi maalia.
”Tällaisia keskusteluja ei ole käyty eikä Litmasen kanssa ole sopimusta. Sopimusta ei koskaan tulekaan. Taistelemme viimeiseen asti ja me murskaamme rautaisella tahdolla kaikki yritykset allekirjoittaa sopimus seuran ja pelaajan välille”, al-Sahhaf kommentoi Al Jazeera -uutiskanavalle.
Helsinkiläisseuran harjoitusten jälkeen Saharan kentän edustalla puhunut al-Sahhafi korosti, että seura noudattaa jo Irakin sodassa sekä Paulus Roihan siirtoa edeltäneessä mediapelissä hyväksi havaittua tiedotusstrategiaa, jossa kaikkien yleisesti tiedossa oleva fakta kiistetään kuin maapallon pyöreä muoto keskiajalla.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Urheilu Toimittaja”]Urheilu Toimittaja[/search].)

Yksi vastaus aiheeseen “Al-Sahhaf: Litmasen kanssa ei sopimusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden vaalinuste jälperkle

Lehdeb vaalirnjuste vitull päähän. No nut on ollut vaaliae ja kamnttaa volä muistaa etä lehti jatkaa vielä aamuun astin

Close