Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Kansan hyväksymä runo pääsiäiseksi

(TAULA-MATTI) Perussuomalainen on sellainen, joka vastaa eri kysymykseen,
kysyy kun on jo vastattu, eikä vastaa kun kysytään että onko sulla mitään perusteluja
sellainen, joka eksyy asiasta, huutaa netissä, huutaa ihan vitusti
ja toisella palstalla huutaa toinen samanlainen:
eikä mistään saa mitään tolkkua.
Tuolta tulee perussuomalainen ja öyhöttää, on tässä ja öyhöttää,
tuonne menee ja öyhöttää, on kuin marttyyri ja öyhöttää
kun kysytään että onko sulla mitään perusteluja.
Sellaisella perussuomalaisella on aina kaveri,
koskaan se ei ole yksin, ja se kaveri on perussuomalainen.
Eikä perussuomalaista erota perussuomalaisesta mikään,
ei mikään paitsi suhtautuminen energiapolitiikkaan, aluepolitiikkaan, ulkopolitiikkaan, kielipolitiikkaan, sisäpolitiikkaan, kuntapolitiikkaan, maatalouspolitiikkaan, kulttuuripolitiikkaan, puolustuspolitiikkaan, talouspolitiikkaan, ympäristöpolitiikkaan ja sekä

16 vastausta aiheeseen “Kansan hyväksymä runo pääsiäiseksi”

Aivan ensiksi haluan kiittää tästä runosta.
Sen jälkeen haluan jakaa sinun ja lastesi rahat vuokraloordeille. Mutta koska se olisi liian läpinäkyvää annan ne ensin maahan haalituille muuttajille, jotka maksavat ne vuokrina eteenpäin. Onneksi suurin osa maahanraijatuista ulkomaalaisista on koulutukseltaan lääkäreitä ja insinöörejä, jotka etabloituvat aivopestyyn valtaväestöön viikossa.
Lopuksi haluan todeta, että tämä on ollut raskas prosessi ja on ilo todeta, että kansa äänestää edelleen eduskuntaan tanssijoita, tv-juontajia ja muita sympaattisia veikkoja. Sympaattisuus on tärkeä ominaisuus energiamuotoja arvioidessa.

No kiinnostipa ihan vitusti. Demokratiaa vastaanko te osoitatte mieltänne?

Runo soljuu täysin puoluueemme kulttuuripolittisessa ohjelmassa asetettujen linjausten mukaisesti.
Koiranputket jo odottavatkin August Elokuun maahanmuuttoa.

YHYY-YY!!1QQ1 TAAS MEITÄ KIUSATAAN EIKÄ MAMUJA!!!21 VÄHÄNKS ON EPISTÄ!!!!Q1

Pikantti, pirskahtelevan helmeilevä taideteos. Arvoituksellinen loppu jättää mehukkaan jälkimaun.

Hei persut! Oletteko muuten huomanneet, että te olette nyt niitä valtaapitäviä? Sehän nimenomaan tarkoittaa, että teitä saa ja pitääkin pilkata. Maat, jossa sitä ei saa tehdä, ovat se luettelo, minne te aina haluatte meidät muut lähettää.

On tämä nyt niin kauheaa. Perussuomalaiset syöksevät maamme katoon. Muistatteko vielä, että olivat vasta kolmanneksi suurin puolue? Ja lisäksi, luuletteko tosiaan että he voivat jotenkin merkitsevästi yksinään muuttaa Suomea? Ei viime sunnuntaina valtaan noussut mikään perusdiktatuuri tietääkseni.
PS. äänestin vasureita.

13% aikuiväestöstä oli riittävän hölmöjä, ei se onneksi ole kuin pienehkö vähemmistö.

Testasin tän kuulkaa postmodernismitutkalla ja vihree valo pärähti niin että pätkähti. Kyä jämpti on näi et maailmankuuluisat kirjoitusteokset on tehty 2500 vuotta sitte, ku persut söi raakaa lihaa Uralilla.

Miksi tämä 13 % marginaalivähemmistö haluaa itselleen oikeuksia jotka loukkaavat valtaväestön tunteita?

Kylä nyt me näytettän kun suatiin valta myö tapeetaan KAEKI jokka on erimiltä Meijän knassa ja Myö mniärättään tastees Sumen kilen Oeken krijotuksestahhhii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ensimmäinen täysin maahanmuuttajataustainen ehdokas eduskuntaan

(SCRIPTA) Sunnuntaisten vaalien jälkeen eduskuntaan nousee ensimmäistä kertaa kokonaan maahanmuuttajataustainen kansanedustaja. Perussuomalaisten [search term="Jussi Halla-aho"]Jussi Halla-ahon[/search] taustaan ei kuulu mitään muuta...

Close