Kategoriat
Kotimaa

Jeesukselle tulossa hyvin, hyvin pitkä perjantai

(GOLGATA) Väsyneen näköinen [search]Jeesus Kristus[/search] raahautuu avaamaan oven. Kello on vasta 7 perjantaiaamuna, mutta vapahtaja on ollut hereillä jo hyvän tovin. Syvän siniset silmäpussit näyttävät vallanneen puolet ihmisen pojan kasvoista.
”Lapset heräsi vähän ennen viittä, joten niille piti saada sapuskat naamariin ja etsiä joku dvd pyörimään”, hän haukottelee.
Jeesus arvelee, että päivästä on tulossa poikkeuksellisen pitkä. Viikonloppu huipentuu juhla-ateriaan anoppilassa sunnuntaina, mutta sitä ennen on vielä paljon järjesteltävää. Ensin on sovitettava eilisen synnit.
Maria [Magdalena] kysyi aamulla, muistinko käydä kaupassa ja enhän minä ollut muistanut. Jääkaappi ammottaa tyhjänä jo ties miten monetta päivää, joten on pakko valjastaa aasi ja ratsastaa Asematunnelin Alepaan. Viinit taitaa jäädä tänä vuonna juomatta, kun Alkot ei ole auki”, Jeesus harmittelee.
Illalla pitäisi ehtiä kotiaskareiden lisäksi hoitaa myös työjuttuja. Yksinyrittäjä ei erota pyhäpäivää arjesta eikä kellonajallakaan ole väliä, jos hommat on hoidettava, Jeesus huokaa. Edellisetkin urakat ovat laskuttamatta, mutta uutta keikkaa pukkaa.
”Olin sopinut Isän kanssa, että hoidan parit ihmeet, mutta jotenkin aamulla jäivät tekemättä. Niin sitten äsken tajusin, että olinkin roikkunut vaan Facebookissa monta tuntia”, hän sanoo.
”Rankkaa on, mutta ei tässä sentään ristillä roikuta”, Jeesus Kristus hymähtää.

3 vastausta aiheeseen “Jeesukselle tulossa hyvin, hyvin pitkä perjantai”

Tuttu hahmo löytyy myös Nokian odotettua paremman tuloksen takaa. ”Piti siinä paastota joku 40 päivää, kun riskillä duunasin kännykänkuoria siellä keskellä ei-mitään. Kiusaukset oli kovat jättää homma vaiheeseen, mutta mitäpä sitä ei tekis yhen maailmanvaltiaan takia”, Jeesus sanoo Alepasta pihistetty lammas kainalossaan.
Tarina ei kuitenkaan pääty tähän. ”Mä oon tänään käräjil siitä, et oon väittäny olevani markkinajohtaja. Vitsillä sanoin joskus, et kattokaa, täs on alan kingi. Kelaa, köyhä duunari Samsungia ja Motorolaa vastassa. Mä voin olla aika raato sen jälkeen ja kiven takana on et palaan enää”, Jeesus ennakoi. ”Ainakaa firmalta ei oo tulossa mitää supporttii.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansan hyväksymä runo pääsiäiseksi

(TAULA-MATTI) Perussuomalainen on sellainen, joka vastaa eri kysymykseen, kysyy kun on jo vastattu, eikä vastaa kun kysytään että onko sulla...

Close