Kategoriat
Kotimaa

Animalia huolissaan Jyrki Kasvin apinasta

(HELSINKI) Eläinoikeusjärjestö Animalia on ilmaissut huolensa tavasta, jolla ex-kansanedustaja [search]Jyrki Kasvi[/search] (vihr) kohtelee eläimiä. Järjestö piti tiedotustilaisuuden Kasvin paljastettua, että hänellä on pieni apina, jota vituttaa aivan helvetisti.
”On suorastaan skandaalinomaista, että vihreiden edustajalla on eläin, jota hän kohtelee niin huonosti, että se meinaa kuolla vitutukseen. Voimme vain spekuloida sillä, miksi apina on niin stressaantunut. Kenties sitä on säilytetty eduskunnassa liian pienissä tiloissa, kenties siitä meinataan tehdä kauluri”, Animalian julkilausumassa todetaan.
Lisäksi järjestö epäilee, että Kasvi on saattanut pitää laitonta turkistarhaa, jossa olisi vittuuntuneen apinan tai apinoiden lisäksi myös pieniä oravia.

7 vastausta aiheeseen “Animalia huolissaan Jyrki Kasvin apinasta”

Ajaako Kasvi nimensä mukaisesti vain kasvien asiaa?! Mihin unohtuivat eläimet! Myöskin nimi Vihreät selkeästi viittaa vain kasveihin. Myös eläimillä on yhtäläinen oikeus hyvään elämään niin kuin kasveilla!

Minä taas epäilen että, Kasvi on käyttänyt apinaansa salaisena personal treinerinään, ja nyt kun ei käynnyt ns. flaksi eli tuuri vaaleissa, vihoittelee Kasvi pienelle apinalleen. Tätähän se on, syyttömät työläiset saavat aina lopulta, sekä maksaa viulut, että kantaa vastuun pomojensa tekemistä mokista. Kysykääpä tätä vaikka joltain Nokian-apinalta. Ja niinkuin oikeessakin maailmassa Kasvi saa mittavan soputumiseläkkeen ja apina vain banaaneita ja nokialla työläiset saavat lopputilin, mutta pomot saavat joko parempipalkkaisen uuden duunin tai sellaisen kultaisen kädepuristuksen jota ei kehtaa ääneen sanoa tai edes suomeksi kirjoittaa.

Apinako niin paljo muuttuupi
Johan siitä hullukin suuttuupi
Ei ei me ei olla apina

Vihreissä harmitellaan erityisesti, että puolueen uusilta kansanedustajilta jäi nyt kenties koko loppuiäksi näkemättä Ihka Oikea Kasvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jeesukselle tulossa hyvin, hyvin pitkä perjantai

(GOLGATA) Väsyneen näköinen [search]Jeesus Kristus[/search] raahautuu avaamaan oven. Kello on vasta 7 perjantaiaamuna, mutta vapahtaja on ollut hereillä jo hyvän...

Close