Kategoriat
Ulkomaat

Köyhät maat kiittävät terroristeja

(ANDANTE) Maailman kehitysmaat kiittelivät lauantaina kilvan terroristijärjestöjä ”suunnattomasta avusta” köyhyyden vastaisessa taistelussa. Yli sadan maan julkilausumassa muistutettiin miten summittaiset siviileihin kohdistuvat iskut auttavat nimenomaan nostamaan nälkä- ja aidskatastrofit maailman mahtavien agendan kärkeen.
”Hei kiitos oikeesti. Esimerkiksi WTC-iskujen jälkeen Yhdysvallat tai EU eivät ole muusta puhuneetkaan kuin kehitysavun roimasta lisäämisestä, siirtolaisuuden helpottamisesta tai halpojen aids-lääkkeiden kehittämisestä ja jakamisesta. Kiitti ihan vitusti, hei”, ylisti Afrikan unionin edustaja Edwin Moses.
Julistustekstissä mainittiin myös, miten kautta historian terroristijärjestöt ovat onnistuneet tavoitteissaan liki sataprosenttisesti. ”Palestiinan itsenäinen ja suvereeni valtio, itsenäinen Baskimaa, Britanniasta erotettu Pohjois-Irlanti…onnistumiset ovat suorastaan häkellyttäviä. Keep up the good work”, teksti toivottaa.
”Selkäänpuukottaminen on justiin sellainen toimintatapa jota kaikki arvostavat”, muistutti Moses.

4 vastausta aiheeseen “Köyhät maat kiittävät terroristeja”

Hyvä kun lehden toimitus ehtii joka paikkaan ja on aina ajan tasalla.
Palestiinaan on syydetty niin monta miljardia, että jos kaikki rahat olisi jaettu tavallisille palestiinalaisille, he kaikki olisivat miljonäärejä.
Tuskin on olemassa toista valtiota, jota avustetaan milj/henkilö joka vuosi.

Toisaalta, jotenkinhan ihmisten täytyy elää. Elinkeinohan tuokin on.

Loistava! Paras juttu pitkään aikaan. Todellakin osoittaa olennaisen terrorismin järjettömyydestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lontoon iskujen ajankohdan syystä vielä epäselvyyttä

(KING'S CROSS) Britannian viranomaiset ja terrorismiasiantuntijat eivät ole vielä päässeet yksimielisyyteen siitä, millä perusteella Lontoon torstaiset pommi-iskut oli ajoitettu. Vahvimmilla...

Close