Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Väkivallan vastaiset mielenosoitukset eivät keränneet ihmismassoja

(CAPPUCCINO) Perjantaiksi ympäri Eurooppaa suunnitellut väkivallan vastaiset mielenosoitukset jouduttiin peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Esimerkiksi Helsingin protestiin saapui ainoastaan kourallinen ihmisiä ja heistäkin puolet kuvitteli tulleensa vastustamaan Yhdysvaltoja.
”Ai ei tää ollutkaan Bushin-vastainen mielenosoitus. No emmä sitte jaksa. Pitäkää tunkkinne”, totesi Eräskin Hippi.
Myös Tanskan Kööpenhaminaan puuhattu mielenosoitus Lontoon pommi-iskuja vastaan peruttiin samasta syystä. Kansalaisjärjestöt ilmoittivat olevansa niin väsyneitä osoitettuaan päiväkaupalla mieltä Bushin vierailua vastaan, etteivät jaksa vaivautua tällaisen pikkuasian takia.
”Mut ihan kiva ajatus, hei. Ehkä sit joskus paremmalla ajalla”, kommentoi Toinenkin Hippi.

Yksi vastaus aiheeseen “Väkivallan vastaiset mielenosoitukset eivät keränneet ihmismassoja”

Italian pääministeri on viime aikoina niittänyt mainetta arvostelemalla ulkomaalaisia tuotteita. Nyt näyttää Silviokin kääntäneen kelkkansa. Tuoreimmassa kirjoituksessaan Berlusconi arvostelee Alfa Romeota Vauxhalliakin huonommaksi autoksi: ”Olen kerran omistanut Alfa Romeon ja se riitti. Auto oli yhtä mukava ajaa kuin aasi mutta aasi oli tainnut myös suunnitella auton tekniikan”, kertoili Berlusconi. Berlusconi kertoi Alfa Romeonsa mm. jättäneen tien päälle kuusi kertaa ja kerran auto oli yritetty pimeässä varastaa, mutta varkaat olivat huomanneet erehdyksensä kun eivät saaneet autoa käyntiin. ”Ainoastaan Suomessa tehdään huonompia autoja kuin Isossa Britanniassa, selventää Berlusconi tuntemuksiaan, viitaten Suomessa valmistettavaan Talbotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Köyhät maat kiittävät terroristeja

(ANDANTE) Maailman kehitysmaat kiittelivät lauantaina kilvan terroristijärjestöjä "suunnattomasta avusta" köyhyyden vastaisessa taistelussa. Yli sadan maan julkilausumassa muistutettiin miten summittaiset siviileihin...

Close