Kategoriat
Kotimaa Paavi

Jumala rankaisee Lehteä Paavi-uutisoinnista

(HELSINKI) Kaikkivaltias Jumala on päättänyt rankaista Lehden toimituskuntaa Paavi-uutisoinnin vuoksi. Hänen mukaansa hyvän maun rajat ylitettiin useaan kertaan, muun muassa kertomalla Paavin lapsista.
”Lisäksi toimituksen järjestämä kaksipäiväinen rietas juhla vasikan uhrauksineen uutisen kunniaksi oli tarpeetonta”, kertoo Jumala. Hänen mukaansa tarvittaviin toimenpiteisiin on jo ryhdytty Lehden kukistamiseksi. Suunnitelmissa on muun muassa kulkutautien, meteoriittien ja salamien käyttöä sekä sukupuolielinten surkastumista.
Lisäksi Jumalan mukaan toimitukselle on varattu helvetistä oma kerroksensa heti pakanoiden, muslimien, Britney Spearsin ja asianajajajien alapuolelta ikuista kiirastulta ja kadotusta varten.
Lehdessä uutinen otettiin vastaan tyynesti. ”Se on niin helvettikeikka että pojat”, kommentoi lehden toimittaja Heimo Näätä Jumalan suunnitelmia.

10 vastausta aiheeseen “Jumala rankaisee Lehteä Paavi-uutisoinnista”

Hankkikaa nyt hyvät ihmiset elämä ja lakatkaa näiden mauttomien ja todella lapsellisten juttujen kirjottelu.. Hei haloo!!

Salamien käyttöä? Ei, hyvä Jumala! Nyt se on todistettu: vegetaristeja odottavat helvetin grillihiilet.

(Konala – Kanala) Paavin viimeiset ihmeteot ovat vasta tulossa julki. Viimeisinä päivinään maan päällä, ruumiin jo vaipuessa ikilepoon, kiersi Johannes Paavali 2:n astraaliruumis ympäri maapallon antamassa tulevaisuusvinkkejä. Tämä selittää mm. Sauli Niinistön kääntymyksen presidenttiehdokkaaksi.

Kuinka paljon toimituksen keskuudessa keskimäärin on surkastunut? Maku on ollut tähän asti niin huono että siihen nähtävästi ei tarvinnut puuttua.

Hankkikaa nyt hyvät ihmiset elämä ja lakatkaa näiden mauttomien ja todella lapsellisten juttujen lukeminen…. Hei haloo!!

Hankkikaa nyt hyvät ihmiset elämä ja lakatkaa näiden mauttomien ja todella lapsellisten juttujen kirjottelu.. Hei haloo!!

Lopettakaa heti näiden tylsien, mielikuvituksettomien ja merkityksettömien juttujen kirjoittelu nettiin. Minua loukkaa henkilökohtaisella tasolla, että netistä löytyy näin merkityksetöntä tekstiä. Pian Jumala rankaisee teitä ja saatte ansionne mukaan (ja sitten minulta kastuu pöksyt)!

”Kun kolikko kirstuun kilahtaa, sielu Taivaaseen vilahtaa”
Piupali paupali Paavila oli liian pieni omaisuus sarkofagissaan.

Sinä, kitisijä, juuri sinä. Hanki itse elämä ettei tarvii vinkua muiden elämiä. Sananvapaus se olla pitää, prkl. Törkeen hauskoja juttuja täällä muuten. Aion lukea ihan **tusti näitä jatkossa koska luin vasta ensimmäiset näiltä sivuilta. Ja laskelmieni mukaan naurua kertyy ainakin 0.38 miestyövuotta. Ei se nauru nuoremmaks tee mut ei se prkl vanhenna ainakaan. Kippis.

Löysin juuri tämän sivuston, ja mahtavia juttuja! Jatkakaa samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
In Memoriam: Paavi Johannes Paavali II

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II on kuollut. Karol Wojtylaksi syntymässä ristitty hengenmies menehtyi hetki sitten kaikkiin tunnettuihin sairauksiin. Kaipaamaan jäivät...

Close