Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Paavin puolesta rukoilleita aavistuksen liian vähän

(HOPEAKAUPUNKI) Viikonloppuna menehtynyt paavi Johannes Paavali II olisi voinut jäädä eloon, jos hänen puolestaan rukoilleita olisi ollut hieman enemmän. Asiasta kertoneen Pyhän Pietarin mukaan rukoilijoiden määrä jäi pikkuriikkisen Jumalalliseen väliintuloon vaadittavan rajan alle, ja siksi paavin oli lähdettävä, kun hänen aikansa koitti.
Paavin puolesta rukoili ympäri maailmaa miljoonia ihmisiä ja yksistään Pietarinkirkon aukiolle oli kerääntynyt viikonloppuna satojatuhansia pyhiinvaeltajia. Hilkulla olikin, etteivät he onnistuneet.
”Laskujemme mukaan rukoilijoita olisi tarvittu kolme enemmän. Jäimme kuitenkin turhaan odottamaan raahelaisen Kauko Hannikaisen, irkutskilaisen Boris Majorovin sekä vancouverilaisen Carl Brewerin rukouksia. Valitettavaahan tämä on, mutta säännöt ovat sääntöjä. Jos alkaisimme lipsua rajoista, niin pian meidän olisi päästettävä taivaaseenkin kaikenmaailman rikollisia, huorintekijöitä ja internetjulkaisujen toimittajia”, selitti Pietari.
Pietari myös muistutti, että virallisiin tilastoihin ei kelpuuteta esimerkiksi ateistien, agnostikkojen tai tapakristittyjen suorituksia eikä tuulituloksia.

2 vastausta aiheeseen “Paavin puolesta rukoilleita aavistuksen liian vähän”

Kutkuttavan lähellähän tässä oltiin jumalallista interventiota. Olisikohan tässä ollut silläkin vaikutusta että Terri Schiavon tapauksessa kaikkivaltiaan allekirjoituskaan ei riittänyt pelastamaan sankaritartamme pahan valloista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumala rankaisee Lehteä Paavi-uutisoinnista

(HELSINKI) Kaikkivaltias Jumala on päättänyt rankaista Lehden toimituskuntaa Paavi-uutisoinnin vuoksi. Hänen mukaansa hyvän maun rajat ylitettiin useaan kertaan, muun muassa...

Close