Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Vedonlyönti uuden paavin nimestä käy kuumana

(LONTOO) Brittiläisissä vedonlyöntitoimistoissa on käynyt melkoinen vilske sen jälkeen, kun tiedot paavin kuolemasta kantautuivat saarivaltakuntaan myöhään lauantaina. Uhkapelurit syytävät rahojaan likoon paitsi veikkailuihin tämän henkilöllisyydestä, myös hänen valitsemastaan nimestä.
Suurten vedonlyöntiyhtiöiden kertoimenlaskijat arvelevat, että tuleva paavi liittää itsensä mitä ilmeisimmin jonkin tunnetun tradition jatkoksi. Benediktuksia tai Leoja ei ole ollut kohta sataan vuoteen, ja viimeinen Innocentius keikahti jo 1724, että alkais kai kohta olla aika”, pohtii Ladbrokesin Aasian-toimiston edustaja Ju Bet.
Sen sijaan uuden Pius-paavin valtaannousuun ei juuri uskota. ”Niistä natsijutuista jäi vähän paskan maku suuhun, niinku tiätsä”, Bet huomauttaa. Erittäin epätodennäköisenä veikkaajat pitävät myös nimivaihtoehtoja Jorma Olavi, Koff III sekä Kalle Kustaa Korkki.

5 vastausta aiheeseen “Vedonlyönti uuden paavin nimestä käy kuumana”

Meilläpäin kovia kertoimia on kuitannut nimi-idea Ajatollah Kristus kuudessadas, tuttavallisesti vain paavi AC DC.

Osoituksena katollisen kirkon pysymisestä ajan hermoilla on uudelle paaville valittu nimeksi Lucifer I. Nyt on enää ongelmana löytää kardinaali joka on halukas kantamaan tätä nimeä, jos Paavo Lipponen ei suostu.
Seuraavana vedonlyöntikohteena onkin että missä, milloin ja miten uusi paavi rituaalimurhataan. Vakuutusyhtiön uusitut vakuutusehdot eivät enää kata liukastumista Öljymäellä, värikuulasotaa Getsemanen puutarhassa eikä liian raskaiden ristien kantamista.

(Pub Risti) Veikkaukset uuden tulevan paavin nimestä käydään kiivaana Taka-Hikiän paikallisessa juottolassa. Veikkauspistettä hoitava Marko Kemppainen kertoo, ”Kyllä tääl perskelettä käydään niin kuumana, ja jätkät tuntuivat olevan varrmana siitä, että uuden paavin nimi tulee olemaan Juhana Helmenkalastaja I. Kerroinkin on muhkea 4358:1.” Lisäksi kanta-asiakas Veskulla on kuulemma sisäpiirin tietoa, ”Kyllä juu, näin on Närhen munat! Mun lähteet kertoo, että jos paavista ei tule Helmenkalastajaa, niin melekosen kardinaali munauksen tekevät!”.

(etelä-helsinki) ”Nokia Mediamaster 320”, vastaa Terantin myymäläpäällikkö Antti Meg. ”Digitaalinen sen olla pitää”, sanoo Meg joka uskoo digitaalisen paavin MHP-stantardien mukaisella paluukanavalla parantavan viestintää, ”suuntaan jos toiseen”. Satelliiitti version Meg mainostaa tuovan mukana mahdolllisuuden ns. ’taivaskanaviin’, ”tällöin paavin hiippa olisi kuitenkin vaihdettava sombreroon”, täsmentää Meg havainnollistaen kädet levällään. Digitaalisuuden laajakuvamahdollisuus vaatii myös uudelta paavilta erityisominaisuuksia, mutta tarjoaisi laajemman kokonaiskuvan joka puolestaan voisi auttaa paavia näkemään asioita useammilta kanteilta ja sitä kautta yhdistää jopa maailman eri uskontoja. Nokkelana myyntimiehenä Meg yrittää myydä 5.1-äänentoistoa uuden paavin erityisvaatimukseksi mutta ei saa äkkiseltään keksittyä siitä muuta hyötyä kuin: ”hienon kirkkomaisen kaiun”. Vaikka Meg:llä ei ollutkaan erityisvaatimuksia kansalaisuuden suhteen, oli hänellä siitäkin jo varma tieto. ”Eiköhän ne kaikki tehdä nykyään Kiinassa”, toteaa Meg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavin puolesta rukoilleita aavistuksen liian vähän

(HOPEAKAUPUNKI) Viikonloppuna menehtynyt paavi Johannes Paavali II olisi voinut jäädä eloon, jos hänen puolestaan rukoilleita olisi ollut hieman enemmän. Asiasta...

Close