Kaksi kansallismielistä puoluetta pohtii yhdistymistä – tavoitteena kolme kansallismielistä puoluetta

0
31

Not an hallucinationCreative Commons License wonderferret

(VEHMAA) Suomalaiset kansallismieliset ryhmittymät pohtivat nykyistä laajempaa yhteistyötä muun muassa netissä huutamisen ja väkivallalla uhkailun tehostamiseksi. Lehden tietojen mukaan kaksi kansallismielistä ryhmää, Suomi”ns”demokraatit ja Müütos2011 olisivat yhdistymässä vähintään kolmeksi uudeksi puolueeksi.

“Ketään ei huvikseen hakata – jos siltä tuntuu”, kommentoi yksi hankkeen puuhamiehistä, Seppo Apari, 6. tason dwarf fighter.

Mukana ovat mahdollisesti myös Suomen kansan kansallismieliset, Suomen kansalliset kansallismieliset, Kansalliset suomenmieliset, Soldiers of Olvin sekä People’s Front of Judea.

Uuden puolueen tavoitteena on ohjelmaluonnoksen mukaan muun muassa luopua kaksikielisyydestä. Jatkossa esimerkiksi viralliset asiakirjat laadittaisiin vain “AIDOLLA SUOMMEMME KIELELLÄ CAPS LOCK PÄÄLÄ“. Lisäksi Suomi irrotettaisiin EU:sta varovasti katkoviivaa pitkin ja oppivelvollisuutta laajennettaisiin kattamaan emälän koulu.

“Tarkoituksena on ajaa kaikkien suomalaisten asiaa, poislukien maahanmuuttajat ja lapsensa, avustusjärjestöjen työntekijät ja vapaaehtoiset, demarit, kokoomuslaiset, vihervasemmistolaiset ja kaikki, jotka eivät vihaa näitä ryhmiä”, Apari kertoo.

Aparin mukaan erimielisyyksiä uuden liikkeen ohjelmasta ei juuri ole, vaan hän kertoo olleensa suurimman osan valmistelua lähes yksimielinen. Toinen aktiivi Pirkko Vitunhullu lisää, että kannatus näyttää verkkokeskustelujen perusteella olevan suurta.

“HOMO MÄDÄTYSYVITTUSAATANA RAISKATA SUT PITÄISI SAUNAN TAKANA ON VIELÄ TILAA”, Vitunhullu huomauttaa äidilleen.

5. tason cleric/der stürmer Vitunhullu ehdottaa myös avointa keskustelua kaktuksien työntämisestä eri mieltä olevien naisten emättimeen, koska Suomi nousee nykyisestä taantumasta vain avoimella keskustelulla kaktuksien työntämisestä eri mieltä olevien naisten emättimeen, ynnä natsitervehdyksillä.

Liikkeelle kerätään parhaillaan nimiä puoluerekisteröimistä varten. Apari kuitenkin toivoo, ettei sitten mitään vääränvärisiä nimiä.

.
Korjattu 4.1.: toimitus muisti kännissä yhden vitun tyhmän nimen hiukan väärin. Voihan vittu. Korjattu, vaikka ei se kyllä auta itse vaivaan. Myös lisätty haastateltavien tittelit.

31 lukijakirjettä

 1. Antti F. sanoo:

  Miksei Halla-ahoa vihakirjoituksineen mainittu? Onko tämä rasisteja hyysäävä julkaisu?

  (17)
  • Sini-Simmu Aningslös sanoo:

   Rotutohtori Halla-aho ei rasistisuuttaan onnistunut edes turvapaikanhakijoiden asennekasvatuksessa, josta Lehti taannoin uutisoi. Nyt hummuksen ja “seuraelämän” puutteen traumatisoimat pakolaisnuoret sitten oireilevat ahdistuneisuuttaan. Miksei Lehti vieläkään tuomitse Halla-ahon, hallituksen, poliisin, oikeisto-, keskusta- ja demaripuolueiden, sekä impivaaralaisen kansamme rasistista luonnetta suorasanaisesti?

   (21)
   • Agentti Smith sanoo:

    Taasko se tohtori Halla-aho täällä ?

    (0)
 2. Marx on kuollut ja me olemme hänet surmanneet sanoo:

  Milloinkas muuten ne Suomen viisi internationalistista puoluetta viimein liittyy yhteen pitääkseen kannatuksensa rippeet? Vai onko sosialisteilla liikaa sisäisiä ristiriitoja, kuten ääriliikkeillä yleensä? Taisi vassareiden yhteenlaskettu kannatus käväistä jo 22 prosentissa ja laskua on ollut jo vuosikymmeniä. Onko naiivit Robin Hood -fantasiat ja niiden veriset toteutusyritykset jäämässä synkiksi luvuiksi 1900-luvun historiaan?

  (21)
 3. S. Arkasti sanoo:

  Näinhän ääriryhmien yhteistyökuvioissa tuppaa aina käymään. Suomessa taisi olla enimmillään yhtäaikaa puolenkymmentä kommunistista puoluetta, näistä Marxilaisella Työväenliitolla oli peräti 2 jäsentä. Ihan tähän ei varmaan nyt päästä, kun jäsenmaksun voi rahan lisäksi suorittaa myös keräämällä kannattajakortteja jolloin on varaa ostaa ainakin yksi mäyräkoira enemmän.

  Suuresti olen ihmetellyt että miksi Pohjois-Korean ystävyysseuraa ei pilkata yhtä tarmiokkaasti kuin oikeistojärjestöjä. Ainoa selitys tälle on että kun voittava järjestelmä on sortumassa jopa Kuubassa ja Venezuelassa niin jossain päin maailmaa on kuitenkin reservaatti punavihreän kuplan jengille. Nyt kun Ruotsi ja Tanskakin ovat palauttamassa rajatarkastuksia niin someraivo on kummasti hiljentynyt. Immosen fb-kirjoituksen aikaansaama mölinäkin loppui kuin seinään kun poliisi totesi että ei ole syytä epäillä rikosta ja lopetti esitutkinnan. Toki Voima-lehdessä joku kesäinen someveteraani varmaan joskus muistelee asiaa, jos siellä on vielä se toimittaja joka aina silloin tällöin muistuttaa että ihan varmasti minulla on todistaja lautakasa-gatellekin.

  (19)
 4. Suomen Pisu sanoo:

  Mutku se toinen ääripää kiihotti vapaaehtoistyöllä ja tasa-arvon vaatimisella

  (4)
  • Takku.netin Sekopääjaosto Rauhan Puolesta sanoo:

   Kyllä te kansallismieliset saatte vielä kiviä “yms” sinne uudenkin puolueenne toimistoon. Mitäs menette kommentoimaan väärien ihmisten seinille sun muuta epäilyttävää. Kristalliyö rasistien tiloihin! Fasismia vastaan fasismin keinoin!

   (17)
  • Patridiootti sanoo:

   This comment has been removed due to low ratings.

 5. Mustikka-Oscar sanoo:

  Olipas siinä kehitysvammainen artikkeli ja kommenttikenttä. Ei ihme, ettei tämä älykköporukka saa aikaan sen enempää kuin äärioikeistolainen peilikuvansa.

  (15)
 6. Humaltunut Aluekomentaja Kristian Arjen haamu sanoo:

  Meidän tehtävä eioo ainoastaan yhdistäytyä, vaan ajaa nää muukalaiset täältä pois… Kaikki. Me ollaan suomalaisia. Jawohl! Katkase.

  (12)
 7. Van Rikki Stool sanoo:

  Kirjastosta saa satukirjoja, ei tarvitse nettiin keksiä enään uusia.

  (12)
 8. Mrs. Andersson sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

   • Mrs. Andersson sanoo:

    Minä olen kuule ANTI-natsi ja hyvien puolella loppuun asti! Potkin vain väärää mieltä olevia mummoja, jotka pyrkivät fasistiseen ja epädemokraattiseen poliittiseen vaikuttamiseen. Se on vain loogista. Käväisen välillä Eirassa ja Töölössä potkimassa kokoomusfasistimummoja, jotka kehtaavat pitää Burberryn huiveja samaan aikaan, kun työväellä ei ole lämpimiä vaatteita talvella. Se on vääryyttä. Ihanneyhteiskunnassa kaikilla olisi samanlaiset vaatteet ja aatteet (punaiset).

    (17)
    • Tsau-sesku sanoo:

     Ihanneyhteiskunnassa kaikki olisivat diktaattoreja!

     (15)
     • Donald Duck Trump sanoo:

      This comment has been removed due to low ratings.

    • Agentti Smith sanoo:

     Aika halla-aholainen ilmaisutapa sinulla, neiti Andersson. Oletko se Sinä, Jussi ? Halataan!

     (0)
     • Jytky meni sanoo:

      Onko se itse Mestari ? Kuivan älyllisen ilmaisun mestari ilman huumorin häivääkään! Joukkohali Jussin, Teuvon ja Immosen Ollin kanssa!

      (-3)
 9. Jänjänjän sanoo:

  Kuudes taso, ooh! Tuohon tarvitaan monen vuoden tarmokas natsilarppaus!

  (-2)
 10. Niemi Vatanen sanoo:

  Me täällä Åland Nationaldemokrateissa yhtyy. Meidä suomenkieli jo sama kuin Suomi demokraatti.

  (-3)
 11. Pyhän Sipilän sanansaattaja sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 12. Solsidan of Ölhus sanoo:

  Mukana on kylläkin Judean People’s Front, eikä mikään helvetin People’s Front of Judea, pthui! Ettäs tiedätte!

  (0)
  • Espoonlahden Eusebio sanoo:

   Fuck off, we are The People’s Front of Judea!

   (0)
    • Espoonlahden Eusebio sanoo:

     Se muistakseni nähtiin viime kesänä itä-suomalaisessa kaupungissa pesäpallo-ottelun katsomossa ihmettelemässä, että voiko pesäpallomailalla lyödä palloakin.

     (0)
 13. TERO RISTI sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

 14. Sauli Niinistö sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.