Kategoriat
Kotimaa Talous

Nimenmuutos vaikeuksissa — Seppo Hovi Group epäilee Posti Groupia plagioinnista

Flitzer auf der Piazza della Signoria!Creative Commons License David Rouhani
(MÄNTTÄ-VILPPULA) Postinkuljetus- ja särkemisyhtiö Itellan tänään julkistettu nimenmuutos on ajautunut juridisiin ongelmiin. Lehden saamien tietojen mukaan yhtiön uutta nimeä Posti Group epäillään plagiaatiksi.
Nimen alkuperästä ja syntytavasta ovat kiinnostuneet ainakin Seppo Hovi Group, Nanso Group, Scandinavian Music Group sekä Monica Groop.
Yhtiö kiistää plagiointiepäilyt ja vakuuttaa, että uusi nimi keksittiin aivan yhtä kännissä kuin edellinenkin. Myös Marimekko on kiistänyt varmuuden vuoksi, että sillä olisi mitään tekemistä koko asian kanssa.
Lehti ei tavoittanut Jari Viléniä kommentoimaan eikä varsinaisesti yrittänytkään.

9 vastausta aiheeseen “Nimenmuutos vaikeuksissa — Seppo Hovi Group epäilee Posti Groupia plagioinnista”

Posti kertoo juuri tulleessa tiedotteessaan, että media on kirjoittanut uuden nimen väärin: sanan Oyj tilalla kuuluu olla sana Sex. Aamuöistä jakelua vähän jokaiseen toosaan posti aikoo kuitenkin vähentää, tai ainakin laskuttaa siitä käyvän hinnan.

Posti kertoo juuri tulleessa tiedotteessaan, että media on kirjoittanut uuden nimen väärin: sanan Oyj tilalla kuuluu olla sana Sex. Aamuöistä jakelua vähän jokaiseen toosaan posti aikoo kuitenkin vähentää, tai ainakin laskuttaa siitä käyvän hinnan.

Itella-nimeä ehdottanut konsultti sai ideansa läpi riisuutumalla presentaatiossa. Posti-nimeen palaamista esittänyt konsultti puki päälle viidet kalsarit, kolme villapaitaa, postin haalarit, pipon, karvahatun, minkkipuuhkan ja kahdet rukkaset. Hänen annettiin olla asusteissaan 37 hellepäivää peräkkäin, kunnes idea hyväksyttiin, vaikkakin pitkin hampain, koska vittu eihän Posti nyt postia oo jakanut ku vuonna kivi ja miekka, oikeesti?

Itella-nimeä ehdottanut konsultti sai ideansa läpi riisuutumalla presentaatiossa. Posti-nimeen palaamista esittänyt konsultti puki päälle viidet kalsarit, kolme villapaitaa, postin haalarit, pipon, karvahatun, minkkipuuhkan ja kahdet rukkaset. Hänen annettiin olla asusteissaan 37 hellepäivää peräkkäin, kunnes idea hyväksyttiin, vaikkakin pitkin hampain, koska vittu eihän Posti nyt postia oo jakanut ku vuonna kivi ja miekka, oikeesti?

Postin nimenmuutoksen innoittamana myös Venäjä aikoo palauttaa vanhan nimensä takaisin. Neuvostoliitto Group kuvaakin paremmin yhtymän nykyisiä toimialoja, jotka ovat kansalaisten oikeuksien polkeminen, sananvapauden vähentäminen, henkilökultin ylläpito sekä naapurivaltioiden sisäisiin asioihin puuttuminen sotilaallista voimaa käyttäen.

Postin nimenmuutoksen innoittamana myös Venäjä aikoo palauttaa vanhan nimensä takaisin. Neuvostoliitto Group kuvaakin paremmin yhtymän nykyisiä toimialoja, jotka ovat kansalaisten oikeuksien polkeminen, sananvapauden vähentäminen, henkilökultin ylläpito sekä naapurivaltioiden sisäisiin asioihin puuttuminen sotilaallista voimaa käyttäen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itella vaihtaa nimensä – "Voi nyt saatanan perse" sopii paremmin kuluttajan suuhun

Javi (JOKKANTII) Kirje- ja pakettilähetysten kadottamiseen ja myöhässä toimittamiseen erikoistunut suomalaisyhtiö Itella vaihtaa toiminimeään. Uusi ytimekäs nimi "Voi nyt saatanan...

Close