Kategoriat
Kotimaa Talous

Itella vaihtaa nimensä – "Voi nyt saatanan perse" sopii paremmin kuluttajan suuhun

CompositionCreative Commons License Javi
(JOKKANTII) Kirje- ja pakettilähetysten kadottamiseen ja myöhässä toimittamiseen erikoistunut suomalaisyhtiö Itella vaihtaa toiminimeään. Uusi ytimekäs nimi ”Voi nyt saatanan perse” kuvaa yhtiön mukaan vanhaa nimeä paremmin yhtiön ydintoimintaa ja on tutumpi sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.
”Uusi nimi on varmaankin kaikille ihmisille tuttu jo vuosikymmenten ajan sekä saadusta palvelukokemuksesta että pienistä arjen hetkistä yhtiömme parissa”, kertoo viestintäkonsultti Fan Också.
Toiminimen muutoksen myötä Voi nyt saatanan perseen on myös tarkoitus fokusoida liiketoimintaansa vastaamaan entistä enemmän sille laissa asetettuja palveluvaatimuksia ja -vastuita.
”Viimeistään ensi vuoden alussa on tarkoitus muun muassa nostaa aamujakelun hintaa niin että tärisee, nimittäin. Lisäksi aiomme tehdä Venäjän markkinoilla niitä tai näitä toimenpiteitä”, Också kertoo.
Yhtiön logoksi on vahvistamattomien tietojen mukaan tulossa joko kirkkovene, hämähäkki väärinpäin tai kolme lystikästä gekkoa.
Lehti uutisoi jo vuonna 2007 yhtiön edellisen nimenvaihdoksen, jolloin siitä tuli it-henkisesti Perse.

Juttua on editoitu 13.8.: Olemme lisänneet linkin aiempaan juttuumme aiheesta ja lisäksi korjanneet vaivihkaa siinä sivussa sen enempiä huutelematta muutamia aivan vitun noloja typoja sekä Google Translator -virheitä, johon emme haluaisi teidän kiinnittävän paljoa huomiota tai mieluummin ei ollenkaan.

22 vastausta aiheeseen “Itella vaihtaa nimensä – "Voi nyt saatanan perse" sopii paremmin kuluttajan suuhun”

Entinen Posti, nykyinen Itella, tuleva Posti, on myös valmistautumassa seuraavaan nimen vaihtoon ja uuteen brändiytykseen. Itella on ilmoittanut tulevaa Postia seuraavaksi nimeksi P9jgvsdn035j. Tämä kuulemma selkeyttää Itellan brändiä ja toimialan kuvaa kuten teki myös Itella-nimi. Itellan mukaan tämä perustuu tutkimuksiin, joiden mukaan sanat, joilla on jo merkitys, eivät ole hyviä kuvaamaan yrityksiä vaan näille kannattaa keksiä uusia sanoja joilla ei ole merkitystä.

Entinen Posti, nykyinen Itella, tuleva Posti, on myös valmistautumassa seuraavaan nimen vaihtoon ja uuteen brändiytykseen. Itella on ilmoittanut tulevaa Postia seuraavaksi nimeksi P9jgvsdn035j. Tämä kuulemma selkeyttää Itellan brändiä ja toimialan kuvaa kuten teki myös Itella-nimi. Itellan mukaan tämä perustuu tutkimuksiin, joiden mukaan sanat, joilla on jo merkitys, eivät ole hyviä kuvaamaan yrityksiä vaan näille kannattaa keksiä uusia sanoja joilla ei ole merkitystä.

Hienoa, että on löytynyt näin hyvin toimintaa kuvaava nimi! Toivoa sopii, että syntyy uusi villitys ja muutkin kummalliset nimet vaihdetaan. Destialle uudeksi nimeksi sopisi vaikka ”Voi nyt saatanan perse II” ja Altialle ”Voi nyt saatanan perse III”. Evira voisi olla jatkossa ”Voi nyt saatanan perse VI” ja Trafi ”Voi nyt saatanan perse V”. Omituisia tekolatinasta väännettyjä nimihirvityksiä riittää, mutta niin riittää roomalaisia numeroitakin uusiin nimiin!

Hienoa, että on löytynyt näin hyvin toimintaa kuvaava nimi! Toivoa sopii, että syntyy uusi villitys ja muutkin kummalliset nimet vaihdetaan. Destialle uudeksi nimeksi sopisi vaikka ”Voi nyt saatanan perse II” ja Altialle ”Voi nyt saatanan perse III”. Evira voisi olla jatkossa ”Voi nyt saatanan perse VI” ja Trafi ”Voi nyt saatanan perse V”. Omituisia tekolatinasta väännettyjä nimihirvityksiä riittää, mutta niin riittää roomalaisia numeroitakin uusiin nimiin!

Uudistuksen myötä postikonttorit lakkautetaan muualta paitsi Helsingistä, Turusta ja Tampereelta, posti jaetaan Pohjois-Suomessa ratsain kerran kuussa ja kiireellisimmät sähkösanomat (perillä 3 viikon kuluttua lähetyksestä) lähetetään lennättimellä ja putkipostina. Lisäksi Itellan markkinoinnin ja viestinnän johtaja Pirjo ”Pirre” Kaasinen aikoo pukeutua huomisesta lähtien punaiseen tuulitakkiin ja mustaan hameeseen sekä tehdä työmatkat Auliksen ja Hansun Ladalla.

Uudistuksen myötä postikonttorit lakkautetaan muualta paitsi Helsingistä, Turusta ja Tampereelta, posti jaetaan Pohjois-Suomessa ratsain kerran kuussa ja kiireellisimmät sähkösanomat (perillä 3 viikon kuluttua lähetyksestä) lähetetään lennättimellä ja putkipostina. Lisäksi Itellan markkinoinnin ja viestinnän johtaja Pirjo ”Pirre” Kaasinen aikoo pukeutua huomisesta lähtien punaiseen tuulitakkiin ja mustaan hameeseen sekä tehdä työmatkat Auliksen ja Hansun Ladalla.

Vähenevän kirjepostiliikenteen vuoksi Posti on solminut alustavan yhteistyösopimuksen Valion kanssa ja toimittaa yhtiön maitotaloustuotteita Venäjälle tiskin alta myytäväksi. Posti aikoo soveltaa myös Venäjällä taktiikkaa ”jakelu kahtena päivänä viikossa, jos sattuu huvittamaan, yleensä ei”, jolloin se pystyy laskuttamaan sekä lähetys- että palautuskulut. 200 Postin työntekijää on koulutettu uusiin tehtäviin sulkemalla heidät 5:ksi vuorokaudeksi jätevedenpuhdistamoihin ja mädättämöihin.

Vähenevän kirjepostiliikenteen vuoksi Posti on solminut alustavan yhteistyösopimuksen Valion kanssa ja toimittaa yhtiön maitotaloustuotteita Venäjälle tiskin alta myytäväksi. Posti aikoo soveltaa myös Venäjällä taktiikkaa ”jakelu kahtena päivänä viikossa, jos sattuu huvittamaan, yleensä ei”, jolloin se pystyy laskuttamaan sekä lähetys- että palautuskulut. 200 Postin työntekijää on koulutettu uusiin tehtäviin sulkemalla heidät 5:ksi vuorokaudeksi jätevedenpuhdistamoihin ja mädättämöihin.

Posti perustelee nimenmuutosta sillä, että 80 % kuluttajista ja yrittäjistä pitää Posti-nimeä parhaana yritykselle. Asia kävi ilmi kuluttajatutkimuksesta vuodelta 1926, jonka tulokset tulivat pikakirjeenä Postille tällä viikolla.

Posti perustelee nimenmuutosta sillä, että 80 % kuluttajista ja yrittäjistä pitää Posti-nimeä parhaana yritykselle. Asia kävi ilmi kuluttajatutkimuksesta vuodelta 1926, jonka tulokset tulivat pikakirjeenä Postille tällä viikolla.

Jos posti-Pekka ( Vennamo ) eläisi tänä päivänä joutuisi hän palauttamaan miljoonat takaisin valtiolle, nythän vastuu on perikunnalla.

Jos posti-Pekka ( Vennamo ) eläisi tänä päivänä joutuisi hän palauttamaan miljoonat takaisin valtiolle, nythän vastuu on perikunnalla.

Mitä v..uu kaikki valittaa kun nimi vaihtuu, ja maksaa xxx:miljoonaa onhan sillä perkele työllistävä vaikutus moneen alihankkiaan tarrat autoihin, laatikot, yms. olisiko nekin rahat pitäny johdon optioihin tai palkitsemiseen käyttää v..u tanan nuijat älytkää nyt

Mitä v..uu kaikki valittaa kun nimi vaihtuu, ja maksaa xxx:miljoonaa onhan sillä perkele työllistävä vaikutus moneen alihankkiaan tarrat autoihin, laatikot, yms. olisiko nekin rahat pitäny johdon optioihin tai palkitsemiseen käyttää v..u tanan nuijat älytkää nyt

Eikö Itella/Voi nyt saatanan perse/Posti vieläkään saa vaihdettu logoaan sen imagoa ilmentävään, ja kuluttajalle helposti muistettavaan? Etana.

Eikö Itella/Voi nyt saatanan perse/Posti vieläkään saa vaihdettu logoaan sen imagoa ilmentävään, ja kuluttajalle helposti muistettavaan? Etana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Putin lupaa neuvostoajan suuruuden palaavan myös kauppojen hyllyille

Robert Couse-Baker Pääsihteeri Vladimir Putin lupaa palauttaa venäläisten ylpeyden myös ruokakauppojen hyllyille. Ulkomaiset ruoka- ja maataloustuotteet aiotaan asettaa tuontikieltoon ja...

Close