Kategoriat
Ulkomaat

Putin lupaa neuvostoajan suuruuden palaavan myös kauppojen hyllyille

Назад в СССРCreative Commons License Robert Couse-Baker
Pääsihteeri Vladimir Putin lupaa palauttaa venäläisten ylpeyden myös ruokakauppojen hyllyille. Ulkomaiset ruoka- ja maataloustuotteet aiotaan asettaa tuontikieltoon ja korvata kaupoissa perinteisellä Äiti-Venäjän ilmalla.
Kauppojen hyllyille tuotava ilma saadaan Siperiasta, jossa se on imperialististen läntisten lentoyhtiöiden raiskattavana.
”Länsimaiset tuotteet poistetaan välittömästi hyllyiltä ja siirretään turvaan Glavnyi Universalnyi Magaziniin Moskovaan. Siellä ne ovat nomenklatuuran tarkan valvonnan alaisuudessa”, Putin vakuuttaa.
Venäjän television mielipidemittauksen mukaan Putinin toimet ovat keränneet kansalaisten keskuudessa 99,8 prosentin kannatuksen. Kyselyn virhemarginaali on 1,5 prosenttia ylöspäin.
Pääsihteeri Putin pitää lukuja ymmärrettävinä.
”Miksi kansa vaatisi hampurilaisia, jos se voi saada aidon venäläisen lihajonon kahden vielä aidomman leipäjonon väliin?”
 

32 vastausta aiheeseen “Putin lupaa neuvostoajan suuruuden palaavan myös kauppojen hyllyille”

Suomen pääministeri Alexander Stubb kommentoinut Venäjän tuontikieltoa ilmoittamalla ettei Venäjän toimilla ole merkittäviä vaikutuksia Suomen taloudelle ja että eräiden laskelmien mukaan vaikutusta ei olisi ollenkaan. Kun pääministeriltä kysyttiin perustuvatko nämä laskelmat skenaarioon, jossa Suomi ei harrastaisi Venäjän kanssa minkäänlaista liikentoimintaa, veti hän rivakasti varvastossut jalkaan ja juoksi paikalta pois.

Suomen pääministeri Alexander Stubb kommentoinut Venäjän tuontikieltoa ilmoittamalla ettei Venäjän toimilla ole merkittäviä vaikutuksia Suomen taloudelle ja että eräiden laskelmien mukaan vaikutusta ei olisi ollenkaan. Kun pääministeriltä kysyttiin perustuvatko nämä laskelmat skenaarioon, jossa Suomi ei harrastaisi Venäjän kanssa minkäänlaista liikentoimintaa, veti hän rivakasti varvastossut jalkaan ja juoksi paikalta pois.

Onnittelut! Saitte ensimmäisenä länsimaisena tiedotusvälineenä Venäjän tulevan hallituksen yhteiskuvaan!

Onnittelut! Saitte ensimmäisenä länsimaisena tiedotusvälineenä Venäjän tulevan hallituksen yhteiskuvaan!

Putinin mukaan venäläinen kestää kyllä hyvin yhden vuoden syömättä kunhan vain vodkaa ja suolakurkkuja on saatavilla. Ja jos suolakurkut loppuvat, ne voidaan korvata vodkalla.

Putinin mukaan venäläinen kestää kyllä hyvin yhden vuoden syömättä kunhan vain vodkaa ja suolakurkkuja on saatavilla. Ja jos suolakurkut loppuvat, ne voidaan korvata vodkalla.

Kun ilma loppuu Siperiasta, sitä ruvetaan purkittamaan myös muissa kuvernementeissa. Kun tämä ilma loppuu ja ihmiset kuolevat, imetään Leninin, Stalinin, Hrustsovin ja Brezhnevin muumioissa oleva ilma ja suolikaasut politbyroon käyttöön. Kun kaikki ovat kuolleet, oikeuslaitos tuomitsee jokaisen venäläisen helvettiin, koska he eivät osanneet kuolla oikein.

Kun ilma loppuu Siperiasta, sitä ruvetaan purkittamaan myös muissa kuvernementeissa. Kun tämä ilma loppuu ja ihmiset kuolevat, imetään Leninin, Stalinin, Hrustsovin ja Brezhnevin muumioissa oleva ilma ja suolikaasut politbyroon käyttöön. Kun kaikki ovat kuolleet, oikeuslaitos tuomitsee jokaisen venäläisen helvettiin, koska he eivät osanneet kuolla oikein.

Juuri tulleen tiedon mukaan Venäjä on säätänyt lain, jonka mukaan jokaisen maan kansalaisen on rekisteröitävä suunsa tiedotusvälineeksi. Suu saa tällöin esittää vain Venäjän presidenttiä, hallitusta, oikeuslaitosta ja Ukrainan miehittämistä puoltavia ajatuksia. Lisäksi suun lähelle on asennettava mikrofoni, josta on suora yhteys FSB:n päämajaan.
Tuontikiellon myötä suuhun saa laittaa vain neuvostojohtoisesti tuotettua, kolhoosiperäistä ruokaa, johon on lisätty ainesosia, jotka edistävät halua äänestää Putin Venäjän keisariksi vaaleissa 135 prosentin ääniosuudella.

Juuri tulleen tiedon mukaan Venäjä on säätänyt lain, jonka mukaan jokaisen maan kansalaisen on rekisteröitävä suunsa tiedotusvälineeksi. Suu saa tällöin esittää vain Venäjän presidenttiä, hallitusta, oikeuslaitosta ja Ukrainan miehittämistä puoltavia ajatuksia. Lisäksi suun lähelle on asennettava mikrofoni, josta on suora yhteys FSB:n päämajaan.
Tuontikiellon myötä suuhun saa laittaa vain neuvostojohtoisesti tuotettua, kolhoosiperäistä ruokaa, johon on lisätty ainesosia, jotka edistävät halua äänestää Putin Venäjän keisariksi vaaleissa 135 prosentin ääniosuudella.

Vieläköhän ne neuvostoajan suolakurkut ja muut säilykkeet on varastossa?

Vieläköhän ne neuvostoajan suolakurkut ja muut säilykkeet on varastossa?

Hienoa, ei vaan loistavaa! Suomi vihdoin laittoi temppuilevan Neuvostoliiton kauppasaartoon, ja ryssiltä loppuukin pian kaikki elintarvikkeet. Seuraavaksi onkin vallan helppoa piirittää ja vallata Leningrad, kun sen nälkäiset asukkaat mellakoivat Stalinia ja muita bolsevikkeja vastaan. Ylipäällikkö Mannerheimin sanoin: ”Kutsun Teitä kanssani pyhään sotaan kansakuntamme vihollista vastaan. Sankarivainajat nousevat kesäisten kumpujen alta jälleen rinnallemme tänään, jolloin lähdemme Suomelle turvatun tulevaisuuden luodaksemme Saksan mahtavien sotavoimien rinnalla ja asetovereina vakain mielin ristiretkelle vihollisiamme vastaan.”
Voittomme on siis varma, ja onneksi en omista yhtään Valion osakkeita.

Hienoa, ei vaan loistavaa! Suomi vihdoin laittoi temppuilevan Neuvostoliiton kauppasaartoon, ja ryssiltä loppuukin pian kaikki elintarvikkeet. Seuraavaksi onkin vallan helppoa piirittää ja vallata Leningrad, kun sen nälkäiset asukkaat mellakoivat Stalinia ja muita bolsevikkeja vastaan. Ylipäällikkö Mannerheimin sanoin: ”Kutsun Teitä kanssani pyhään sotaan kansakuntamme vihollista vastaan. Sankarivainajat nousevat kesäisten kumpujen alta jälleen rinnallemme tänään, jolloin lähdemme Suomelle turvatun tulevaisuuden luodaksemme Saksan mahtavien sotavoimien rinnalla ja asetovereina vakain mielin ristiretkelle vihollisiamme vastaan.”
Voittomme on siis varma, ja onneksi en omista yhtään Valion osakkeita.

Suomessa radiopuheessa v-41 presidentti kertoi Suomen liittolaisia johtavan nerokas Adolf Hitler. Tänään on 88 päivä, eikun H H !

Suomessa radiopuheessa v-41 presidentti kertoi Suomen liittolaisia johtavan nerokas Adolf Hitler. Tänään on 88 päivä, eikun H H !

80-luvun alussa ruokakaupassa oli maitotonkka kaupan nurkassa, mistä sai ottaa omaan astiaan maitoa, taitaa entiset ajat palata, meinaan Leningradiin.

80-luvun alussa ruokakaupassa oli maitotonkka kaupan nurkassa, mistä sai ottaa omaan astiaan maitoa, taitaa entiset ajat palata, meinaan Leningradiin.

Vaikka Valion juustoa ei enää saakaan kaupoista, kyllä putinkia riittää!

Vaikka Valion juustoa ei enää saakaan kaupoista, kyllä putinkia riittää!

Ketä noi neljä pensselisetää on Suuren Johtajan selän takana? Muutenkin kummallinen juttu, kun Berjoshkasta saa ihan kaikkea, kun vaan on valuuttaa. Ja jos ihmiset ei halua syödä Siperian ilmaa, niin ostakoon leivoksia.

Ketä noi neljä pensselisetää on Suuren Johtajan selän takana? Muutenkin kummallinen juttu, kun Berjoshkasta saa ihan kaikkea, kun vaan on valuuttaa. Ja jos ihmiset ei halua syödä Siperian ilmaa, niin ostakoon leivoksia.

Televisiossa näytettiin Putinin jotenkin muoviselta, elottomalta vaikuttavaa naamaa. Tuli mieleen, että onko kukaan käynyt tarkistamassa, onko se Lenin tallessa siellä mausoleumissaan? Jospa se onkin saatu uudelleen käyntiin ja pikkuisen parturoituna palautettu valtakunnan johtoon.

Televisiossa näytettiin Putinin jotenkin muoviselta, elottomalta vaikuttavaa naamaa. Tuli mieleen, että onko kukaan käynyt tarkistamassa, onko se Lenin tallessa siellä mausoleumissaan? Jospa se onkin saatu uudelleen käyntiin ja pikkuisen parturoituna palautettu valtakunnan johtoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valtion velkakriisi päättymässä: TE-toimistot lupaavat helpot miljardisäästöt työttömyysturvaan

Porsche Brosseau, CC BY 2.0 (HÄMÄLÄINEN) Suomen valtion velkaantuminen saadaan taittumaan jo ensi vuonna, lupaavat viranomaiset. Nopeassa aikataulussa korjaantuvat myös...

Close