Kategoriat
Ulkomaat

IAAF tarkistaa maalikamerakuvasta, ylittivätkö Venäjän joukot rajan

Tanks!Creative Commons License cell105
(IHAN OMALLA PUOLELLA JUU) Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF aikoo tarkastaa maalikameran kuvasta, ylittivätkö Venäjän panssaroidut joukot Ukrainan rajan. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on jättänyt asiasta virallisen protestin.
Venäjän armeija kiistää väitteet ja korostaa, että ihan ukrainalaisia siviilejä siellä kaikki vaan.
”Talonmies! Se oli talonmies! Ja missään nimessä en hyväksy, että tätä Martti vainio -analogiaa jatkettaisiin niin pitkälle, että aiempaa käryä Rotterdamin maratonilla verrattaisiin pieniin vihreisiin miehiin Krimillä”, vannoo Venäjän puolustusvoimien komentaja Dalek Supreme.
Kreml muistuttaa,  että kommandopipot täytyy pitää päässä rajan ylittämiseen saakka väärinkäsitysten ja mahdollisten seuraamusten välttämiseksi. Sen sijaan kansallisille tunnuksille ei ole niin väliä.
Poikkeuksen tiukalle pukeutumiskoodille tekee generalissimus Vladimir Putin, jonka paidattomuudesta ei rangaista.

30 vastausta aiheeseen “IAAF tarkistaa maalikamerakuvasta, ylittivätkö Venäjän joukot rajan”

Länsimaat ovat jälleen tuominneet Venäjän toimet, koska tuomitseminen on todettu todella tehokkaaksi toimenpiteeksi konfliktitilanteissa. Ukrainan johto on syyttänyt Venäjää vilpistä ja konfliktin jatkamisesta koska Ukrainan johto on täysin syytön kaikkeen aina. Venäjä taas on ilmoittanut halunsa auttaa kaikkia ja tästä syystä onkin valmis toimittamaan lisää humanitaarista tukea Ukrainan itäosiin, ja sanonut että kyseinen tuki käsittää 500 valkoista rekkaa satunnaisella sisällöllä ja ne 50 panssariajoneuvoa joista ei hiiskuta kellekään.
Kaikki osapuolet ovat kuitenkin sitä mieltä ettei tilanteelle haluta oikeasti tehdä mitään, koska kaikki ovat oikeassa kun heiltä itseltään kysytään, ja miksipä ei kysyttäisi.

Länsimaat ovat jälleen tuominneet Venäjän toimet, koska tuomitseminen on todettu todella tehokkaaksi toimenpiteeksi konfliktitilanteissa. Ukrainan johto on syyttänyt Venäjää vilpistä ja konfliktin jatkamisesta koska Ukrainan johto on täysin syytön kaikkeen aina. Venäjä taas on ilmoittanut halunsa auttaa kaikkia ja tästä syystä onkin valmis toimittamaan lisää humanitaarista tukea Ukrainan itäosiin, ja sanonut että kyseinen tuki käsittää 500 valkoista rekkaa satunnaisella sisällöllä ja ne 50 panssariajoneuvoa joista ei hiiskuta kellekään.
Kaikki osapuolet ovat kuitenkin sitä mieltä ettei tilanteelle haluta oikeasti tehdä mitään, koska kaikki ovat oikeassa kun heiltä itseltään kysytään, ja miksipä ei kysyttäisi.

EU on tehnyt uuden Euroopan ennätyksen lajissa menestyksellinen puuttuminen kahden valtion väliseen kriisiin. Uhkaamalla lisäpakotteilla EU sai Vladimir Putinin ja Petro Poroshenkon paiskaamaan kättä 0,05 sekunnin sadasosassa. Samalla Venäjä luopui Krimistä ja tulevassa rauhansopimuksessa aikoo luovuttaa Ukrainalle Länsi-Venäjän aina Ob-joelle saakka.

EU on tehnyt uuden Euroopan ennätyksen lajissa menestyksellinen puuttuminen kahden valtion väliseen kriisiin. Uhkaamalla lisäpakotteilla EU sai Vladimir Putinin ja Petro Poroshenkon paiskaamaan kättä 0,05 sekunnin sadasosassa. Samalla Venäjä luopui Krimistä ja tulevassa rauhansopimuksessa aikoo luovuttaa Ukrainalle Länsi-Venäjän aina Ob-joelle saakka.

Se, että piikkilankaesteen ylijuoksija riisuu paitansa ennen maaliviivaa ei voi olla hylkäyksen peruste! Tämä venäläinen loikkaaja oli aivan ylivoimainen ja vaikka sponsoreiden logo (Gazprom)tai lähtönumero (2014) jäi näkemättä, se ei missään tapauksessa vähennä suorituksen urheilullista arvoa. Maalikameran sijainnista ja toiminnasta on jo aikaisemminkin ollut erimielisyyttä.

Se, että piikkilankaesteen ylijuoksija riisuu paitansa ennen maaliviivaa ei voi olla hylkäyksen peruste! Tämä venäläinen loikkaaja oli aivan ylivoimainen ja vaikka sponsoreiden logo (Gazprom)tai lähtönumero (2014) jäi näkemättä, se ei missään tapauksessa vähennä suorituksen urheilullista arvoa. Maalikameran sijainnista ja toiminnasta on jo aikaisemminkin ollut erimielisyyttä.

Toivotaan ja rukoillaan ettei pyhä sota Viron Naton ja venäjän välillä pääty ennenkuin sotapanssarit on saatu Viroon. Jumala pitää huolen, uskokaa pois

Toivotaan ja rukoillaan ettei pyhä sota Viron Naton ja venäjän välillä pääty ennenkuin sotapanssarit on saatu Viroon. Jumala pitää huolen, uskokaa pois

Äly ja kyky informatio ja mitä muita sotia Ukrainassa onkaan menossa,NYT pääsee ampumaan majavia kahden tunnin lentomatkan päähän.

Äly ja kyky informatio ja mitä muita sotia Ukrainassa onkaan menossa,NYT pääsee ampumaan majavia kahden tunnin lentomatkan päähän.

Georgia! Georgia! Georgi….. eiku Venäjä! Venäjä! Venäjä! Mites onkx huippuvirkaa kellään tarjolla säteilysuojassa?
ps. Kai sieltä juoksumatto löytyy? #brighterfuture #blingbling #jesscheek #jaxuhalit

Georgia! Georgia! Georgi….. eiku Venäjä! Venäjä! Venäjä! Mites onkx huippuvirkaa kellään tarjolla säteilysuojassa?
ps. Kai sieltä juoksumatto löytyy? #brighterfuture #blingbling #jesscheek #jaxuhalit

Jaa mitä Venäjällä on varaa toimittaa ulkomaille, kun merkittävä osa ruoasta on tuotu ulkomailta? Hyvä kysymys on, mitä niissä rekoissa kuljetetaan kun ne (ehkä) palaavat Venäjälle.

Jaa mitä Venäjällä on varaa toimittaa ulkomaille, kun merkittävä osa ruoasta on tuotu ulkomailta? Hyvä kysymys on, mitä niissä rekoissa kuljetetaan kun ne (ehkä) palaavat Venäjälle.

Kuten useat puolueettomat vihervasemmistolaiset sotilasasiantuntijat ovat todenneet, nykyaikainen sodankäynti käydään vain ja ainoastaan kyber-, ilma- ja ydinasein. Tästä syystä on täysin järjetöntä olettaa, että Venäjä olisi lähettänyt täysin tarpeettomia ja vaikutuksettomia vanhanaikaisia maajoukkoja minnekkään. Itseasiassa Venäjä on todennäköisesti lakkauttanut maa-armeijansa tarpeettomana kuluna, eikä sitä siksi edes voitaisi käyttää Ukrainan koskemattomuuden loukkaamiseen.

Kuten useat puolueettomat vihervasemmistolaiset sotilasasiantuntijat ovat todenneet, nykyaikainen sodankäynti käydään vain ja ainoastaan kyber-, ilma- ja ydinasein. Tästä syystä on täysin järjetöntä olettaa, että Venäjä olisi lähettänyt täysin tarpeettomia ja vaikutuksettomia vanhanaikaisia maajoukkoja minnekkään. Itseasiassa Venäjä on todennäköisesti lakkauttanut maa-armeijansa tarpeettomana kuluna, eikä sitä siksi edes voitaisi käyttää Ukrainan koskemattomuuden loukkaamiseen.

Eihän tässä nyt mitään maalikameroita tartte. Peli poikki siitä missä Ukrainan puolustus pysäyttää hyökkääjän, Putin tulee spreijaamaan sinisen viivan nurmikkoon, ja sitä ei sitten ukrainan puolustus saa ylittää ennen kuin rikkeen kohteeksi joutunut on päässyt vapaasti tykittämään.

Eihän tässä nyt mitään maalikameroita tartte. Peli poikki siitä missä Ukrainan puolustus pysäyttää hyökkääjän, Putin tulee spreijaamaan sinisen viivan nurmikkoon, ja sitä ei sitten ukrainan puolustus saa ylittää ennen kuin rikkeen kohteeksi joutunut on päässyt vapaasti tykittämään.

Onko palkintojenjaosta (200 rekallista arvotavaraa Ukrainan itäosista) jo tietoa?

Onko palkintojenjaosta (200 rekallista arvotavaraa Ukrainan itäosista) jo tietoa?

Urheilun oikeusturvalautakunta aikoo ottaa myös uudelleen käsittelyyn ns. Mainilan laukaukset. ”Uusi maaliviivateknologia osoittaa kiistattomasti, että suomalainen kenttätykistö ampui loppuvuonna 1939 kymmeniä kilometrejä vuosien 1944 ja 1940 rajojen lisäksi myös Neuvostoliiton puolelle Pähkinäsaaren, Täyssinän ja Stolbovan rauhojen mukaisia rajoja.” toteaa oikeusturvalautakunnan generalissimus Josif Vissarionovitš Džugašvili. Tämän johdosta Venäjä asettaa tuontikieltoon suomalaisen öljyn, kaasun ja aurinkoenergian sekä vihannekset ja saunavihdat ainakin marras-maaliskuun ajaksi.

Urheilun oikeusturvalautakunta aikoo ottaa myös uudelleen käsittelyyn ns. Mainilan laukaukset. ”Uusi maaliviivateknologia osoittaa kiistattomasti, että suomalainen kenttätykistö ampui loppuvuonna 1939 kymmeniä kilometrejä vuosien 1944 ja 1940 rajojen lisäksi myös Neuvostoliiton puolelle Pähkinäsaaren, Täyssinän ja Stolbovan rauhojen mukaisia rajoja.” toteaa oikeusturvalautakunnan generalissimus Josif Vissarionovitš Džugašvili. Tämän johdosta Venäjä asettaa tuontikieltoon suomalaisen öljyn, kaasun ja aurinkoenergian sekä vihannekset ja saunavihdat ainakin marras-maaliskuun ajaksi.

No voi jumalauta. Vaikka olisitte mielestänne miten fiksuja ja vittu verkkoyhteisön parasta ja silleen ironisesti maailman ilmiöitä tarkastelevaa porukkaa, verkkosivuillanne ei saa tulla käyttäjälle esiin tällaista paskaa:
Error: mysql: Access denied for user ´samizdat´@´localhost´ (using password: NO)
Siis, palkatkaa yksi koodaustaitoinen opiskelija hoitamaan koodinne sen verran kuntoon, että sivut toimivat.
Ja sitäpaitsi, tuo harmaalla taustalla oleva vihreä, huonosti erottuva teksti on ollut toimimaton ja perseestä viimeiset pari vuotta. Eikö tulisi mieleen että sille voisi tehdä jotain?
Ottakaa yhteyttä, minä vaikka maksan teille sen koodaajan muutaman tunnin palkan, että saatte nämä sivut kuntoon.

No voi jumalauta. Vaikka olisitte mielestänne miten fiksuja ja vittu verkkoyhteisön parasta ja silleen ironisesti maailman ilmiöitä tarkastelevaa porukkaa, verkkosivuillanne ei saa tulla käyttäjälle esiin tällaista paskaa:
Error: mysql: Access denied for user ´samizdat´@´localhost´ (using password: NO)
Siis, palkatkaa yksi koodaustaitoinen opiskelija hoitamaan koodinne sen verran kuntoon, että sivut toimivat.
Ja sitäpaitsi, tuo harmaalla taustalla oleva vihreä, huonosti erottuva teksti on ollut toimimaton ja perseestä viimeiset pari vuotta. Eikö tulisi mieleen että sille voisi tehdä jotain?
Ottakaa yhteyttä, minä vaikka maksan teille sen koodaajan muutaman tunnin palkan, että saatte nämä sivut kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nimenmuutos vaikeuksissa — Seppo Hovi Group epäilee Posti Groupia plagioinnista

David Rouhani (MÄNTTÄ-VILPPULA) Postinkuljetus- ja särkemisyhtiö Itellan tänään julkistettu nimenmuutos on ajautunut juridisiin ongelmiin. Lehden saamien tietojen mukaan yhtiön uutta...

Close