Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kaksi kansallismielistä puoluetta pohtii yhdistymistä – tavoitteena kolme kansallismielistä puoluetta

Not an hallucinationCreative Commons License wonderferret
(VEHMAA) Suomalaiset kansallismieliset ryhmittymät pohtivat nykyistä laajempaa yhteistyötä muun muassa netissä huutamisen ja väkivallalla uhkailun tehostamiseksi. Lehden tietojen mukaan kaksi kansallismielistä ryhmää, Suomi”ns”demokraatit ja Müütos2011 olisivat yhdistymässä vähintään kolmeksi uudeksi puolueeksi.
”Ketään ei huvikseen hakata – jos siltä tuntuu”, kommentoi yksi hankkeen puuhamiehistä, Seppo Apari, 6. tason dwarf fighter.
Mukana ovat mahdollisesti myös Suomen kansan kansallismieliset, Suomen kansalliset kansallismieliset, Kansalliset suomenmieliset, Soldiers of Olvin sekä People’s Front of Judea.
Uuden puolueen tavoitteena on ohjelmaluonnoksen mukaan muun muassa luopua kaksikielisyydestä. Jatkossa esimerkiksi viralliset asiakirjat laadittaisiin vain ”AIDOLLA SUOMMEMME KIELELLÄ CAPS LOCK PÄÄLÄ”. Lisäksi Suomi irrotettaisiin EU:sta varovasti katkoviivaa pitkin ja oppivelvollisuutta laajennettaisiin kattamaan emälän koulu.
”Tarkoituksena on ajaa kaikkien suomalaisten asiaa, poislukien maahanmuuttajat ja lapsensa, avustusjärjestöjen työntekijät ja vapaaehtoiset, demarit, kokoomuslaiset, vihervasemmistolaiset ja kaikki, jotka eivät vihaa näitä ryhmiä”, Apari kertoo.
Aparin mukaan erimielisyyksiä uuden liikkeen ohjelmasta ei juuri ole, vaan hän kertoo olleensa suurimman osan valmistelua lähes yksimielinen. Toinen aktiivi Pirkko Vitunhullu lisää, että kannatus näyttää verkkokeskustelujen perusteella olevan suurta.
”HOMO MÄDÄTYSYVITTUSAATANA RAISKATA SUT PITÄISI SAUNAN TAKANA ON VIELÄ TILAA”, Vitunhullu huomauttaa äidilleen.
5. tason cleric/der stürmer Vitunhullu ehdottaa myös avointa keskustelua kaktuksien työntämisestä eri mieltä olevien naisten emättimeen, koska Suomi nousee nykyisestä taantumasta vain avoimella keskustelulla kaktuksien työntämisestä eri mieltä olevien naisten emättimeen, ynnä natsitervehdyksillä.
Liikkeelle kerätään parhaillaan nimiä puoluerekisteröimistä varten. Apari kuitenkin toivoo, ettei sitten mitään vääränvärisiä nimiä.
.
Korjattu 4.1.: toimitus muisti kännissä yhden vitun tyhmän nimen hiukan väärin. Voihan vittu. Korjattu, vaikka ei se kyllä auta itse vaivaan. Myös lisätty haastateltavien tittelit.

56 vastausta aiheeseen “Kaksi kansallismielistä puoluetta pohtii yhdistymistä – tavoitteena kolme kansallismielistä puoluetta”

Hyvähyvä pojat! Hienoa että suomalaisessa satiiriuutisoinnissakin on nykyään 95% fasismikiintiö, ettei fasistiteinipoikien känniset kaapuleikit sun muut koko kansaamme uhkaavat väkivallanteot pääse villaisella. Katsoinkin juuri youtubesta dokkarin, jossa nämä fasistipuolueet ovat yhdistymässä ja ajamassa ”muukalaiset päältä pois”. Hirvittävää. Meidän Hyvien Ihmisten pitää nyt käydä vastaiskuun Hyvyyden Puolesta ja hakata nämä fasistit hengiltä.
Nyt vaan toverit kaikki mukaan viimeiseen taistoon!

Minä olen kuule ANTI-natsi ja hyvien puolella loppuun asti! Potkin vain väärää mieltä olevia mummoja, jotka pyrkivät fasistiseen ja epädemokraattiseen poliittiseen vaikuttamiseen. Se on vain loogista. Käväisen välillä Eirassa ja Töölössä potkimassa kokoomusfasistimummoja, jotka kehtaavat pitää Burberryn huiveja samaan aikaan, kun työväellä ei ole lämpimiä vaatteita talvella. Se on vääryyttä. Ihanneyhteiskunnassa kaikilla olisi samanlaiset vaatteet ja aatteet (punaiset).

Aika halla-aholainen ilmaisutapa sinulla, neiti Andersson. Oletko se Sinä, Jussi ? Halataan!

Rikkaiden ihanneyhteiskunta on USA jossa pienellä ääririkkaiden ryhmällä on diktatorinen valta. Presidenttikin tottelee heitä. Näitä diktaattoreita on 1 % koko kansasta. Kuten koko maailmassa 1 % omistaa ja määrää. Se on markkinabolsevismia: Kaikki valta markkinavoimille!

Hyvähyvä pojat! Hienoa että suomalaisessa satiiriuutisoinnissakin on nykyään 95% fasismikiintiö, ettei fasistiteinipoikien känniset kaapuleikit sun muut koko kansaamme uhkaavat väkivallanteot pääse villaisella. Katsoinkin juuri youtubesta dokkarin, jossa nämä fasistipuolueet ovat yhdistymässä ja ajamassa ”muukalaiset päältä pois”. Hirvittävää. Meidän Hyvien Ihmisten pitää nyt käydä vastaiskuun Hyvyyden Puolesta ja hakata nämä fasistit hengiltä.
Nyt vaan toverit kaikki mukaan viimeiseen taistoon!

Minä olen kuule ANTI-natsi ja hyvien puolella loppuun asti! Potkin vain väärää mieltä olevia mummoja, jotka pyrkivät fasistiseen ja epädemokraattiseen poliittiseen vaikuttamiseen. Se on vain loogista. Käväisen välillä Eirassa ja Töölössä potkimassa kokoomusfasistimummoja, jotka kehtaavat pitää Burberryn huiveja samaan aikaan, kun työväellä ei ole lämpimiä vaatteita talvella. Se on vääryyttä. Ihanneyhteiskunnassa kaikilla olisi samanlaiset vaatteet ja aatteet (punaiset).

Aika halla-aholainen ilmaisutapa sinulla, neiti Andersson. Oletko se Sinä, Jussi ? Halataan!

Onko se itse Mestari ? Kuivan älyllisen ilmaisun mestari ilman huumorin häivääkään! Joukkohali Jussin, Teuvon ja Immosen Ollin kanssa!

Rikkaiden ihanneyhteiskunta on USA jossa pienellä ääririkkaiden ryhmällä on diktatorinen valta. Presidenttikin tottelee heitä. Näitä diktaattoreita on 1 % koko kansasta. Kuten koko maailmassa 1 % omistaa ja määrää. Se on markkinabolsevismia: Kaikki valta markkinavoimille!

Mukana on kylläkin Judean People’s Front, eikä mikään helvetin People’s Front of Judea, pthui! Ettäs tiedätte!

Se muistakseni nähtiin viime kesänä itä-suomalaisessa kaupungissa pesäpallo-ottelun katsomossa ihmettelemässä, että voiko pesäpallomailalla lyödä palloakin.

Mukana on kylläkin Judean People’s Front, eikä mikään helvetin People’s Front of Judea, pthui! Ettäs tiedätte!

Se muistakseni nähtiin viime kesänä itä-suomalaisessa kaupungissa pesäpallo-ottelun katsomossa ihmettelemässä, että voiko pesäpallomailalla lyödä palloakin.

Mutku se toinen ääripää kiihotti vapaaehtoistyöllä ja tasa-arvon vaatimisella

SPR on hirvittävä äärivasemmistolainen terrorijärjestö, imevät kuulemma ihmisistä verta yms. islamisaatiota. Kyllä tervehenkiset kivitykset ja murhapolttoiskut ovat kansan enemmistön sydäntä lähellä tässä tilanteessa!

Kyllä te kansallismieliset saatte vielä kiviä ”yms” sinne uudenkin puolueenne toimistoon. Mitäs menette kommentoimaan väärien ihmisten seinille sun muuta epäilyttävää. Kristalliyö rasistien tiloihin! Fasismia vastaan fasismin keinoin!

Mutku se toinen ääripää kiihotti vapaaehtoistyöllä ja tasa-arvon vaatimisella

SPR on hirvittävä äärivasemmistolainen terrorijärjestö, imevät kuulemma ihmisistä verta yms. islamisaatiota. Kyllä tervehenkiset kivitykset ja murhapolttoiskut ovat kansan enemmistön sydäntä lähellä tässä tilanteessa!

Kyllä te kansallismieliset saatte vielä kiviä ”yms” sinne uudenkin puolueenne toimistoon. Mitäs menette kommentoimaan väärien ihmisten seinille sun muuta epäilyttävää. Kristalliyö rasistien tiloihin! Fasismia vastaan fasismin keinoin!

Meidän tehtävä eioo ainoastaan yhdistäytyä, vaan ajaa nää muukalaiset täältä pois… Kaikki. Me ollaan suomalaisia. Jawohl! Katkase.

Meidän tehtävä eioo ainoastaan yhdistäytyä, vaan ajaa nää muukalaiset täältä pois… Kaikki. Me ollaan suomalaisia. Jawohl! Katkase.

Miksei Halla-ahoa vihakirjoituksineen mainittu? Onko tämä rasisteja hyysäävä julkaisu?

Miksei Halla-ahoa vihakirjoituksineen mainittu? Onko tämä rasisteja hyysäävä julkaisu?

Rotutohtori Halla-aho ei rasistisuuttaan onnistunut edes turvapaikanhakijoiden asennekasvatuksessa, josta Lehti taannoin uutisoi. Nyt hummuksen ja ”seuraelämän” puutteen traumatisoimat pakolaisnuoret sitten oireilevat ahdistuneisuuttaan. Miksei Lehti vieläkään tuomitse Halla-ahon, hallituksen, poliisin, oikeisto-, keskusta- ja demaripuolueiden, sekä impivaaralaisen kansamme rasistista luonnetta suorasanaisesti?

Näinhän ääriryhmien yhteistyökuvioissa tuppaa aina käymään. Suomessa taisi olla enimmillään yhtäaikaa puolenkymmentä kommunistista puoluetta, näistä Marxilaisella Työväenliitolla oli peräti 2 jäsentä. Ihan tähän ei varmaan nyt päästä, kun jäsenmaksun voi rahan lisäksi suorittaa myös keräämällä kannattajakortteja jolloin on varaa ostaa ainakin yksi mäyräkoira enemmän.
Suuresti olen ihmetellyt että miksi Pohjois-Korean ystävyysseuraa ei pilkata yhtä tarmiokkaasti kuin oikeistojärjestöjä. Ainoa selitys tälle on että kun voittava järjestelmä on sortumassa jopa Kuubassa ja Venezuelassa niin jossain päin maailmaa on kuitenkin reservaatti punavihreän kuplan jengille. Nyt kun Ruotsi ja Tanskakin ovat palauttamassa rajatarkastuksia niin someraivo on kummasti hiljentynyt. Immosen fb-kirjoituksen aikaansaama mölinäkin loppui kuin seinään kun poliisi totesi että ei ole syytä epäillä rikosta ja lopetti esitutkinnan. Toki Voima-lehdessä joku kesäinen someveteraani varmaan joskus muistelee asiaa, jos siellä on vielä se toimittaja joka aina silloin tällöin muistuttaa että ihan varmasti minulla on todistaja lautakasa-gatellekin.

Näinhän ääriryhmien yhteistyökuvioissa tuppaa aina käymään. Suomessa taisi olla enimmillään yhtäaikaa puolenkymmentä kommunistista puoluetta, näistä Marxilaisella Työväenliitolla oli peräti 2 jäsentä. Ihan tähän ei varmaan nyt päästä, kun jäsenmaksun voi rahan lisäksi suorittaa myös keräämällä kannattajakortteja jolloin on varaa ostaa ainakin yksi mäyräkoira enemmän.
Suuresti olen ihmetellyt että miksi Pohjois-Korean ystävyysseuraa ei pilkata yhtä tarmiokkaasti kuin oikeistojärjestöjä. Ainoa selitys tälle on että kun voittava järjestelmä on sortumassa jopa Kuubassa ja Venezuelassa niin jossain päin maailmaa on kuitenkin reservaatti punavihreän kuplan jengille. Nyt kun Ruotsi ja Tanskakin ovat palauttamassa rajatarkastuksia niin someraivo on kummasti hiljentynyt. Immosen fb-kirjoituksen aikaansaama mölinäkin loppui kuin seinään kun poliisi totesi että ei ole syytä epäillä rikosta ja lopetti esitutkinnan. Toki Voima-lehdessä joku kesäinen someveteraani varmaan joskus muistelee asiaa, jos siellä on vielä se toimittaja joka aina silloin tällöin muistuttaa että ihan varmasti minulla on todistaja lautakasa-gatellekin.

Milloinkas muuten ne Suomen viisi internationalistista puoluetta viimein liittyy yhteen pitääkseen kannatuksensa rippeet? Vai onko sosialisteilla liikaa sisäisiä ristiriitoja, kuten ääriliikkeillä yleensä? Taisi vassareiden yhteenlaskettu kannatus käväistä jo 22 prosentissa ja laskua on ollut jo vuosikymmeniä. Onko naiivit Robin Hood -fantasiat ja niiden veriset toteutusyritykset jäämässä synkiksi luvuiksi 1900-luvun historiaan?

Milloinkas muuten ne Suomen viisi internationalistista puoluetta viimein liittyy yhteen pitääkseen kannatuksensa rippeet? Vai onko sosialisteilla liikaa sisäisiä ristiriitoja, kuten ääriliikkeillä yleensä? Taisi vassareiden yhteenlaskettu kannatus käväistä jo 22 prosentissa ja laskua on ollut jo vuosikymmeniä. Onko naiivit Robin Hood -fantasiat ja niiden veriset toteutusyritykset jäämässä synkiksi luvuiksi 1900-luvun historiaan?

Olipas siinä kehitysvammainen artikkeli ja kommenttikenttä. Ei ihme, ettei tämä älykköporukka saa aikaan sen enempää kuin äärioikeistolainen peilikuvansa.

Olipas siinä kehitysvammainen artikkeli ja kommenttikenttä. Ei ihme, ettei tämä älykköporukka saa aikaan sen enempää kuin äärioikeistolainen peilikuvansa.

MINÄ ILMOITAN OLEVANI VALMISTOISENNEN VALTA KUNNA ASKELI VALTIOJEN NIMISÄ OSALISTUMAAN!
ALKAA PILLU HILJAA RIITTÄMÄÄN!
HETI KUN SANA VAPA UHKAAT NIIN SUVAKKI TULEE HAUKKUMAAN RASISTI KORTIKSI! TÄÄLÄ ON CAAOS!!!
KATSOKAA VAIKKA RUOTSIA!

MINÄ ILMOITAN OLEVANI VALMISTOISENNEN VALTA KUNNA ASKELI VALTIOJEN NIMISÄ OSALISTUMAAN!
ALKAA PILLU HILJAA RIITTÄMÄÄN!
HETI KUN SANA VAPA UHKAAT NIIN SUVAKKI TULEE HAUKKUMAAN RASISTI KORTIKSI! TÄÄLÄ ON CAAOS!!!
KATSOKAA VAIKKA RUOTSIA!

Me täällä Åland Nationaldemokrateissa yhtyy. Meidä suomenkieli jo sama kuin Suomi demokraatti.

Me täällä Åland Nationaldemokrateissa yhtyy. Meidä suomenkieli jo sama kuin Suomi demokraatti.

Menkää te vassarit Venäjälle ja fasistit Amerikkaan. Suomi kuuluu meille äärikeskustalaisille. Hevoset kaikille ja paskankeräys pakolliseksi! Amen ja tapahtukoon Juhan tahto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuolema tappoi Lemmy Kilmisterin

Art4TheGlryOfGod by Sharon (HAMMERSMITH) Basisti ja rockjumala Lemmy Kilmister on kuollut. Odotusten vastaisesti Kilmister ei menehtynyt huumeisiin tai alkoholiin, vaan...

Close