Kategoriat
Kulttuuri Nekrologit

Kuolema tappoi Lemmy Kilmisterin

Adoration...Creative Commons License Art4TheGlryOfGod by Sharon
(HAMMERSMITH) Basisti ja rockjumala Lemmy Kilmister on kuollut. Odotusten vastaisesti Kilmister ei menehtynyt huumeisiin tai alkoholiin, vaan hänet tappoi kuolema. 
Muusikolle itselleen kuolema tuli yllätyksenä.
”Lauleskelin siinä Overkillin kakkossäkeistöä ja ihmettelin kehoni staattista tilaa, kun pääsin  ’On your feet you feel the beat, it goes straight to your spine, Shake your head you must be dead if it don’t make you fly’ -kohtaan”, hän muistelee.
Lemmy Kilmisteriä jäävät kaipaamaan lukuisat musiikinystävät sekä Jack Danielsin osakkeenomistajat. Ian Kilmisteriä jää puolestaan kaipaamaan hänen äitinsä.

24 vastausta aiheeseen “Kuolema tappoi Lemmy Kilmisterin”

You’re just looking for someone
To take your spirit home
The bad boys sold your franchise, baby
And stole your Rock ’n’ Roll

You’re just looking for someone
To take your spirit home
The bad boys sold your franchise, baby
And stole your Rock ’n’ Roll

Minä tunnen paavin, mutta olen häntäkin tunnetumpi. Liisa ei meinannut uskoa asiaa, niinpä löimme vetoa ja asia ratkaistiin käymällä Roomassa. Sattui olemaan pääsiäinen, ja paavi oli juuri esiintymässä Vatikaanin aukiolla. Liisa oli ihan äimänä kun pääsin turvamiesten läpi korokkeelle juttelemaan paavin kanssa. Hänen isänsä oli kertonut ohikulkevalle turistille että korokkeella oleva henkilö on hänen tyttärensä koulukaveri. Turisti oli todennut että kyllä minä Pikku-Kallen tunnen, mutta kuka tuo pipopää on?

Minä tunnen paavin, mutta olen häntäkin tunnetumpi. Liisa ei meinannut uskoa asiaa, niinpä löimme vetoa ja asia ratkaistiin käymällä Roomassa. Sattui olemaan pääsiäinen, ja paavi oli juuri esiintymässä Vatikaanin aukiolla. Liisa oli ihan äimänä kun pääsin turvamiesten läpi korokkeelle juttelemaan paavin kanssa. Hänen isänsä oli kertonut ohikulkevalle turistille että korokkeella oleva henkilö on hänen tyttärensä koulukaveri. Turisti oli todennut että kyllä minä Pikku-Kallen tunnen, mutta kuka tuo pipopää on?

Nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruudesta pelaavat pikkuleijonat hävisivät ottelun Venäjälle 6-4 mutta pelissä oli myös paljon hyvää. ”Kyllähän me pelattiin ja oltiin siinä kentällä, et ei sillä puolella ole ollut ongelmia” yhtyy päävalmenaja Jalonen Ylen studio-asiantuntijoiden näkemyksiin ottelusta. ”Istuttiin siinä hieman vaihtoaitiossa ja välillä käytiin jopa erätauollakin. Nyt pitää vain katsoa tulevaan josko puolivälierissä päästäisiin myös kokonaan katsomon puolelle” summaa Jalonen pikkuleijonien suraavan askeleen turnauksessa.

Nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruudesta pelaavat pikkuleijonat hävisivät ottelun Venäjälle 6-4 mutta pelissä oli myös paljon hyvää. ”Kyllähän me pelattiin ja oltiin siinä kentällä, et ei sillä puolella ole ollut ongelmia” yhtyy päävalmenaja Jalonen Ylen studio-asiantuntijoiden näkemyksiin ottelusta. ”Istuttiin siinä hieman vaihtoaitiossa ja välillä käytiin jopa erätauollakin. Nyt pitää vain katsoa tulevaan josko puolivälierissä päästäisiin myös kokonaan katsomon puolelle” summaa Jalonen pikkuleijonien suraavan askeleen turnauksessa.

Lemmyn tappoi Lemmy. Jos lukee rivienvälistä artikkelit niin kyllähän sen huomaa että Lemmyn kaverit aika suoraankin vihjaa että Lemmy itse päätti tarkalleen hetkwn jolloin lähtee. Fuck it…

Lemmyn tappoi Lemmy. Jos lukee rivienvälistä artikkelit niin kyllähän sen huomaa että Lemmyn kaverit aika suoraankin vihjaa että Lemmy itse päätti tarkalleen hetkwn jolloin lähtee. Fuck it…

Jumala on kuollut: mutta koska ihmiset ovat sellaisia kuin he ovat, voi olla vielä vuosituhansien aikana luolia, joissa soitetaan hänen levyjään. Ja tarkoitan tässä nyt Lemmy Kilmisteriä! …tanan ylitulkitsijat pilaavat koko filosofian.

En ole käynyt pilkunviilaajan kurssia ammattiopistossa, ja haetanneeko tuo muutenkaan. Tarkoitin Nietzsche enkä Nietcszhe.

Dante perkele, miksei kirjailija osaa kirjoittaa? Vai tahallisestiko rienaat Nietzschen nimeä, koska hän rienasi rakasta Jumalaasi?

Jumala on kuollut: mutta koska ihmiset ovat sellaisia kuin he ovat, voi olla vielä vuosituhansien aikana luolia, joissa soitetaan hänen levyjään. Ja tarkoitan tässä nyt Lemmy Kilmisteriä! …tanan ylitulkitsijat pilaavat koko filosofian.

En ole käynyt pilkunviilaajan kurssia ammattiopistossa, ja haetanneeko tuo muutenkaan. Tarkoitin Nietzsche enkä Nietcszhe.

Dante perkele, miksei kirjailija osaa kirjoittaa? Vai tahallisestiko rienaat Nietzschen nimeä, koska hän rienasi rakasta Jumalaasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Supo ottaa käyttöön uuden havainnollisen terroriuhka-asteikon

billsoPHOTO (MANKELL) Kärjistyneen pakolaistilanteen ja ihmisten yleisen vitun mielisairauden kannustamana Suojelupoliisi suunnittelee perustavia muutoksia uhkatiedottamiseensa. Tähän asti Suomi on ollut...

Close