Kuolema tappoi Lemmy Kilmisterin

0
12

Adoration...Creative Commons License Art4TheGlryOfGod by Sharon

(HAMMERSMITH) Basisti ja rockjumala Lemmy Kilmister on kuollut. Odotusten vastaisesti Kilmister ei menehtynyt huumeisiin tai alkoholiin, vaan hänet tappoi kuolema. 

Muusikolle itselleen kuolema tuli yllätyksenä.

“Lauleskelin siinä Overkillin kakkossäkeistöä ja ihmettelin kehoni staattista tilaa, kun pääsin  ‘On your feet you feel the beat, it goes straight to your spine, Shake your head you must be dead if it don’t make you fly’ -kohtaan”, hän muistelee.

Lemmy Kilmisteriä jäävät kaipaamaan lukuisat musiikinystävät sekä Jack Danielsin osakkeenomistajat. Ian Kilmisteriä jää puolestaan kaipaamaan hänen äitinsä.

12 lukijakirjettä

 1. Urpo Lahtisen haamu sanoo:

  the only time I’m gonna be easy’s when I’m
  Killed by death

  (11)
  • Ässä Patanen sanoo:

   You’re just looking for someone
   To take your spirit home
   The bad boys sold your franchise, baby
   And stole your Rock ‘n’ Roll

   (2)
 2. Löydätkö pandan kuvasta sanoo:

  Nuorten alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruudesta pelaavat pikkuleijonat hävisivät ottelun Venäjälle 6-4 mutta pelissä oli myös paljon hyvää. “Kyllähän me pelattiin ja oltiin siinä kentällä, et ei sillä puolella ole ollut ongelmia” yhtyy päävalmenaja Jalonen Ylen studio-asiantuntijoiden näkemyksiin ottelusta. “Istuttiin siinä hieman vaihtoaitiossa ja välillä käytiin jopa erätauollakin. Nyt pitää vain katsoa tulevaan josko puolivälierissä päästäisiin myös kokonaan katsomon puolelle” summaa Jalonen pikkuleijonien suraavan askeleen turnauksessa.

  (8)
 3. KillyLemnister sanoo:

  Lemmyn tappoi Lemmy. Jos lukee rivienvälistä artikkelit niin kyllähän sen huomaa että Lemmyn kaverit aika suoraankin vihjaa että Lemmy itse päätti tarkalleen hetkwn jolloin lähtee. Fuck it…

  (0)
 4. Nietcszhe sanoo:

  Jumala on kuollut: mutta koska ihmiset ovat sellaisia kuin he ovat, voi olla vielä vuosituhansien aikana luolia, joissa soitetaan hänen levyjään. Ja tarkoitan tässä nyt Lemmy Kilmisteriä! …tanan ylitulkitsijat pilaavat koko filosofian.

  (5)
  • Dante Aliegri sanoo:

   Nietcszhe: Jumala on kuollut.
   Jumala: Nietcszhe on kuollut.

   (-2)
    • Dante Alighieri sanoo:

     En ole käynyt pilkunviilaajan kurssia ammattiopistossa, ja haetanneeko tuo muutenkaan. Tarkoitin Nietzsche enkä Nietcszhe.

     (-2)
     • Sartre sanoo:

      Dante perkele, miksei kirjailija osaa kirjoittaa? Vai tahallisestiko rienaat Nietzschen nimeä, koska hän rienasi rakasta Jumalaasi?

      (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.