Kategoriat
Yleinen

Yllätyskäänne sodassa: venäläisjoukot valtaamassa pitkästä aikaa suurkaupunkia

a rusted out truck sitting in the middle of a forest
Photo by Sonia Dauer on Unsplash

(DON CORLEONEN ROSTOV) Jo 16 kuukautta täysimittaisena riehunut Venäjän hyökkäys Ukrainaan on saanut uuden käänteen, kun venäläisjoukot ovat onnistuneet valtaamaan ensimmäisen suuren kaupunkinsa pitkään aikaan. Wagner-joukot saivat Rostovin hallintaansa juuri sopivasti juhannussaunan päätteeksi.

”Koska kotiyleisölle on pakko tarjota voittoja, päätettiin kokeilla, onnistuisiko edes jonkun Venäjän federaation kaupungin valtaaminen. Ja se oli yllättävän helppoa, että tämän maan armeijassa on kyllä paljon parannettavaa”, arvioi Wagner-joukkojen pääpahis ja johtava Nosferatu-imitaattori Jevgeni Prigozin.

Presidentti Vladimir Putin ei ole huolissaan Voronezista kohti Moskovaa vyöryvistä Wagnerin kolonnista.

”Kokemuksesta tiedän, että tuollainen sotilassaattue kohti maan pääkaupunkia ei onnistu kuitenkaan. Mutta täytyy kyllä myöntää, etten millään olisi uskonut negatiivisiin seurauksiin, kun autoin psykopaattirikollista rakentamaan valtavan, maailmanlaajuisesti toimivan palkkasotilasarmeijan”, Putin toteaa kirjoituspöytänsä takana piileskellen.

Lehti seuraa Venäjän tapahtumia suorassa Kokkisota-lähetyksessä, johon pääset klikkaamalla minkä tahansa pornosivuston mitä tahansa mainosta. Juontajana toimivat Sikke Sumari ja Vladimir Solovjov.

11 vastausta aiheeseen “Yllätyskäänne sodassa: venäläisjoukot valtaamassa pitkästä aikaa suurkaupunkia”

Toveri Prigožin näyttää ansiokkaasti mallia siitä miten elämässä oleellisinta on voittaa itsensä ja määränpään sijaan tärkeintä on matka.

Toivokaamme toveri Jevgenille vauhtia, vaarallisia tilanteita ja nautinnollisia teehetkiä maanpaossa.

Putin voi julistaa minkä tahansa alueen osaksi venäjää. Jevgeni ei välttämättä voi olla maanpaossa milloinkaan, missään.

Mikäs tämmönen lehtilehti oikein on? siis rostov on Venäjällä, ihme läppää 🙂

Vastasit itse kysymykseesi ja toinen väitteesi täsmää hienosti karttaan sekä artikkeliin, kaksi papukaijamerkkiä!

Nyt isotellaan ja ollaan olevinaan.Voi olla että jokin suurvaltio kusettaa koko yht kuntaa.Jossain vaiheessa se totuus ja voima tulee esille.

nyt tuo kokki saa hengenlähtö passit.Ihan hyvä jos pääsee hengestään.On se ihan sairas ja vielä hullumpi ku putin.

Venäjällä nähtiin näytelmä, josta itse Nikolai Gogol olisi ollut ylpeä. Käsikirjoittaja oli V.Putin, pääroolissa oli V.Progozin ja sivuroolissa Lukashenka. Farssi päättyi onnelliseen loppuun. Avustajina toimineet Wagner sotilaatkin saivat vakinaisen työpaikan Venäjän armeijasta. Jussi

Venäjän ikuisuuskysymyksiä ovat olleet: Mitä tehdä ja kuka on syyllinen? Se kolmas on ollut: Miksi tiet ovat huonossa kunnossa? Tämä viimeksi mainittu koitui Prigozhinin kohtaloksi. Tiessä oli helvetin iso kuoppa ja siihen se koko homma sitten tyssäsi. Jevgeni yksinkertaisesti unohti perusasiat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lenininpuiston uusi nimi on Riefenstahlin kunniaksi Lenin puisto

(MERIJAKAMO) Pitkään jatkunut kiista halvan julkisuuden jakamisesta helsinkiläisten paikallispoliitikkojen kesken sai ratkaisunsa tällä viikolla, kun kaupunginvaltuusto päätti vaihtaa itäisessä kantakaupungissa...

Close