Kategoriat
Politiikka

Hallitukseen nimitetään natsiministeri

(AURAJOEN TOINEN-TOINEN RANTA) Eduskunta päätti tänään äänin 0–200, ettei elinkeinoministeri Vilhelm Junnila (ps) nauti sen luottamusta ja joutuu luopumaan paikastaan. Äärimmäisen uskottavan ja ehdottomasti juuri näin tapahtuneen äänestystuloksen seuraksena hallitus luopuu kokonaan elinkeinoministerin pestistä ja sitä korvaamaan perustetaan uusi natsiministerin salkku.

”Tämä lähettää vakavan varoituksen siitä, ettei meidän hallituksessamme sallita minkäänlaista rasismilla leikittelyä”, sanoi pääministeri Petteri Orpo (kok).

Uusi ministeri valitaan Auslands-Organisation der NSDAP Landeskreis Finnlandin paikallisryhmistä kansanäänestyksellä sekä spreijaamalla hakaristi lähimpään siltaan, ei saatana Jarkko sä piirsit sen väärin päin, nyt ne sakarat osoittaa ihan päin persettä, voi helvetti.

Yksi vastaus aiheeseen “Hallitukseen nimitetään natsiministeri”

Ministerin pestiin on pitkä jono, mutta Überkommander Purra aikoo valita puolueen pätevimmän, ansioituneemman ja uskollisimman miehen tähän keskeiseen tehtävään. Puolue on kansa, kansa on Suomi ja sitä edustaa Führer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yllätyskäänne sodassa: venäläisjoukot valtaamassa pitkästä aikaa suurkaupunkia

(DON CORLEONEN ROSTOV) Jo 16 kuukautta täysimittaisena riehunut Venäjän hyökkäys Ukrainaan on saanut uuden käänteen, kun venäläisjoukot ovat onnistuneet valtaamaan...

Close